2006/03/30

Vilken sektion gäller på måndag?

PREMIÄREN En del oklarheter kring biljetterna, årskorten och måndagens flytt till Nya Ullevi har uppstått. Därför försöker vi reda ut era frågetecken här:

- Nya årkort för 2006 gäller som vanligt.

- Ståplatsårskort innebär att man får stå på GHI alternativt LM på Nya Ullevi. Vill man ha en biljett på LM kan det vara lättare att gå i förväg och hämta den här biljetten i Scandinaviums biljettkassa senast på Söndagen.

- Sittplatsårskort går även de in direkt med sina årskort i spärren. Sittplatssektionen är ABC. Här kommer man att få numrerade biljetter så vill man sitta med sina vänner är det lämpligt att träffas utanför och gå in gemensamt, på så vis får man numrerade biljetter som är bredvid varann i spärren.

-Lösbiljetter kommer precis som förr i tiden att säljas i Nya Ullevis spärrar.

-Alla lösa ståplatsbiljetter är dock onumrerade i premiärmatchen. Oklart om det kommer att vara så på alla IFKs Ullevimatcher i år. Så vill ni ha bra platser, var i god tid.

-Risk för köbildning. Som ni kanske minns för ett par år sedan när lösbiljetter såldes i spärrarna vid något derby mot Öis så uppstod totalt kaos utanför Ullevi och tusentals människor stod utanför när uppsatt matchtid passerade. Göteborgaren är traditionellt sett inte speciellt stressad av sig och kommer därför gärna ett par minuter innan match, så vill du slippa kön, kom lite tidigare...

Biljetter till IFK Göteborgs hemmamatcher köper du på Scandinavium tel 031-81 10 20, BiljettDirekt http://www.ticnet.se/ 077-170 70 70
eller på sedvanliga försäljningsställen.

Priser 2005,
Gamla Ullevi

Sittplats vuxen från 160:-
Sittplats barn (tom 15 år) från 100:-
Ståplats vuxen från 120:-
Ståplats barn (tom 15 år) 40:-
Familjebiljett från 200:- (sektion A, ej förköp)

Vid förköp tillkommer 15:- i administrationsavgift.

10 kommentarer:

 1. tack för infon.

  SvaraRadera
 2. Scandinaviums biljettkassa brukar väl inte ha öppet på söndagar? de brukar ha jävligt kassa öppettider. Stämmer det verkligen Frankie-boy?

  SvaraRadera
 3. Nu har jag kollat Sacandinaviums sida på nätet. De har öppet till kl 18 vardagar, 14 lördagar och stängt på söndagar.

  SvaraRadera
 4. Vad jag då undrar är om man vill ha en LM-biljett för sitt Ståkort och inte orkar åka in till stan förän på måndag, får man en sådan i Ullevis biljettkassa (den bakom vid ån) i så fall?

  SvaraRadera
 5. anonym/ Det var det enda som var oklart ja, går det att få LM-biljett även om man inte hämtat ut i förväg.

  Ärligt talat vet jag inte det då jag fått två olika uppgifter, får undersöka saken imorn.

  SvaraRadera
 6. Jag beställde mitt årskort häromdan.. Inte en chans att jag kommer hinna få det till premiären.. hur ska jag göra?

  SvaraRadera
 7. Men om jag med ståplatsårskort vill gå in på GHI så räcker det att jag visar upp kortet i entrén eller måste jag hämta ut biljetter???

  SvaraRadera
 8. erikbe/ Du går rakt in i spärren med ditt kort.

  SvaraRadera
 9. David/ Ring IFK Göteborg, förslagsvis shopen och fråga dem!

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.