2008/05/03

Han är tränarnas överraskning mot Hammarby

BARABEN AVSLÖJAR Det vankas match på Söderstadion mot Hammarby på söndagen. Då erfar BaraBen.com att tränarparet bjuder på en överraskning i startelvan. Dessutom väljer man att peta en gammal trotjänare från truppen.


För Sebastian Eriksson blir det inte första allsvenska matchen från start. Däremot kan BaraBen avslöja att det blir hans första match från start som innermittfältare. I Tomas Olssons frånvaro väljer alltså tränartrion att satsa på unge Sebastian som startman istället för namn som Karisik, Jakob Johansson och Selakovic. Den sistnämnde är för övrigt inte ens uttagen i truppen. Anledningen till det kan man bara spekulera i men Stefan är hur som helst inte skadad, då han var med för fullt på dagens träning.

En annan som var med på dagens träning var Stefan Rehn. Spelade vänsterback i laget med reserverna och de ungdomar som var med. Och jösses vad bra han är fortfarande gamle Rehn. Inte helt perfekt form fysiskt, men vilken teknik och speluppfattning. Tillsammans med Ali Selim på vänstermitten i samma lag bjöd tränaren på en hel del fina kombinationer på vänsterkanten.

Det skall bli mycket intressant att se vad Sebban kan prestera i morgondagens match. Han var mycket vass på träningen idag och vi vet att han har mycket boll i sig. Vi minns dock hur det gick när vi förra året slängde in en ny ung spelare på Söderstadion - inte så vidare bra. Jakob Johansson blev uppäten på mittfältet då och vi kan bara hoppas det går bättre för Sebban imorgon. Vi kan också hoppas att det går mycket bättre för hela laget imorgon, och att spelet blir avsevärt bättre än vad vi sett på senaste. Annars blir det garanterat förlust.

Imorgon hoppas vi att det vänder. Att spelet sitter och att vi sätter våra chanser. Kanske får vi även se ett nytt ljus tändas på mittfältet?

14 kommentarer:

  1. hoppas alla kommer ihåg artikeln när det visar sig att detta inte stämmer...

    SvaraRadera
  2. Vad fan, är detta ett skämt eller en grov miss? Sella inte ens med i truppen!
    Någonting måste vara fel i Kamratgårdens inre, Sella är alltför bra för att inte vara med i truppen. Jonas Olsson nämner inte Sella som skadad vilket sätter igång mina spekulationsteorier. Detta blir en lång kväll...

    SvaraRadera
  3. Hammarby suger för tillfället, så vinstchansen bör vara god?

    SvaraRadera
  4. 21:23

    Vi suger ju också för tillfället...

    SvaraRadera
  5. Har inte sella varit magsjuk större delen av denna veckan?
    Kan vara därför...

    SvaraRadera
  6. Nån med god insyn måste kolla upp det här med Sella..nåt skumt är det, har han gjort nåt fel eller är det ren mobbing...? Visa nu på gammal god Bara ben-klass och gräv fram fakta i fallet - fansen kräver svar!!!

    SvaraRadera
  7. Fan detta börjat bli löjligt nu, ge sella chansen. Eldin å dom andra som fått chansen har ju varit hel rötna...

    SvaraRadera
  8. Om Sella inte är med för att han varit sjuk borde väl Olsson sagt detta när han fick frågan om hur läget i laget. Istället säger han att Råttan, Adam och TO är borta samt att övriga är starka och fräscha.

    SvaraRadera
  9. JJ gjorde ju en bra match mot Bajen i fjol. En av få bra den matchen.

    Att Sella inte är med i truppen är en smärre skandal, han borde starta i anfallet!

    SvaraRadera
  10. Sella har varit sjuk era jävla idioter. Det vet ni. Han är inte 100% ännu och då platsar man inte. Lägg ner era fjantiga Aftonbladet historier.

    SvaraRadera
  11. 01:47/ Du är idioten som har huvudet upp i... Vakna till liv, Sella själv säger att han är frisk och då hänvisar Rehn till att folk imponerat i en knapp cupseger mot Skövde och får gå före därför. Stinker ruttet lång väg.

    SvaraRadera
  12. Att han varit sjuk kanske stämmer, men han har ju inte spelat alls (knappt) nu i vår. Det är nått fishy!

    SvaraRadera
  13. Sänds matchen på tv eller webtv? hittar inte den nånstans :(

    SvaraRadera
  14. "hoppas alla kommer ihåg artikeln när det visar sig att detta inte stämmer...

    3/5/08 20:17"

    Pajas!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.