2006/03/28

EXTRA EXTRA EXTRA!

SILLY SEASON Allsvenskan största stjärna och viktigaste spelare Niclas Alexandersson har skrivit på ett nytt kontrakt på 1 + 1 år. Vi kan alltså se fram emot ytterligare skönspel på Ullevis högerflank. Alexandersson, allsvenskans kanske viktigaste hemvändare de senaste åren, kommer alltså även fortsättningsvis skrämma slag i allsvenskan vänsterbackar med sina sköna finter och precisa inlägg. Mer info angående Alexanderssons nya kontrakt lär komma senare här på bloggen.

20 kommentarer:

  1. Så jävla gött Alex!!! Sen kan du gå ner och dominera på högerbacken ett par säsonger till

    SvaraRadera
  2. Alexandersson är en spelare i en klass för sig !

    /
    http://discoe.blogspot.com

    SvaraRadera
  3. Fint som snus! Och visst är han Allasvenskans viktigaste hemvändare det senaste (jag stryker ditt "kanske" pavlo). Han är en klippa och dessutom lojal på ett sätt som få spelare är idag.

    SvaraRadera
  4. Säger som Frosties-Tony: GREEEEAAAT!! =)

    Jävlar va skönt att det är klart att han ska leka ett tag till i allsvenskan

    SvaraRadera
  5. Underbart va ordet!

    SvaraRadera
  6. Hoppas att blåvitt på ett eller annat sätt behåller Alex inom organisationen även efter hans aktiva karriär. Det finns många erfarenheter, mental styrka och god analytisk förmåga att hämta där.

    SvaraRadera
  7. Är fotot taget med någon slags omvänd widescreen-kamera? Jag är inte särskilt tekniskt lagd. För övrigt är Sir-Alex och Bengan de enda som jag gillar i blåvitt. Nu vet ni det. Hej då.

    SvaraRadera
  8. Fan vad trist! Vi måste våga föryngra truppen! Alex är slut!

    OBS! Ironi.

    SvaraRadera
  9. Det bästa som kunde hända, världsklass

    SvaraRadera
  10. Hur ligger det till, är det nästa år plus möjligen ett år till eller är det första året som menas nya villkor för iår plus möjligen ett år till?

    SvaraRadera
  11. paxfix: Håkan Mild presenterade denna nyhet igår på kick-offen. En kick-off som förövrigt var helt ok förutom en viss herr Ravelli som, som vanligt, trodde att allt handlade om honom.

    Kjelle

    SvaraRadera
  12. ooops, paxifk hette du visst...

    Kjelle

    SvaraRadera
  13. Gött med en "trogen", hoppas det inspirerar de unga killarna!

    f-n en sån j-vla glädje att få läsa sådanahär nyheter på morgonen!!! Man blir lycklig!

    SvaraRadera
  14. Kjelle: Du kan väl ändå inte på allvar mena att du tyckte att kick-offen var helt OK!? Den var lika lamslagen och tafatt som alla andra arrangemang IFK ordnar. Hade de planerat nåt överhuvudtaget eller tänkte de bara: "de kör på i baren som vanligt, vi tar upp ravelli på scen (han är ju så himla go) och så kan ett habilt coverband köra några after-ski låtar. Det blir la fräckt?" "Marknadsföringen kan vi sköta med en minimal banner på hemsidan, det räcker nog."

    Jag blir så trött...

    SvaraRadera
  15. mr bob: jag håller med dig. Man är väl så svältfödd på dylika evenemang så att man vill lura sig själv... Ett plus var dock att hela truppen var där. Ravelli var, för er som inte var där, som vanligt pinsam. Jag fick toksvepa några öl för att inte vara pionröd hela tiden. Det verkade som om Kjellström som var på scen med Ravelli tyckte likadant och försökte avbryta honom för att hålla uppe nivån. Ravelli tog fel på namn, blandade ihop bröderna Berg och kände inte till att Richardssons pappa också varit en duktig målvakt. Richardsson behöll lugnet och svarade "farsan" på Ravellis hoppfulla fråga om vem som är Sveriges bäste målvakt genom tiderna.

    Kjelle

    SvaraRadera
  16. Har inte Alex skrivit på ett nytt 2+1 års avtal? Inte 1+1 som det står i bloggen på Baraben?

    SvaraRadera
  17. Jag är lite bakis idag, så jag behövde en bra nyhet.

    BRA!

    SvaraRadera
  18. johannes: Nu är fotot ändrat, kanske tack vare min kommentar. Det är väl bra? Jag är glad om jag kan hjälpa till.

    Jag anteckar dina åsikter.

    SvaraRadera
  19. > Har inte Alex skrivit på ett nytt 2+1 års avtal? Inte 1+1 som det står i bloggen på Baraben?

    Hans förra kontrakt gick ut efter denna säsongen. Nu skrev han även på för 2007 med option på ett ytterligare år (2008). Mao ett 1+1 års kontrakt, som gör att han nu har kontrakt för 2 år framöver. Hoppas det gjorde det hela solklart.

    SvaraRadera
  20. Sheeeeeeet va ni skräms :O Ser extra, extra, extra å en bild på alex.. trodde han ade skadata sig eller nått! Gott med ytt kontrakt

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.