2007/06/17

Hoppet lever...


Baraben.com erbjuder er även en länk till att ladda ner hela matchen
Blåvitt-Kalmar FF
för er som är intresserade. Håll till godo!

26 kommentarer:

  1. Snygg, dock lite för plottrig för min stil! :)

    SvaraRadera
  2. Ha kvar den här fram till i slutet av oktober så kommer den (förhoppningsvis) bli en succé! ^^

    SvaraRadera
  3. Anonym: Du har ingen stil, du är anonym stillös idiot!

    SvaraRadera
  4. Skitsnygg, ska nog ta och beställa en...

    SvaraRadera
  5. Inte så anonym sa...

    Anonym: Du har ingen stil, du är anonym stillös idiot!

    15/6/07 22:06


    Haha även om jag förstår att du skämtar, så lugna ner dig för alla tål inte den skarpa tonen.

    SvaraRadera
  6. Vasa allé: Din jävla snobb!

    SvaraRadera
  7. fräckt att vi kan vara så elaka mot varandra och att bara en del av oss förstår. och sedan när vi blir arga på riktigt så kan vi sen säga att vi var ironiska så fattar till slut bara vi själva och guuuud vad skoj jag ska ha då.

    jag är en jävla gnällig öppetbrevskrivande mongo pinuppa. fan vad fräscht att inte bli censurerad!!!

    SvaraRadera
  8. coolt tryck,nu återstår bara att hämta guldet...den ehh lätta delen dvs

    SvaraRadera
  9. andreas/ Går du på något eller? haha för vad fan ska ditt inlägg i debatten betyda?

    SvaraRadera
  10. Anonym sa...

    Snygg, dock lite för plottrig för min stil! :)

    15/6/07 20:31


    Det är ju lite smak sak, tanken är ju att det ska se ut som en blå ruta på håll, att man ska kunna tyda guldbokstäverna som formar ett ord på lite närmare håll och slutgiltigen se alla namn up close...

    SvaraRadera
  11. Jävligt snygg. Ska beställa en.

    SvaraRadera
  12. jävla idioter allihoppa, oavsett vad ni tycker!!!

    SvaraRadera
  13. Helk klart nån som rökt eller slickat på nåt gõttigt när den designen togs fram..

    SvaraRadera
  14. Gött med vinst. Såg förlorarna innan de gick på spelarbussen nästan vid bergakungen. Förra årets skyttekung visade hur man INTE ngör när man raggar. Killen vände sig mot två tjejer som passerade på ca 1 meters avstånd, tog sig på ballen och sa, UUÄÄÄÖÖÖEEÅÅ, nått sånt. Tur att han flyttar till ett land där det är lagligt med prostitution, annars kommer han aldrig få nått stackarn.

    SvaraRadera
  15. Näää. En blå ruta, med lite bokstäver, mitt på magen på en vit t-shirt. Det luktar ju klassiskt potatistryck lång väg. INte snyggt.


    Och 229:- för en vit t-shirt? Kom igen.

    //Nosen

    SvaraRadera
  16. Riktigt jävla snygg. Ett klassmotiv skulle jag säga, sen att det finns massa kranskommunare här som ska tycka är inget att bry sig om. Jag ska ha en.

    Nosen/ Som om 229 för en bättre t-shirt är dyrt? Haha antar att du är 16 och lever på studiebidraget för det är jävligt billigt.

    SvaraRadera
  17. Äh, kan vi inte bara konstatera att vi alla har olika smak. Den dagen jag lyckats göra ett motiv som ALLA tycker om lägger jag ned. dvs aldrig.

    För övrigt lade jag inte ned alltför mycket tid på detta motiv, så potatistryck kanske är en välmotiverad benämning. Men å andra sidan kan även det enkla falla folk i smaken.

    mvh

    SvaraRadera
  18. Motivets Skapare/ Jag tycker det är skitsnyggt. Det finns folk som bara lever på att gnälla och gny, tänk på det med. Vad man än gör så kommer folk att gnälla och gny över något så det är bara att leva med det...

    SvaraRadera
  19. "Som om 229 för en bättre t-shirt är dyrt? "

    För en riktigt bra t-shirt i bra kvalitet är 229:- inga pengar, men jag får intrycket att det kanske inte handlar om det..? Mer åt "3 för 100 på Team Sportia"-kvaliteten.

    SvaraRadera
  20. "Det finns folk som bara lever på att gnälla och gny"

    Ha ha ha, den var bra Frankie. Faller i kategorien "kasta sten i glashus".

    SvaraRadera
  21. Anonym sa...
    Ha ha ha, den var bra Frankie. Faller i kategorien "kasta sten i glashus".
    18/6/07 12:28


    Oj, någon som vill säga något (vad du vill säga framgår ju inte) men inte vågar stå för det med sitt namn, tufft.

    Anonym/
    För en riktigt bra t-shirt i bra kvalitet är 229:-

    Jag vet inte vart i landet du bor eller vad för kläder du köper, men gå till valfri affär i centrala göteborg, valfri affär- och kika in vad t-shirtar med tryck kostar. Hittar man för 250 spänn är det billigt. Sen är det smått tattigt, tycker jag, att gnälla på nån tjuga hit eller dit när pengarna går till att driva Supporterfonden. Speciellt när samma motiv finns på en t-shirt som kostar 149 kronor med som man kan välja om man tycker att 229 för premiumtröjan i bättre kvalité är för dyr. Välj den billigare då!

    SvaraRadera
  22. bond;

    "Oj, någon som vill säga något (vad du vill säga framgår ju inte) men inte vågar stå för det med sitt namn, tufft."

    Klassiskt retorisk miss. Många verkar tro att det är fegt när man gör inlägg som "anonym", och tro att man inte är anonym om man heter "bond", "simms", "smichael" mfl (exempel, no offence). Man är precis lika jävla anonym.

    Och vad var det för fel att påstå att Frankie gnäller, det är han säkert helt medveten om att han gör rätt mycket?

    SvaraRadera
  23. Frankie: Jag vet. Och jag kommer inte deppa ihop bara för att någon inte tyckte om ett av mina motiv. Lite starkare teflon än så besitter min kroppshydda (och sinne).

    Smaken är som rôven - klôven.

    ;)

    mvh

    SvaraRadera
  24. Klassiskt retorisk miss. Många verkar tro att det är fegt när man gör inlägg som "anonym", och tro att man inte är anonym om man heter "bond", "simms", "smichael" mfl (exempel, no offence). Man är precis lika jävla anonym.

    Ja jag hade ju helst sett att folk registrerat en användare med mail eller liknande om de nu känner sig tvugen att kasta skit på andra människor, men det är de flesta sådana personer alltför fega för.

    Men om man signerar med ett namn så vet man visst bättre vem man diskuterar med då det kan bli en replikväxling genom det. När 10 personer skriver anonymt fram och tillbaka är det helt omöjligt att se vilken användare som säger vad och till vem om diskussion uppstår. Det ser man tydligt om man använder en signatur som "Bengt" eller vad som helst.

    Men återigen, den som har lite vett i pannan kritiserar direkt till personen det gäller alternativt ger sig själv till känna. Men det visar ju anonymkommentarerna både på Baraben och alla andra större bloggar, folk är jävligt dryga kaxiga och häfitga när de är anonyma på internet...

    Ditt snack om gnäll är ju patetiskt, vart finns det här gnället då? Du menar kritik mot föreningen? Det kallar du gnäll? Det kallar jag livsfarlig attityd från en supporter. Sådan attityd gör att klubbar rasar ur ligor, inte vinner något. Men fortsätt du på din linje, det hjälper säkert någon...

    SvaraRadera
  25. bond-saxen:

    Frankie hänvisade sitt gnäll-resonemang till att någon kritiserade ett tröjtryck, var det så svårt att förstå? Frankie gnäller, alla gnäller, är det något att gnälla om?

    SvaraRadera
  26. Anonym sa...

    bond-saxen:

    Frankie hänvisade sitt gnäll-resonemang till att någon kritiserade ett tröjtryck, var det så svårt att förstå? Frankie gnäller, alla gnäller, är det något att gnälla om?

    19/6/07 09:31


    GNäll inte såååå förbannat!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.