2007/06/17

Dags för comeback? Mouradona is back.

17 kommentarer:

  1. L-E-V-E-R-E-R-A!!!

    SvaraRadera
  2. ALLA HETER GEORGE I GÖTEBORG!

    /Johannes11

    SvaraRadera
  3. Anonym sa...

    L-E-V-E-R-E-R-A!!!

    17/6/07 12:29


    Du menar som Selakovic gjort de senaste NIO allsvenska omgångarna?

    Selakovic facit:

    Startar match 1- noll mål.
    Får en chans till.
    Startar match 2- noll mål.
    Får en chans till.
    Startar match 3- noll mål.
    Får en chans till.
    Startar match 4- noll mål.
    Får en chans till.
    Startar match 5- noll mål.
    Får en chans till.
    Startar match 6- noll mål.
    Får en chans till.
    Startar match 7- noll mål.
    Får en chans till.
    Startar match 8- noll mål.
    Får en chans till.
    Startar match 9- noll mål.

    När har den där killen någonsin levererat? Patetiskt att låta en spelare spela bara för att man tycker synd om honom. För så måste ju vara fallet, för kompetens har han ju uppenbarligen inte sedan LÄÄÄÄÄNGE LÄNGE.

    SvaraRadera
  4. Patetiskt att låta en bosman-smitare få spela.

    SvaraRadera
  5. Vasa Allé: Sella bidrar otroligt mycket med sina löpningar utan boll. Mackan hade kanske bara gjort hälften så många mål utan Sella, men visst en anfallare ska göra mål.

    SvaraRadera
  6. Anonym sa...

    Patetiskt att låta en bosman-smitare få spela.

    17/6/07 13:00


    Det vore patetiskt att inte låta en spelare under kontakt spela. Han har kontrakt med Blåvitt för 2007 och har inte gått någonstans som Bosman. Det vore ännu mer patetiskt att välja ett sämre val för laget bara för att man är jantefjant. Ulander bänkades ett halvår i Öis för att han inte kom överens med dem utan ville till Danmark. Han kom till Blåvitt, borde vi inte värvat honom då?

    Eller borde vi inte värva alla de spelare som vi värvar som Bosman? Karisik i år till exempel? Borde vi inte skita i dem? De är ju Bosmanspelare och därmed har de lämnat utan att "ge tillbaka" till sin före detta klubb? Det är hyckleri på hög nivå. Dessutom sa Mourad så sent som nu i veckan att han helst vill stanna i Blåvitt och helst vill komma överens, det är fan inget beteende som någon dryg spelare har för sig. Tänk efter före.

    SvaraRadera
  7. Vasa Allé

    Var inte så bitter.

    SvaraRadera
  8. " Smichael sa...

    Vasa Allé: Sella bidrar otroligt mycket med sina löpningar utan boll. Mackan hade kanske bara gjort hälften så många mål utan Sella, men visst en anfallare ska göra mål.

    17/6/07 13:01 "

    Det spelar liksom ingen roll, man måste kombinera sina löpningar med mål om man är forward. Selakovic har gått en halv säsong snart utan ett enda mål och det ger betyger klart underkänt från mig.

    SvaraRadera
  9. Frankie
    Klubbarna måste göra något annars kommer ingen duktig spelare komma förlänga om de ändå får speltid. Leder till att vi får vi betala för unga spelare när de kommer, ge dom lön och speltid när de är ojämna, för att de sedan lämnar gratis när de väl blivit bra spelare.
    Mourad är en spelare som man lät sticka till Brescia och som sedan tackade med att tacka nej till "en mycket bra lön".

    SvaraRadera
  10. Klubbarna måste göra något annars kommer ingen duktig spelare komma förlänga om de ändå får speltid.

    Det handlar inte om speltid, utan om kontrakt. Föreningens tränare måste ju alltid tänka på vad som är bäst för laget, inte några principfrågor gällande kontrakt. Sella spelade på utgående kontrakt förra året, gnällde du då med? Bara för att han är för dålig för att kunna kräva mer innebär ju inte det att det är bra. Ge Mourad ett nytt bud så skriver han på, man måste ju kompromissa och inte leka arga farbrorn om inte spelarna gör som man själv vill...

    SvaraRadera
  11. frankie och mourad stod bredvid varann på backavallen när det var träningsmatch där mot nåt norskt i våras. de snackade länge medan håkan och en styrelsemedlem stod 20 meter bort och kollade på dem, ÄR frankie mourads agent? ;)

    meeeeen:

    sen håller jag med om att mourad borde både få spela och att sella verkligen inte borde få starta igen. NIO matcher utan mål och start i varje match är ju egentligen skandal och inget annat.

    VAR ÄR AMBITIONERNA?

    SvaraRadera
  12. RÄTT ATT PETA SELLA. Han har verkligen inte levt upp till förväntningarna sedan vi köpte honom för megapengar (sign on).

    SvaraRadera
  13. SELAKOVIC FICK ALDRIG CHANSEN..

    SvaraRadera
  14. Även om petningen inte kommer perfekt gentemot Sellas personliga liv så är det nödvändigt. Han får komma tillbaka längre fram och det har han potenial till.

    In med George från start och ge honom åtminstone två matcher till även om han inte nätar idag.

    SvaraRadera
  15. Jag hade gärna suttit på blåvitss bänk.

    SvaraRadera
  16. Walle startar, ingen Mourad idag heller

    SvaraRadera
  17. sätt fanskapet på läktaren!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.