2006/03/25

Ett säkert vårtecken



(Wernblomma - av släktet pontussilago)

12 kommentarer:

  1. hehe humor! :)

    SvaraRadera
  2. Kunglig idé Uppström!

    SvaraRadera
  3. Han är inte direkt bildskön den karln. Förstår därför inte hur någon kan ägna tid åt att laborera med ett fotografi av honom, men var och en får ju givetvis ha vilken smak den vill.

    SvaraRadera
  4. Rödgul: Och vem i elvsborg ser bättre ut? Mattias Svensson? Anders Svensson? Abba Hassan? Sjöhage? Ansikten bara en mor kan älska. Knappt det förresten. Men, man behöver inte vara vacker för att spela fotboll, varken hos oss eller er. Skillnaden dock att Bloom ÄR snygg! Vi älskar honom för att han ÄR snygg.

    ... traktorn till jobbet! Ja, ni tar traaaaktorn till jobbet.

    SvaraRadera
  5. professorn: Hette det inte "jag ni tar traktorn te jobbet" nyss? För allas kännedom: Den typen av "provokationer" rör mig inte i ryggen.

    Personligen är jag inte så intresserad av vem som är snygg eller inte. Jag ifrågasatte bara photoshopparns prioriteringar när han vill ägna tid åt att laborera med ett fotografi av en man som inte kan anses vara bildskön. Men du får väl gärna tycka att han är snygg om du vill, jag är varken homofob eller åsiktsdiktator.

    SvaraRadera
  6. hahaha :) en dag vill jag oxå vara en blomma :)

    SvaraRadera
  7. rödgul: nej, det var en korr av tidigare inlägg av en dyslektiker. Du trodde dig mena att "han är inte direkt bildskön" (sic) men du menade "han är direkt bildskön" och då förstår jag din nästa kommentar. Förlåt mig. För jag tar Traktorn till jobbet! Ja, jag tar traaaktorn till jobbet.

    Traktorn till jobbet ... raj raj raj raj ra-ra-raj raaaj ...

    SvaraRadera
  8. Rödgul: Fast det är just homofob du är, annars hade du inte skrivit så. Och åsiktspolis, men det är vi alla. ;)

    SvaraRadera
  9. il professore: Nej, nej. Anledningen till att jag skrev så är att det brukar reta upp homofober men du reagerade inte. Credit till dig således.

    SvaraRadera
  10. http://www.aftonbladet.se/atv/player.html?catID=26&clipID=7223

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.