2008/05/23

Sommarpaus- tid för tillbakablickar...


En underbar återblick...

17 kommentarer:

  1. o då förstörs ju gulfirandet här när publiken springer in på planen .

    SvaraRadera
  2. tårarna börjar krypa :D

    förstörs? ser ju grymt nice ut när alla kommer, hade sett dött ut annars..

    SvaraRadera
  3. jag blir seriöst tårögd av att se det, när bliderna mot hammarby och aik kom upp blev jag fan tårögd, aik borta bästa som hänt efter guldet...

    SvaraRadera
  4. aik borta hände väl innan guldet?!

    Gåshud var resultatet av filmen!
    Tack för det!

    SvaraRadera
  5. Fin film... Men vad är det för jävla supporter som köper lösbiljett? vad hände med SÄSONGSKORT?!?!!? Jag har kvar mitt GULDKORT,och då menar jag inte det på Liseberg ;)

    SvaraRadera
  6. "aik borta bästa som hänt efter guldet" ?

    Jag blir också seriöst tårögd och helt lycklig när jag ser detta! Förra året hade allt. Medgångar som en halv säsong utan förluster och fem segrar dom sista fem matcherna, en målkung, laget spelar grymt vilka som än spelar. Guldet såklart och en speciell stämming krig matcherna och laget som man rikitgt kunde ta på, en känsla som jag inte har kännt iår, iaf inte hitills.

    Det känns som att om vi hade åkt upp till aik iår och samma situation kring målet hade uppstått hade det inte blivit något mål, men det blev de förra året. Det är något som fattas iår bara.

    Motgångar som skattehärvan och rättegång, en knackig inledning och inte särskilt bra spel, bp hemma... , en cupfinal förlust.

    Säsongen kryddas också med tobbes övergång, vasques mål, matcher som kalmar och aik borta och hammarby hemma. Och självklart som sagt guldet och trelleborg hemma.

    SvaraRadera
  7. Får fan gåshud av den här!

    SvaraRadera
  8. Jag har en bakgrund som alla politiker oavsett färg skulle kalla 'mångkulturell'. När man bor utomlands o folk frågar vart kommer du ifrån så svarar jag alltid Göteborg. För det är där jag kommer ifrån. Visst uppvuxen i sverige av iransk-ryska föräldrar med italiensk blod, MEN jag är först o främst från GÖTEBORG. När jag ser denna film så gråter jag av lycka.
    Tack för att ni vann! Tack för att ni klippt ihop detta! Tack för att ni lagt upp detta! Tack för att Götenorg finns! EN FÖR ALLA, ALLA FÖR BLÅVITT!!!

    SvaraRadera
  9. Grym film!

    Vet någon var man kan hitta hela sekvensen när Wernbloom tar aik-killen i huvudet som i sin tur lackar ur och får gult? Riktigt kul!

    SvaraRadera
  10. j sa...
    23/5/08 23:07

    Ja AIK borta förra säsongen var det bästa efter guldet tycker jag. När jag stog där, slutsignalen gick på råsunda, 0-1 och det kändes i princip som att guldet var säkrat, det var fan en av de bästa känslorna i hela mitt liv. Att det just är mot AIK också som jag hatar så mycket gör det 10000 gånger bättre.

    Sedan så kom guldet och då fanns de inga gränser av glädje.

    Förstår du hur jag menar? Jag ser absolut inga konstigheter i det jag skrev faktiskt...

    SvaraRadera
  11. Underbar film!

    SvaraRadera
  12. Ja herrejösses vilken säsong. Tack för denna film som förgyllde hela helgen.

    Ååååååooooohhh...Gööteborg!!!

    SvaraRadera
  13. En av få blåvitt"filmer" som håller hög klass på youtube.

    SvaraRadera
  14. Riktigt najs film!!...Ser fram mot en liknande efter 2008!! =)

    SvaraRadera
  15. Bengan på terrassen e fan idrottshistoria.

    SvaraRadera
  16. kärlek till bengan! Han fick sitt guld till sist och vem i världen kan säga att det inte är hur rättvist som helst. Bengt Andersson -mannen myten legenden epoken

    SvaraRadera
  17. till anonym 24/5/08 16:54

    Okej!, sorry tog det som att aik borta vad det bästa som hänt efter att vi tog guldet. Alltså efter i tid. Men jag fattar hur du menar och helt klart så va aik borta något av det bästa som hände förra året om man bortser från guldet! Jag va också uppe och det va helt underbart!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.