2009/06/27

Observationer från U21 i Gbg

# En ribbträff från final.

# Frekvensen av festfolk i landslagströja var större på Avenyn än på uteställen som M2 och Sticky Fingers.

# Fan Lennartsson/Söderberg. Tack för att Robin Söders säsong är över.

# Pontus Wernbloom saknades på mitten. Landgren?

# Det vevades friskt inne på Fan Zone i Bältesspännarparken efter Sveriges match. Matchen stod mellan överförfriskade öjsare och vakter som delade ut en del smällar med sina batonger. På andra sidan gatan, vid Storan, stod polisen och glassade utan någon brådska.

# Ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-marcus Berg (till melodi av Cidinho & Doca - Rap das armas) > > http://www.youtube.com/watch?v=ZthNYozVwNM&feature=fvst

# Synd att sången ”Hoppa Sverige hopp olé olé” inte fick ordentlig fart. Hade varit passande i dessa dagar. Men det lär hoppas i omstarten mot Trelleborg.

# Blir Bjärsmyr kvar i Blåvitt efter den första halvleken?

# Lite svårt med att få in allt folk till avspark, fanns en gäng tomma platser när domaren blåste igång spelet.

# Verkade rätt svettigt på Gamla Ullevis solsida i går…

# En öl hade inte varit fel innan straffläggningen, men icke.

# Hur kan Rasmus Elm få samma betyg som Marcus Berg av GP? (4 fyrar)

11 kommentarer:

  1. får jävlarimej hoppas att det "bara" är denna säsong som är förstörd för Söder. Under all kritik att låta honom stanna på plan igår.

    SvaraRadera
  2. 12:31

    Tjänstefel, absolut, skulle vara kul att höra vad Håkan Mild har att säga till Jörgen Lennartsson.

    BM

    SvaraRadera
  3. Trist för Söder men kanske han kunde ta det beslutet själv..? Annars är det ju snarare läkarns fel än tränarnas. De har ju knappast någon medicinsk kompetens.
    I övrigt - sicken jäkla match :)
    //Karlsson

    SvaraRadera
  4. Vad var det för slagsmål vid fanzone???

    SvaraRadera
  5. Det är helt läkarens ansvar. Om han gör bedömningen att det inte är någon fara så låter han Söder spela. Om Söder får höra att det inte är någon fara fortsätter han spela då han inte vill svika laget i en sån viktig match. Om både Läkaren och Söder går med på att spela så har inte tränarna några invändningar.

    SvaraRadera
  6. Hel rätt det där med Elm. Killen kan ju vara Sveriges mest överskattade spelare sen Daniel Andersson (endast av Lagerbäck dock)

    SvaraRadera
  7. Hela jävla sverige kunde se att Söder var allvarligt skadad igår men inte en utbildad läkare?! SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  8. jäkligt illa att hela ifk göteborg inkl ledning och läkare befinna sig på en skitmatch i halland... hade dom varit på ullevi hade de kanske tagit söder av banan

    SvaraRadera
  9. Som aktiv i branschen så såg jag direkt att korsbandet gick i första situationen. Så att de säger att de hände i andra situationen är bara för att skydda sig själva. Jag hoppas landslaget är sugna på att punga ut lite cash efter en sådan felbedömning vid matchen. Vridning av knät med kraftig smärta och svullnad är nästan ALLTID en skada på de inre ledbanden och spelaren skall tas av.

    SvaraRadera
  10. Kom in för sent för nationalsångerna, för sent för avspark, för sent för att inse att när England gjorde 1-0 var det 2-0 för ettan missades totalt efter som jag kom för sent in. När trean sedan kom bjöds det på B(j)ärs för hur 0-3 kunna vändas på...sen fick Berg en total utlösning...igen! Tack för en väl genomförd turnering alla blåvita U21-grabbar!

    SvaraRadera
  11. GP måste ju knarka... Allt annat än den fetaste 5:an i betyg på Berg är ju gravt underbetyg. Han var ju helt självlysande igår.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.