2006/03/17

Supporterfonden behöver din hjälp!

SUPPORTERFONDEN Trots att snön fortfarande ligger tjock på gatorna och att luften vi andas dansar omkring runt minusgraderna så börjar fotbollssäsongen nu närma sig på allvar. Om ungefär tre veckor så sparkar vi igång den Allsvenska säsongen och även Supporterfonden på "riktigt".Då fotbollsintresset varit begränsat under vintern och den blåvita aktiviteten låg har vi ännu inte kunnat nå ut till alla nödvändiga grupper av supportrar genom vår internetkampanj.

Hur marknadsför Supporterfonden insamlingen?
- Än så länge har vi endast gjort det via internet. Mailkampanjer, reklam på Baraben.com, banners på bland annat Änglarnas hemsida och ett dussintal mindre IFK-sidor som verkligen ställt sig bakom projektet på bred front. Nu när säsongen börjar så tänker vi trappa upp informationsspridandet av Supporterfondsprojektet bland alla IFK:s supportrar.

I dagsläget har vi inte nått ut till flera supportergrupperingar, främst i de äldre leden och kommer att jobba hårt med att få ut information på olika sätt. Men ett av de viktigaste sätten blir den klassiska djungeltrumman, där IFK:are berättar om projektet för sina vänner, bekanta och familjemedlemmar. Ju fler som engagerar sig ju större kan vi få projektet att bli.

Så det vi ber om nu, inför den Allsvenska starten är att alla fondhjältar och framtida fondhjältar sprider budskapet om Supporterfonden till era vänner, bekanta, arbetskamrater och familj!

Tillsammans är vi ännu starkare, låt djungeltrumman gå!

10 kommentarer:

  1. Har ni undersökt möjligheten att få informera om fonden under halvtid i första matchen mot Öster?

    SvaraRadera
  2. Marcus/ Säg så här, vi vill inte förbruka en sådan eventuell chans på Östermatchen...

    SvaraRadera
  3. Djungeltrumman, är inte det något helt annat?

    Status att ligga högt på listan över hjältar

    SvaraRadera
  4. En djungeltrumma är när folk sprider ett budskap mellan vänner, bekanta, grannar, familj osv utan att man marknadsför på annat vis. Att the word gets around ändå...

    Sen är det ju en tidning om nattlivet här i stan med, men det är ju de som har kopierat oss... ;)

    SvaraRadera
  5. Ni skulle samla in 10 gånger så mkt som ÖIS insamling? Tja det ser ju lovande ut än så länge..ni har en lång väg att vandra mina panka vänner..

    SvaraRadera
  6. bajsa på dig arab

    SvaraRadera
  7. Kamel/ med tanke på att säsongen inte ens börjat och som dem säger inte börjat marknadsföra ute på andra ställen än på t ex olika blåvittsidor så är ju inte den här summan speciellt skamlig. Så jag instämmer med sista anonym ;)

    SvaraRadera
  8. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  9. För Er som är oroliga att vi på fonden har spelat ut våra sista kort har jag bara att säga: Sitt lugnt i båten, fortsätt att skänka bidrag, det kommer att löna sig!

    Kanske inte bara för blåvitt, utan även för dig?

    SvaraRadera
  10. Jag är inte det minsta orolig...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.