2006/03/28

Allsvenskan närmar sig även för fonden!

SUPPORTERFONDEN Just nu rullar lönehelg nummer två på för fulla muggar och fredagens redovisningsresultat med gåvor från er fondhjältar innebar över 3580 kronor till i fonden!

En överlägsen majoritet av er fondhjältar använder bankgirogirering eller internetbank när de sätter in sina gåvor till fonden, men glöm inte att det även finns andra vägar till Kamratgården:

Payson innebär att man kan betala med kreditkort direkt över internet, det är bara att följa instruktionerna när man klickar sig vidare från Bidragssidan här på Supporterfonden.

SMS-Betalning går till som följer: SMS:a "fonden 30/40/50" till 72550. Välj belopp genom att välja något utav 30, 40 eller 50. Viktigt att veta dock är att hela summan inte går till Supporterfonden. Av 30:- (14,63:-), 40:- (19,64:-), 50 (24,64:-) Fondens förtjänst inom parentes. Dessa bidrag kommer inte att redovisas enskilt utan kommer att redovisas som en egen post.

Exempelvis: Till: 72550, meddelande: fonden 50
Du kommer sedan att få ett bekräftelse-SMS.

Tipsa eller utmana en vän
En helt ny funktion har även tillkommit som heter "Tipsa eller utmana" där du kan skicka ett färdigt brev till någon som du känner. Genom att trycka in dina vänner, arbetskamraters eller bekantas mailadresser och ditt namn så skickas ett automatiserat mail ut med en uppmaning till den personen att delta i Supporterfondens insamling till Blåvitt.

Supporterfonden närmar sig 50 000 kronor och 150 fondhjältar!
Och vi ser fortfarande snö ute på marken...

www.supporterfonden.se

4 kommentarer:

  1. går det att skriva dit typ 250 och skänka större summor via sms med eller?

    SvaraRadera
  2. Inte en anning men det e ju bättre om du skänker på annat viss då mer av dom pengarna du betalar går till fonden....

    SvaraRadera
  3. Det börjar bli aningen jobbigt att var tredje postning handlar om supporterfonden. Jag tror att de flesta läsare känner till fonden vid det här laget – och fortsätter ni tvångsmata folk så kan lätt en negativ bild uppstå. Supporterfonden är ett jättebra initiativ, men försök istället att hitta nya donatorer genom nya kanaler.

    Allt väl

    /Stefan

    SvaraRadera
  4. Stefan/ Ja jättejobbigt att få var 8-9:e post om ett projekt som stödjer BLÅVITT. Jäääättejobbigt.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.