2009/06/01

Hot mot Parkens personal är inte acceptabelt!

KROGVÅLD. Min avsikt med att beskriva lördagens övervåld mot en IFK-supporter på Parken var absolut inte att skapa någon hotbild mot restaurangen. Jag tar avstånd från alla sorters hot mot Parkens personal.

Jag ville lyfta ett problem som finns runt om i landet där krogvakter använder sig av övervåld, och för att visa att man som medborgare inte accepterar det så uppmanade jag till en bojkott av Parken där min kamrat blev misshandlad av två vakter. Men jag tycker inte att man skall sänka sig till deras nivå och ta till våld eller hot om våld och vill med denna text TYDLIGT ta avstånd från sådana handlingar. Ta nu tillfället i akt och protestera fredligt genom att inte lägga några pengar i deras kassa men visa att vi blåvita är mer mogna än att sänka oss till neandertalarnivå!

INGET MER VÅLD!

18 kommentarer:

  1. Bra Pavlo.

    SvaraRadera
  2. Självklart, det fattar väl alla?

    SvaraRadera
  3. det var väll ganska uppenbart, känns som om någon misstolkade det så är man inte vid sin fulla sinnens bruk... kanske är vakterna eller personalen som har påpekat detta isf

    SvaraRadera
  4. Anonym 13:29: Kolla kommentarerna från första inlägget så är det tydligen inte så uppenbart...

    SvaraRadera
  5. Sorgligt att man ska behöva vara såhär övertydlig, men det verkar vara det som krävs.
    Väl skrivet!

    SvaraRadera
  6. Har fok hotat personalen på Parken pga misshandeln som hände?

    SvaraRadera
  7. Just därför jag tycker att detta inte har på baraben att göra. Man kunde faktiskt räkna ut med en felvänd krita att sådana stämningar skulle dyka upp. Hur tänker ni här egentligen?

    Lycka till ny anyhow.

    SvaraRadera
  8. Nowis/ Dumheter, bland blåvita ställer man upp för varann i vått och torrt och litar inte på att IFK-hatande GP ska göra något åt saken. Parken får fan rensa upp bland sitt patrask till personal eller räkna med att drabbas av sådana här bojkotter och hatstämningar mot dem.

    SvaraRadera
  9. Är inte det här en fotbollsblogg i allmänhet och en Blåvittblogg i synnerhet?

    Visst, det är jättråkigt och synd om de själar som blev misshandlade men det rör väl egentligen inte Blåvitt? Den enda kopplingen de misshandlade hade till Blåvitt var att de är IFK-anhängare.

    Skall varje Blåvit anhängare klaga på BB så fort de upplever att de blir dåligt bemötta? Kommer garanterat att bli lite långrandigt.

    SvaraRadera
  10. anonym: 1/6/09 15:51

    snälla kan inte dessa idiotkommentarer tas bort när rötägget själv inte fattar vart gränsen går.
    detta är en blogg om Blåvitt, fotboll, supporterkultur o det som är runtfotbollen men om du inte fattar det själv ska jag gladjeligen trycka upp det i ditt nylle!

    exempel: tycker du att man inte borde skriva om barnfamiljer som blir påhåppade av DFG, eller att man ska skita i att uppmärksamma att en spelare slutar sin karriär därför som du så vackert sa: "Visst, det är jättråkigt och synd om de själar som blev misshandlade men det rör väl egentligen inte Blåvitt? Den enda kopplingen de misshandlade hade till Blåvitt var att de är IFK-anhängare."
    det räcker väll att det tyvärr var en blåvit själ detta drabbade, eller skulle du själv inte vilja att det blev uppmärksammat om det var dig det drabbade? men du skulle ju såklart tycka att man skulle tiga för man inte ska uppmärksamma drabbade supportrar som får grova skador på en BLÅVIT SUPPORTERPUB!

    Anledningen för att detta tas upp är för att supportrarna är den 12e spelaren och är oerhört viktiga för klubben.

    jag hoppas nu du har fattat och kan hålla käft!

    SvaraRadera
  11. Självklart är det fel att rikta agget mot PERSONALEN på Parken! Dom skyldiga är ju vakterna/ÄGAREN till parken som anställde vakterna. Men inte PERSONALEN! Tänk!

    SvaraRadera
  12. Mer hot åt folket!
    "Vi skall hugga er......"

    SvaraRadera
  13. JAG MAILADE park lane...tyckte det var tragiskt och sa att jag aldrig mer någonsin ska sätta min fot mer på det stället!!!

    SvaraRadera
  14. Det var Parken, inte Park Lane, det är två helt olika ställen. Så du ska kanske ta och be om ursäkt till i ett mail till Park Lane för de har ingenting med den här saken att göra.

    SvaraRadera
  15. Förstår ej detta helt ärligt;

    Hur kan man från bara ben sida säga att en bojkott ska på grund av denna incedent?

    Krogen ifråga har stängt av vakterna och den ständiga frågan är ju hur enlkelt man får en vaktbricka.

    Vakter på alla klubbar i hela göteborg beter sig som svin, Övervåld verkar tillhöra deras vardag.

    Bojkotten borde kanske inte ske mot Krogen utan vakter i regel finns väldigt få bra vakter.

    Jag har personligen själv råkat ut för minst 10 incedenter på olika klubbar runt om i göteborg, nedsatt känseln i hela underkäken och ingen av dessa klubb ägare har brytt sig överhuvudtaget.

    Jag tycker att Parken är ett bra ställe och vakterna har hållt hög klass innan men detta är klart oaceptabelt och en Polis utredning kommer säkert sätta dit dom felande vakterna och dom kommer nog aldrig sätta sin fot utanför Parkens dörrar igen.

    Jag Ser avenyn som BLÅ VITT stäälet nummer ett och vi har Dimond Dogs, Rose and Crown sedan ser jag Parken som en av dom också.

    Hoppas innerligt att detta inte innebär en bojkoot för det är pinsam aktion

    SvaraRadera
  16. Parken ska inte utsättas för några som helst hot så länge inte vakterna ifråga jobbar kvar.

    Vakterna däremot är identifierade och kommer garanterat få smaka på sin egen medicin!

    Tack för mig =)

    SvaraRadera
  17. Jag blir riktigt trött på er som vill definiera vad baraben.com skall publicera för material. Om Baraben väljer att publicera en artikel så görs antagligen detta för att det fyller ett syfte, att berika bloggen. Baraben har inte ingått ett avtal med er läsare om vad som skall publiceras och inte publiceras... Herregud!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.