2006/03/02

Supporterfonden hittills: 24 227 kronor från 88 Fondhjältar!

Onsdagens resultatrapport för Supporterfonden:

- Bidrag har kommit in från sammanlagt 88 fondhjältar fram till onsdagen (1/3).
- Supporterfonden fått in ungefär 6 000 kronor bara de senaste 48 timmarna och att totalsumman på gåvorna från Fondhjältarna ligger på inte mindre än 24 227:- hittills.
- Ytterligare nya städer och stadsdelar dyker upp där generösa Änglar gömmer sig, Trelleborg och Linköping är ett par exempel från senaste dagarnas inkomna bidrag.

Nu finns dessutom en PDF-plansch med Supporterfondsreklam att ladda hem för alla som vill göra lite reklam för Supporterfonden på sin arbetsplats, skola eller idrottsklubb.Tillsammans för Blåvitt!

12 kommentarer:

  1. ja vet inte om det här är rätt ställe att lämna tips, men jag har en idé. alla spelarna lämnar ifrån sig sin signerade matchtröja. Så kan supporterfonden auktionera dem var för sig. En auktion som pågår hela säsongen med en stapel för varje spelares tröjpris

    SvaraRadera
  2. anonymous

    Det är en bra idée och vi har planerat att genomföra något liknande. Vi är lite i valet och kvalet om vi skall köra på auktioner eller lotta ut det bland givarna. Förhoppningsvis kan vi göra båda delarna!

    SvaraRadera
  3. Printa ut PDF:en och sätt upp överallt! Jobbet, dagiset, stan eller hemma hos svärmor!

    SvaraRadera
  4. det hade varit en mkt bra idé det där med matchtröjorna, eventuellt kanske Håkan Mild har någon gammal Blåvitt-pryl hemma liggandes som han kan signera och auktionera ut? Tror att priset hade kunnat stiga ytterligare i så fall...

    SvaraRadera
  5. Okej idé men jag har svårt att tro att grejerna säljs för några större summor...
    HUr mycket man än gillar Håkan & Co finns det en gräns för vad man tycker en signerad matchtröja är värd.

    SvaraRadera
  6. ifall man hela tiden kan se hur prisen på tröjorna stiger kanske det blir prestige bland spelarna själva så dem lägger egna bud

    SvaraRadera
  7. Klippte tre inlägg då de handlade om vad andra lag gjorde. Den här sidan handlar (oftast) om Blåvitt och denna tråden specifikt om Blåvitt. Så alla andra lag och deras fans kan dra åt helvete.

    SvaraRadera
  8. jag tycker man ska lotta ut souvenirer och inte akutionera ut dem. på så sätt belöna alla "fondhjältar" (änglar) via lotteriet.

    SvaraRadera
  9. senaste anonymous

    Jag håller med, det ger en rättvis chans åt alla att vinna också..

    SvaraRadera
  10. Ja nu är vi väl uppe i en månadslön till Wowoah.

    SvaraRadera
  11. Har ni snott loggan från det gamla Konsum-varumärket Blåvit?

    SvaraRadera
  12. Senaste anonymous

    Nej, det är en enkel blå bakgrund med texten "Blåvitt" i typsnittet "HelveticaNeueLT Std Blk Ext". Skulle inte tro att det är samma som Konsums gamla varumärke. Den tanken fanns iallafall inte där under skapandet.

    Fler kommer förresten att komma!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.