2006/03/24

Grattis Baraben.com- 1 år idag!

BARABEN.COM Idag fyller Bara ben på Glenn Hysén ett år. 365 dagar av fotbollspassion summeras lite kort här. (Glöm inte att sätta på ljudet...)

15 kommentarer:

  1. Så pompöst och Hollywood att man nästan blir tårögd. Saknade bara den mörka obligatoriska "Bengt Magnusson-rösten".

    SvaraRadera
  2. All cred till skaparen och pådrivaren Mr. Hankins. Vi andra glider bara med och publicerar lite eget "skräp" då och då...

    SvaraRadera
  3. Kanonbra, keep up the good work!

    SvaraRadera
  4. Grattis. Ni är en frisk fläkt i mediavärlden

    SvaraRadera
  5. Grattis som fan Baraben-män! Ni ska veta att ni varit en jävla skön pådrivare i den blåvita cyberrymden, för ett år sen kändes allt mest dött men sedan ni dök upp har både Änglarna.se och Svenskafans fått lite fart på sig på sina håll- troligtvis pga erat sjuka tempo här! Jag läser med glädje varje dag!

    SvaraRadera
  6. Håller med Erling!

    Grattis måste man väl säga ändå!

    SvaraRadera
  7. Erling:

    Är det verkligen så smart att ge den flanen beröm "in public"?

    Tänk på att han sitter nöjd & läser... ;-)

    SvaraRadera
  8. Farrkinnn good!

    SvaraRadera
  9. Kungligt att se hur detta utvecklats. Var tveksam om Hankins och co skulle orka hålla tempot, bäst var det runt avslutningen av säsongen. Men jag saknar de mer journalistiska artiklarna, intervjuer med klubbledare, spelare och insideinfo. Vart har förra årets insideinfo tagit vägen?

    Grattis Baraben och stor eloge till Hankins, även med Supporterfondens arbete. Du är värd berömmet du får här ovan!

    Tommy L i Alingsås.

    SvaraRadera
  10. Ja grattis på födelsedagen bloggen!

    SvaraRadera
  11. Jag får gåshud....

    SvaraRadera
  12. Grattis till alla, skribenter, läsare och tipsare, men främst till mannen som gjort Baraben till den supporterkraft sidan faktiskt blivit, Mr. Hankins.

    SvaraRadera
  13. Mycket bra filsnutt eller vad man kan kalla det! Tur att det finns sådana pådrivare som Hankins annars hade inte mycket ideela verksamheter fungerat.

    Nu ska jag ta å skicka in mitt första bidrag till supporterfonden men det är så pinsamt lite så det går in under ett sammlar konto som några få här vet vilket det är. =) Kommer mer under mitt riktiga namn förhoppningsvis nästa månad.

    Nu får vi sikta på att år två här på baraben.com skall bli ännu bättre än år ett om det nu går!? =)

    SvaraRadera
  14. Tack för berömmet boys, nu har vi bankat nog bröst för flera decennier. Nu är det dags att försvara titeln som bästa jävla blogg i landet under detta år, det kommer gå med er och läsarnas hjälp! Keep up the good work!

    SvaraRadera
  15. Jag får nog också ställa mig in i hyllningskören. Sen baraben kom har man allrig haft så rolig läsning som man har haft detta året.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.