2009/07/10

Jobbjakten: Vilket jobb skulle passa Glenn Hysén?

JOBBJAKTEN. I gårdagens Aftonbladet talade Glenn Hysén ut om sitt nya liv som arbetslös:
"Många höjde på ögonbrynen när den gråhårige legendaren, något förvirrad, stegade in i lokalen.
– Jag hade inte en aning om vad som väntade eller hur man gjorde. Men jag fick ett suveränt bemötande. Annars kan man ju tro att de som jobbar där och som träffar 30 personer om dagen kan bli lite avdankade, men de hjälpte mig på ett 100-procentigt sätt. Jag hoppas verkligen att alla får samma bemötande, och att jag inte fick någon specialbehandling för att jag är känd.

Hur känns det att behöva gå till arbetsförmedlingen?
– Jag har inga som helst problem med det. Det är inget som är jobbigt för mig. Verkligheten ser ut så här just nu och då får man göra det bästa av situationen. Jag är en normal Svensson. Men jag tycker synd om de unga som satt där och väntade. De var väl mellan 20–35 och såg inte glada ut. Det är tragiskt att det ska behöva vara så här i Sverige i dag."
Därför kommer BaraBen,com under den kommande tiden att tipsa om olika lediga arbeten som kan passa Glenn "Silverräven" Hysén. Först ut blir ett arbete där Glenns spetskompetens som professionell practical joke-fixare och grandmaster of the kalsongklippare - skulle komma väl till hands. Nämligen som BUP-Psykolog:

18 kommentarer:

  1. Glenn har ju faktiskt redan fått ett nytt jobb på tv... www.klackarochgrejer.se

    SvaraRadera
  2. Psycho In Spe2009-07-10 14:24

    ...och det här var ju faktiskt inte en tjänst som BUP-psykolog om man skall vara petig :)

    SvaraRadera
  3. Min länk känns som den skulle passa som handen i handsken för Glenn!

    SvaraRadera
  4. joakim geigert din äckliga jävla djurgårdare - spamma inte för din site här, eller någon annan stans.

    SvaraRadera
  5. Han får passa sig den där Glenn. Andra arbetslösa har fått avdrag eller avslag på sin ersättning för att dom bloggar och Glenn bloggar ju på aftonbladet...

    SvaraRadera
  6. Inte jättekul direkt.

    SvaraRadera
  7. anonym 15:05/ Men det beror ju på om han får betalt för sitt bloggande eller ej...

    SvaraRadera
  8. Glenn Hysén är inte unik. Det finns rätt många arbetslösa akademiker och högt utbildade svenskar som tvingats börja köra taxi, passa barn på dagis och vara rastvakter på skolgårdar. Jag har själv blivit behandlad som skit på AF. ALLT är bättre än bidrag som Sven Otto Littorin o regeringen predikar. Glenn, du behövs inom barnomsorgen eller hemtjänsten!

    SvaraRadera
  9. Varför inte ta över Ralf Edströms tjänst som trädgårdsmästare i Zlatans trädgård?

    SvaraRadera
  10. Nu för tiden vill ju regeringen ge böter till dem som inte flyttar till andra orter för jobb, så snart måste väl han flytta till Pajala för att få arbete vår käre Glenn...

    SvaraRadera
  11. På Arbetsförmedlingen frågade man inte mej vad jag ville jobba med. Vidgat sökområde käre Glenn! Park o Naturförvaltningen behöver alltid folk.

    SvaraRadera
  12. Sprang i trapphuset på en annan hjälte för inte så länge sen. Undrar om "bråttom" är klar med utbildningen till fastighetsskötare?

    SvaraRadera
  13. Jag behöver nya personliga assistenter till hösten. Glenn är välkommen att söka.

    SvaraRadera
  14. men Blåvitt får fan skaka fram en tjänst till en sån gammal hjälte

    SvaraRadera
  15. http://www.youtube.com/watch?v=q1PFMFAvGpk

    peppvideo

    SvaraRadera
  16. Inhopp i Blåvitts backlinje mot AIK på måndag! När Ragnar är avstängd, Bjärsmyr på väg till Grekland och Nicklas C skadad passar det bra att Glenn hoppar in och gör lite Wembley 88-glidtacklingar på Obolo. :)

    http://www.youtube.com/watch?v=qdgD9msBASM

    SvaraRadera
  17. Svenska idrottsstjarnor vs Amerikanska, nagon?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.