2008/05/01

Vidare i cupen efter seger i Skövde

SVENSKA CUPEN Blåvitt besegrar Skövde på bortaplan med 2-1 efter mål av Ranégie och Sebastian Eriksson. Sebastian assisterade dessutom till Ranégies mål och vice versa. Feldgrau levererar en kort matchrapport via telefon:

"Blåvitt startar matchen lite trevande, det märktes att vi hade många ovana spelare på plan. Skövde är bäst första tjugo och spelar runt bollen bra, bättre än tex Ljungskile. Sen kommer IFK bättre in i matchen och Sebastian Eriksson är bra på sin vänsterkant och Ali Selim utmanar mycket och är bra på högerkanten. Det är också genom ett inlägg från Sebastian Eriksson som Blåvitt gör 1-0. Ranégie har bara att sätta till skallen i 37:e matchminuten. Efter målet spelar IFK bättre och kontrollerar matchen halvleken ut.

IFK börjar även andra halvleken bäst men Skövde kommer tillbaka rätt snabbt och är farliga i de lägen de skapar. De gör också följdaktligen 1-1, efter att Oskar oturligt halkat och en Skövdespelare enkelt kunnat sätta dit en bredsida som Stenman är chanslös på. IFK kommer tillbaka och gör 1-2 mycket snyggt genom Seb. En boll från Hysén som Ranégie touchar lite lätt och Sebban sätter kontrollerat bollen i målvakten ena hörn. Efter det försöker IFK spela av matchen men Skövde är farliga i de lägen de får. De har många ribb- och stolpträffar och är farliga med fasta situationer och långa inkast! Skövde är trötta i slutet men skapar ändå en hel del farligheter de absolut sista minuterna. Men de kommer inte närmre än att matchen slutar 1-2 till Änglarna."

Längre rapport och en drös med bilder följer ikväll...

5 kommentarer:

  1. Exemplariskt av er, mindre exemplariskt av IFK att vinna med 2-1 över Skövde. Men det är på söndag det gäller!

    SvaraRadera
  2. Vi vill se Feldgraus femma, vi vill se Feldgraus femma!

    SvaraRadera
  3. Vi har inte vunnit på Sös på fyra år. Bajen kommer att krossa oss!

    Förnedring och stjärtknull väntas!

    SvaraRadera
  4. Jag kan inte hålla med om att Sebban gör en bra match, han tappar boll hela tidan och hjälper till väldigt dåligt i försvarsarbetet, skönt för honom att han fic trycka in målet annars hade ju matchen varit katastrof för honom.

    SvaraRadera
  5. Seb skall spela vänsterback och inget annat.

    Tycker däremot att Jakob tillhörde en av de bättre utan för den sakens skull vara jättebra.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.