2006/03/23

Historien om OSmanen som kom till StockhOlmSområdet.

FORSKNING Efter djupt jOurnaliStiskt grävande så har information nu nått OSs hur en OSannolik dag kan se ut för en OS-jurist i någon av stOrStaden StOckholmS kontOrSbyggnader. FrukOSt äts efter att man i symbiOS pOStat olika förslag på hur man kan göra livet surt för landets småföretagare. Till lunch bakar man självklart OS-pizzan, och när OSet från denna lagt sig så fOrtSätter man gärna med en bit OSt.


Efter en OScillation i företagets personalpolicy så beslutade man sig för att anställa en OSman, som hämtades direkt från en OSteria. Denne OSman hade dock OSis då han drabbades av OStit, samt OSteosklerOS. Han fick genomgå en OStetomi, men det hjälpte inte då hans kOmpiSar senare beslutade om OStracism. Från OStkusten, där vår vän OSmanen nu hör hemma, rappOrteraS att han är tillbaka och sköter om sina koOSsor. OSmanen ser vi nog aldrig mer, sa DOuglaS innanför StockhOlmSkontOretS dörrar. Dags att ringa några samtal till innan arbetsdagen är över för OSs...

5 kommentarer:

  1. Otroligt Svårt att läsa... fast på pricken!

    SvaraRadera
  2. Nu väntar vi bara på arga mail och telefOnSamtal från Douglas och company....

    SvaraRadera
  3. Erling du ska nu betala oss 200 000 kronor efter att ha använt OS i denna text otaliga gånger

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.