2009/06/14

Veckans Zlatancitat

17 kommentarer:

  1. hahahaha vafan sysslar hjalle med på bilden då? gymnastik?

    SvaraRadera
  2. e så jävla trött på allt tjat om zlatan,skiter i honom och ägnar mitt fotbollsintresse åt alla sköna göteborgstalanger som werner,hysen,söder och adam,,,känns mer givande

    SvaraRadera
  3. Nattens garv!!!

    SvaraRadera
  4. Hahahahha!!!!

    SvaraRadera
  5. Kan avslöja att Henrik Larssons döda bror var kriminell och missbrukare! För ett tag sedan satt han inne på en anstalt för narkotika relaterade brott i Göteborg för grovt narkotikabrott! Så hur dog han? dom hittade honom livlös i sin lägenhet och dom hittade inget blod, ingenting? Kan det va så att han fick sig en överdos? Låter troligt men vad vet jag? För övrigt kan jag tilläga att han inte har samma efternamn som sin kära bror Henrik det är något i stil med Rojar-Rodrigeuz.

    SvaraRadera
  6. Hjalle, vi älskar dig!

    SvaraRadera
  7. Seriöst citat av en lagkapten. Jag skulle inte sätta mig på så höga hästar om jag vore superduperzzzlatan efter matchen mot Malta. Å andra sidan skiter jag i landslaget, det är en nöje för folk utan fotbollsintresse. Blåvitt!

    SvaraRadera
  8. Anonym 14/6/09 09:56 - Varit inne på flashback och läst ser jag !

    SvaraRadera
  9. Vem bryr sej om Zlatan?????????????????? Ge inte den tönten utrymme här på baraben, som jag trodde var en sida om Blåvitt!!!!!

    SvaraRadera
  10. Anonym 09:56 - Tack, det var ju verkligen intressnt info som hade med "artikeln" att göra!

    SvaraRadera
  11. ... det är vad han har gjort.

    SvaraRadera
  12. Zlatan är en skit och kommer ALLTID att vara...

    SvaraRadera
  13. 09:56>>> Okej, är det mindre tragiskt på grund av det?
    Henke är en stor spelare som har förtjänat respekten han har med sig.

    SvaraRadera
  14. Zlatan hit och Zlatan dit...
    De flesta har nog insett han är lite av ett arsle gemtemot en del av spelarna i landslaget och andra med för den delen, inget nytt där inte. Killen fungerar inte bra i ett Svenskkollektiv och anser tydligen andra bara ska underkasta sig honom. Klart det blir problem då. Även om man inte tycker om varandra måste det finnas respekt för varandra i ett lag, utan det...

    Nu varför så mycket tjöt om Zlatan och inget om blåvitt här numer?

    Vi är blåvitt bäst i Sverige!

    SvaraRadera
  15. Skall man garva eller?! Kim verkar ju vara ett lika stort mongo som Zlatan så jag håller inte på någon i den "matchen". Jag håller dock på Blåvitt, och där ingår Hjalle. Att göra sig lustig på hans bekostnad är direkt osmakligt i detta sammanhang.

    SvaraRadera
  16. Blåvitt e allt å fotboll får man bara vara intresserad av så länge det är blåvitt det handlar om.. eller? Trist inställning bland många här tycker jag.. Men så blir det väl om man inte egentligen bryr sig om spelet utan bara om laget.

    SvaraRadera
  17. Re: till anonym 14/6/09 09:56

    Och då är det inget att bry sig om för Henke? eller vad vill du ha sagt?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.