2009/06/22

"Vem som helst hade lagt sig, det är en del av spelet"

26 kommentarer:

  1. Han e typ den enda som inte börjar alla svar med ett fett jävla "NÄÄÄÄ..."
    Han e riktigt rolig att lyssna på.

    SvaraRadera
  2. Asså hur fan kan han jämföras med Håkan Mild...

    SvaraRadera
  3. Han är fan så jävla skön grabb ;D
    Man kan lyssna på han om om igen ;P

    SvaraRadera
  4. Jag älskar dig Pontus! Det är orättvist att en spelare som för en gångs skull är ärlig i sina uttalanden ska få skit just för att han är så ärlig.

    SvaraRadera
  5. Helt sjukt att det ska löna sig att filma, men det är inte upp till Sverige att gå i bräschen. Helt rätt således av Wernbloom.

    Om det är filma som ska till för att vinna så go ahead. UEFA och FIFA vill ju inte göra något åt det, så...

    Han är för jävla go den där Wernbloom btw, men han blir nog tråkigt mediatränad han också en vacker dag.

    SvaraRadera
  6. Fusk är aldrig okej

    SvaraRadera
  7. Att filma är inte att fuska. Kan både vara underhållande och irriterande men det hör till.
    Hatten av för de som blivit mästare på detta skådespel.

    SvaraRadera
  8. Domarens uppgift att blåsa för de regelbrott han uppfattar. Om det så är en filmning eller att man slår in bollen med handen i mål.
    Det är j-vligt irriterande om det är motståndaren som gör det, men det det spelare ur ens eget lag, då försvarar man det.
    Dock så skulle man ju i efterhand kunna stänga av en spelare om man kan bedömma att regelbrottet är solklart men att domaren under amthcen missade det.
    eller, som i Wernbloooms fall, när en spelare erkänner sitt regelbrott i massmedia så kan han oxå bli avstängd. Ett sätt att att kanske få bort "fusket"?

    SvaraRadera
  9. Stå upp som Håkan Mild!

    Skulle tro att AZ sätter PW i mediaträning ganska omgående..

    SvaraRadera
  10. Wernbloom är en hjälte! Men jag vill kunna vara stolt över ett landslag som inte ägnar sig åt kärringfasoner som filmningar.

    SvaraRadera
  11. Det är det att han är så himla kvick i huvudet med att hitta på en replik, riktigt rolig som sagt.

    SvaraRadera
  12. Jag tycker Wernblom gör rätt som utnyttjar spelets regler. Det är FIFA, UEFA som får se till att filmning inte är tillåtet.
    Detta kan man t.ex göra med att kunna stänga av tydliga fall i efterhand, och i tydliga fall även ge gula och röda kort under match.

    Att hänga Wernblom för att han erkänner det hela är kasst. Han visar ju bara att man borde göra något åt problemet med filmningar. Italien filmar hela matchen, men det är Wernblom som får all skit.

    Hur som helst. Filmningar är tråkiga som bara fan. Men så länge FIFA,UEFA tillåter det så ingår det i spelet.

    SvaraRadera
  13. Ni som snackar om att boom bomm filmar: Skillnad på att filma och att uppmärksamma domaren på att man just fått en ful eftersläng! Att göra det genom att säja till/skälla på domaren efteråt resulterar oftare i att man får gult kort än att han går in och ändrar i efterhand!

    SvaraRadera
  14. Vi supportrar är rätt patestiska va? För bara någon vecka sedan fanns ett inlägg av en gästskribent som tog upp det här med filmningar och alla var rätt överens - det är jävligt trist. Så står plötsligt ett av våra helgon och erkänner att han filmar och då är det andra visor i kommentatorsfälten... Det är jävligt patetiskt och jag skäms en smula.

    SvaraRadera
  15. Mot Italien får man filma hur jävla mycket som helst. Det borde införas en lag på det... "What Goes Around, Comes Around"
    :)

    SvaraRadera
  16. Mot "Alla Filmningars Moder" får man filma hur mycket som helst.


    Varför blir inte vi lottade till UEFA-cupens efterföljare?

    Gödselbönnerna och HIF har ju blivit det?

    Är det inte samma serie för Cup-vinnare?

    SvaraRadera
  17. Så jävla härlig! Här är det ingen jävla media-träning, Boom Boom säger vad han tycker och han tycker minst sagt mycket. Citatmaskinen Wernbloom.

    SvaraRadera
  18. Såg att lottningen till europacupern har lottats. Spelar inte IFK i Europa League?

    SvaraRadera
  19. Blåvitt går in i omgång 3 om jag inte minns fel, och den kan inte lottas förens omgång 2 är klar, så har jag fattat de!

    SvaraRadera
  20. Jag hatar filmingar. Men PW filmar ju inte. Han kvider extra mycket så spagettipojken får det röda kort han förtjänar för efterslängen, inte mer med det.

    Han överdriver och spelar. Det är töntigt och dåligt. Men det är inte att filma. Det är ju inte så att Sverige får något oförtjänt ut ur av det, utan just att italienaren får det röda kort han skall ha för det han gör. Sedan att det är mot just Italien gör det ju faktiskt helt OK by default. Italienarna är mammaälskande fjantar och förtjänar allt ont. Så jävla gött att de åkte ur för-VM. Hoppas de kollektivt bryter benet.

    SvaraRadera
  21. Anonym 19:49:

    Så jävla tröttsamt med dom här fördomarna och angreppen mot just italienare. Den störste fjanten är ju du i så fall. Du måste ha fått en kärlekslös uppfostran med så mycket hat inom dig.
    Hur länge skall dom här diskussionerna pågå, om PW gjorde rätt eller inte? Det är ju för patetiskt, typiskt Sverige, alla andra måste skratta åt oss.

    SvaraRadera
  22. Mario Teran2009-06-22 22:52

    22/6/09 22:44


    Samtidigt är det så att italienare är fuskarnas moder inom framförallt fotbollen, så han har ju inte fel. Han kanske kunde uttrycka sig något mer diplomatiskt men, again, han har inte fel.

    SvaraRadera
  23. Kolla gärna in till oss, vi har en skateboardblogg med både gamla och nya skolan när det är som hårdast.

    Lite musik och så.

    www.almostdeadskateboarders.blogspot.com

    SvaraRadera
  24. 22:44: Fördomar? Du kan uppenbarligen ingenting om varken landet Italien, italienare eller italiensk fotboll.

    SvaraRadera
  25. Så ärlig, så avslappnad, så sig själv, Så som en fotbollsspelare ska vara!

    SvaraRadera
  26. Han är den enda killen på proffsnivå som är intressant att lyssna på under en intervju. Han berättar alltid sanningen och det är ju så jävla skoj att slippa höra saker som " jag såg inte vad som hände" " Domaren dömmer" samt ca 5st till som henke och co har i sitt ordförråd.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.