2009/06/23

Ett jävla hyckleri

FILMNINGAR. Ärligt talat, hör jag den patetiska kommentaren "det ingår i sporten numer", angående en filmning en enda gång till så tänker jag:

1. Kaskadspy i ansiktet på varje fotbollsjournalist och bloggare som någonsin kritiserat en sydeuropéisk spelare som haft mage att filma.
2. Emigrera hem till Arne Erlandsen. Där filmar de fan inte.

Det är inte frågan om vad människor hade sagt om debatten i veckan hade handlat om någon annan än Wernbloom. Det är snarare frågan om den personen skulle ha kränkts så brutalt i medierna att han slutade med fotbollen eller i alla fall kom undan enkelt och hängde sig i närmaste målställning...

13 kommentarer:

  1. Vad snackar du om?

    På första punkten - du menar alltså att det är dåligt att dom kritiserar spelare som filmar? Förklara gärna varför du tycker så.

    SvaraRadera
  2. vem fan är videovixen? bort med inläggen från den stollen genast.

    SvaraRadera
  3. VideoVixen har haft en field day på Baraben...

    SvaraRadera
  4. verkar som om alla har semester och de e bara vixen kvar känns lite panikigt (inget ord jag vet) från hans sida hehe..

    Inget å skriva om :)

    //D-Day

    SvaraRadera
  5. Det ingår i sporten!

    SvaraRadera
  6. Det ingår i sporten (iaf i Wernblom situationen) att Barotelli försöker göra en eftersläng träffar lite lätt och Wernblom utnyttjar detta. Hade Wernblom varit lite lite närmre så hade han fått förjävla ont iaf vad jag såg.

    Filmningar är förjävliga, men i det läget så älskade jag det bara, för en eftersläng är en eftersläng hur hårt den än träffar eller om spelaren verkligen får ont eller inte.

    SvaraRadera
  7. Videovixen är helt rätt ute. Hade det varit Henrik Larsson som filmat till sig en straff mot oss hade alla svurit över filmningar men nu var det PW och jag tycker också att det han gjorde var rätt åt italienaren som inte är en italienare men filmningar förstör sporten jag älskar, bort med dem!

    SvaraRadera
  8. obegripligt..., vad menas?

    SvaraRadera
  9. Det är en jävla skilnad på att förstärka en situation och att oprovocerat slänga sig; att s.k. filma!

    SvaraRadera
  10. Anonym 20.20:
    Vafan menar du? Henke har ju filmat till sig en straff i EM, och inte en jävel sa något? Ditt argument faller lite.

    SvaraRadera
  11. Nu missar Bajrami semin pga en filmning. Känns det bra?

    Nä filmningarna är ett jävla ofog och skall inte accepteras. De skall bestraffas i efterhand.

    SvaraRadera
  12. Det finns INGEN normal person som tycker det är okej att filma i fotboll. Då kan man lika gärna lägga ner hela skiten.

    Jag skiter i om det är wernbloom eller vem fan det är - jag får mig ett tokspel varje gång.

    /Roffe?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.