2009/06/01

Parken stänger av vakterna från tjänstgöring

DEBATT. Med anledning av bloggposten "Parkens krogvakter misshandlade IFK-supporter" från igår så har krogen Parken (före detta Harrys/Gotebar) bett om att få publicera följande klargörande uttalande:
"Gällande ingripandet av vakter på Parken lördagen den 30/5.

Parken har av påkommen anledning stängt av de inblandade ordningsvakterna från tjänstgöring på Parken. Händelsen är nu ett polisärende och Parken hänvisar till pågående utredning. Parkens personal är mycket upprörda över det inträffade och tar avstånd till alla händelser som har med någon form av hot eller våld att göra.

/Parken med personal"

46 kommentarer:

  1. vad kan dem mer göra då?? Dem anställer nog knappast vakter som beter sig så om de vet om det.. Dock fortsatt katastrofalt att det finns vakter som klarat av en vaktutbildning som kan bete sig så!

    SvaraRadera
  2. Kanske skulle skickas till tidningarna också

    SvaraRadera
  3. Parken har visat att dom inte accepterar vakternas betéenden. Det är inte ok att sjunka lika lågt som vakterna.

    Man måste kunna se framåt och gå vidare.

    SvaraRadera
  4. Bra gjort parken!

    SvaraRadera
  5. Helt rätt!!! Vi har fått som vi ville, dvs att det inte är ok att misshandla fotbollssupportrar, men jag tycker oxå att Parken sköter saken snyggt och stänger av vakterna och polisanmäler saken! Vad mer kan de göra! All respekt åt människor som vill det rätta!!!

    SvaraRadera
  6. De är säkerligen bara avstängda tills de betalt sina böter...

    SvaraRadera
  7. så jävla löjligt att "parken" ... va fan e de för ngt jävla namn fö.
    att dom går ut o säger att dom "tar avstånd från all sorts av våld" jo man tackar ja, när en två killar försöker hjälpa sig polare som blir misshandlad säger dom att de två inte har ngt i köket att göra, tacka fan för att dom försöker bortförklara skiten sen då!!

    TYCKER ÄVEN DET ÄR LÖJLIGT AV VAKTERNA ATT SÄGA ATT DE ÄR TRÖTTA PÅ VÅRA SUPPORTRAR NÄR PUBEN PRECIS HADE STÄNGT FÖR RENOVERING!!

    SvaraRadera
  8. Bra gjort Parken.

    SvaraRadera
  9. HAHHA gå in på parken och kolla gästboken , det går inte ! troligtvis för att det strömmade in kommentarer från änglar igår :D

    SvaraRadera
  10. Fan vad det tog skruv snabbt. Undrar om det var polisutredningen eller blockaden?

    SvaraRadera
  11. Bra gjort av alla. Visat att vi är en grupp att räkna med, samtidigt ska vi ju inte vara tjurskalliga. Blir intressant att se hur detta utvecklar sig.

    SvaraRadera
  12. "den övriga personalen i restaurangen ansåg att vi skulle gå och sätta oss"


    Att veta att det pågår en misshandel på deras arbetsplats, men välja att hålla käften och blunda är fan inte snyggt.

    SvaraRadera
  13. De vet vilka personer de anställer och de drar upp riktlinjerna för hur dessa personer skall agera. Faktum kvarstår att personalen bidrog till misshandel. Dessutom är det ett ställe som lätt kan ersättas av ett annat...

    Jag tycker inte detta på något sätt är "bra gjort"; de blev rädda för att förlora mycket pengar, det är allt.

    Var och en gör som de vill men jag går aldrig dit igen...

    SvaraRadera
  14. Om en misshandel sker balnd personer som tar avstånd mot våld och hot brukar nån ingripa vid en grov misshandel.

    SvaraRadera
  15. Ni som ännu inte slutat med att hota restaurangen. Upphör med detta, då ni inte hjälper killen, som misshandlades. Vid en ev rättegång kan hoten mot restaurangen vara till nackdel för honom. Jag som känner killarna, tror att dom är rätt nöjda med att vakterna stängts av. Restaurangen har ju trots allt reagerat. Vet inte om det är så vanligt att vakter stängs av efter en sån har sak.

    SvaraRadera
  16. Henke... läskunnig?
    Parken har inte alls polisanmält vakterna, eller det framgår iaf inte av denna text, utan hänvisar endast till pågående polisutredning. Det enda det har gjort är att de (tillfälligt?) har stängt av vakterna. Det är fan inte tillräckligt! Hade de faktiskt gjort en egen polisanmälan skulle det kunna diskuteras om de sköter det här någotlunda snyggt. Men endast en avstängning räcker som sagt inte, i mitt tycke.

    Sedan betyder det naturligtvis inte att hot eller våld mot Parken och deras personal på något vis är okej. Men fan heller att några IFK events (änglarna etc) ska ske där. Alla blåvitt supportrar bör bojkotta parken!!!

    SvaraRadera
  17. Detta ar sjalvklart inte tillrackligt:

    "vi blev utknuffade från köket och den övriga personalen i restaurangen ansåg att vi skulle gå och sätta oss"

    I det har laget hade "ovriga personalen" kunnat saga ifran och satta stopp. Dom gjorde inte ett piss... Det ar latt att komma med ursakter i efterhand.

    SvaraRadera
  18. Eftersom vakterna med god min från kökspersonalen fick fortsätta sin grova misshandel så har jag helt tappat lusten att besöka stället igen.

    SvaraRadera
  19. Mesiga kompisar som snällt står och väntar när personalen säger till dom att inte gå in i köket.. Va fan är ni för kamrater!? Hadde en annan varit där så hadde jag gjort allt för och hjälpa min vänn! Står det krog personal i vägen så får dom skylla sig själva för ingen slår min kompis o hindrat! MESAR! Han kan tacka er för dom nya tänderna han kommer och få!

    SvaraRadera
  20. En något luddigt formulerad text, som inte kan släta över det inträffade.
    En kille betalar hundratals kronor för mat och dryck, varpå han senare blir rånad, får tänderna utslagna och blir slagen blodig av Krogens anställda vakter.
    Samtidigt som krogens personal (enligt den drabbades vänner) låter misshandeln fortgå i köket.

    Naturligtvis kvarstår bojkotten mot Parken.
    Ett ställe helt utan stil för övrigt. Gå inte dit!

    SvaraRadera
  21. Tycker att Parken gör helt rätt för sig, de kan inte göra så mycket mer än att be om ursäkt och hänvisa till pågående utredning. Det är något naivt att mena att Parkens personal skulle ha onda avsikter när de inte tillät sällskapet entra köket för att hjälpa sin kompis, då de inte visste vad som hade föranlett det hela. Och även om jag hoppas att rättvisa skipas och att vakterna får betala grovt så tycker jag inte längre att man kan kasta mer skit på Parken, även om jag aldrig kommer sätta min fot där

    SvaraRadera
  22. En liten liberal2009-06-01 15:27

    Det framstår ju som självklart att de i extremt rädsla för att tappa tusentals läsare nu gör denna pudel till 100 procent på grund av BaraBens fokus på det inträffade. Det hade de aldrig gjort annars och det riktigt skrämmande är att personalen inne på Parken motade bort kompisarna till den kille som blev misshandlad istället för att stoppa vakterna som stod och sparkade på en bakbunden kille som låg med magen ner på backen. Att Parken-personalen inte skäms ögonen ur sig för att de behandlar sina gäster på detta vis är skandal.

    SvaraRadera
  23. Personalen där verkar inte bara vara helt inkompetent utan jävligt arrogant med. Om din kompis blir misshandlad, går du då och sätter dig för att fortsätta din måltid vid bordet? Sicka jävla klåpare!

    Bojkott mot Parken. Inte för att jag skulle gå till det pisshaket ändå, men se till att inte gå dit om du är blåvit!

    SvaraRadera
  24. Linnéstaden2009-06-01 15:42

    BaraBens konsumentmakt börjar bli fruktad nu. Först när ni kritiserade Max på Gamla Ullevi, sedan när ni låg bakom majoriteten av Gais-bojkotten och nu en grej som detta. Blåvita kollektivet ska man fan inte jävlas med, för då kan man räkna med att förlora våra pengar och här snackar vi om hundratals miljoner i samlad köpkraft.

    SvaraRadera
  25. Lite fegt är det att parken.se stängt ner sin gästbok.

    SvaraRadera
  26. FORTSATT BOJKOTT - Vad jag har förtsått så var inte den övriga personalen särksilt entusiastik att ta redan på vad som hände utan valde att istället blunda. Men de kan ju fortsätta blunda nu för jag kommer aldrig mer gå dit. Deras patetiska ursäkt är endast ett spel för gallerina - DE VILL TJÄNA PENGAR men det få de göra utan min plånbok...

    SvaraRadera
  27. va det inte kökspersonal som skickade ut killarna som försökte rädda sin vän med kommentaren" ni kan ändå inget göra" isåfall e dom ju lika delaktiga

    SvaraRadera
  28. Bra gjort av parken, men känns ändå som jag tagit min sista öl där. Allt för många gånger har Parken/Gotebar pissat på oss blåvita supportrar. Nu går vi istället dit vi är välkomna.

    SvaraRadera
  29. Detta räcker inte!
    Statuera exempel, se till att stället konkar.
    Låt detta vara sista gången som ett vaktsvin misshandlar en kamrat.
    Öga för öga, tand för tand!

    SvaraRadera
  30. vidrigt fegt och löjligt ! e de där allt till ursäkt ni kan komma med! personalen från den kvällen ska självklart sägas upp DIREKT . hur fan tror ni detta kommer sluta ! våra pengar får ni aldrig mera se och gissa på om de kommer bli en del oväsen utanför eran dörr nästa match eller kanske fortare än de . folk kommer gapa sig hesa för att ni ska krypa till korset . och gissa vad som händer om ni knuffar någon då ? .

    SvaraRadera
  31. gå till biljardpalatset istället, dom verkar ju vara vänligt inställda?

    SvaraRadera
  32. Ja precis, nu går det bra att säga ifrån... men när det väl hände, då reagerade ni inte, svin! bojkott!

    SvaraRadera
  33. Henke 13.23

    "Vi har fått som vi ville, dvs att det inte är ok att misshandla fotbollssupportrar."

    Det är väl inte ok att misshandla någon?

    SvaraRadera
  34. Fan vad skönt att slippa IFK-svinen på Parken/Gotebar! Så bojkotta ni så vi andra kan trivas istället!

    GAIS/ÖIS

    SvaraRadera
  35. är dom för fega för att gå ut med en ursäkt på egna hemsidan eller ?

    SvaraRadera
  36. Ge dig på en ängel och du kommer få ett helvete.

    SvaraRadera
  37. dom har även stängt sin gästbok.

    SvaraRadera
  38. Av en källa så har jag hör att vakterna denna kväll var inhyrda. dvs dom kommer inte jobba mer på parken men dom kan jobba var som helst på avenyn nästa helg.Se upp nu mina kamrater. Det finns två dårar på stan.

    SvaraRadera
  39. Upp med namnen på vakterna och ev , vaktbolag så att vi kan bojkotta alla krogar som anlitar dessa babianer,
    Vi ska se till att deras vaktkarriärer är slut.
    De kan fanimej skaffa sig ett hederligt arbete utan myndighetsutövning.

    SvaraRadera
  40. Lite synd tyckte det verkade vara ett skönt ställe. Mycket fräschare nu o inte bara stööl+burgare+ lakrisshot ställe.

    Men visst gärna bojkott från min sida. Stökiga dörrvakter är ju aldrig kul även om de har ett tufft jobb så ska de ju hålla sig kalla i alla siutationer.

    SvaraRadera
  41. Va stönig
    Är det Parken eller vakterna som misshandlat. För mig verkar det vara Parken som ställer sig bakom oss mot vakterna
    Eller??

    SvaraRadera
  42. Det är ganska enkelt mina vänner:

    Inte Parkens yttersta ansvar - de kan skylla på vaktbolaget, men också göra mer; dvs utöva påtryckning på vaktbolaget.


    Vaktbolaget kan i sin tur gå ut offentligt och markera att detta inte är ok - och på så sätt sända signal till övriga vakter (entrévärdar or wtf) att övervåld är fel.

    Dvs. påtryckning på påtryckning. Om detta fungerade skulle jag kunna tänka mig att både ta en öl på Parken och anlita omnämnt vaktbolag.

    Varför är det bara jag som tänker såhär?

    SvaraRadera
  43. Håller med dig Klok.

    Fast personalen hade självklart också ett ansvar att säga ifrån, det hade la vem som helst gjort..

    SvaraRadera
  44. Anonym 14:05 sammanfattar ju läget bra.

    Parken har gjort bort sig. Killen ligger fastkedjad i köket, således borde ju samtliga(?) anställda inklusive människor i chefsposition vara medvetna om vad som pågick.

    Har själv varit med om taskigt bemötande - dock fredligt - där och har sällan gått dit. Och aldrig mer.

    SvaraRadera
  45. Alla som jobbade på Parken den dagen är ansvariga att en sådan här sak kunnde ske, eller var de också rädda för vakterna??? Bojkott är fin medicin mot våld. Krya på dig grabben!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.