2008/05/02

Kim Källström längtar till Kamratgården

Ur intervjun med (Alla heter) Kim (i Göteborg) Källström i Expressen:

Vilken svensk klubb skulle du vilja spela för om du en dag återvände till allsvenskan?
- Svår fråga. Det är så många som har sagt att de aldrig vill spela i allsvenskan igen - sen flyttar de hem på löpande band för att avsluta karriären. Och tycker det är riktigt roligt. - Jag kommer från Göteborg, och att det blir den sidan av Sverige efter karriären känns troligt.
Så kanske Blåvitt då?
- Jag säger så här, jag har inget emot Blåvitt.

BaraBen:s rubrikförslag till redigerarna på Expressen:
- "Kim Källström längtar till svenska mästarna"
- "Alla heter Kim i Göteborg (och Pyongyang)"
- "Kim hyllar svenska mästarna"
- "Göteborg är fotbollshuvudstad"

Och så vidare, och så vidare. Det viktiga i den här artikeln har inte ett jota med Djurgården att göra, det förstår vem som helst som inte har hjärnan nerborrad under sandbankerna av Skansenakvariets skölpaddeutställning. Sveriges idag bäste mittfältare har ett otroligt behov av att flytta hem till Blåvitt och spela i de rätta färgerna, så stort att han förmodligen skulle tacka nej till en plats i Manchester United bara för att få mysa omkring på Kamratgården. Det är den egentliga tolkningen man måste göra av Källströms svar. Allt annat är ju helt befängt.
___________________________________________
Det blev total kalabalik under Syrianska-Hammarby i svenska cupen igår. Syrianskafansen kastade in massa märkliga (och "vanliga") föremål mot bland annat Hammarbys Erkan Zengin. Mynt, tändare, en krycka. Ni vet, det vanliga som brukar kastas in på fotbollsmatcher.

Andreas Temiz som är ordförande i Syrianska, säger till Metro att han inte tycker att man har några problem med säkerheten. Som exempel på detta mästerliga säkerhetsarbete så poängterar han att Syrianska minsann redan vet vem som kastade kryckan på planen.

Det här låter som säkerhetstänk på hög nivå.

Den skyldige försökte kanske alltså gömma sig bland alla andra supportrar med BRUTNA BEN som hoppade runt på endast en ensam krycka på läktaren efter slutsignalen. Men inget undgår superdetektiven från Syrianska, ordförande Andreas Temiz.

Starkt jobbat med att hitta kryckmannen.
Tur att ingen med rullstol var på plats.

14 kommentarer:

  1. Kim är jävligt välkommen!!!

    SvaraRadera
  2. Ju fler Kim vi har desto bättre...

    SvaraRadera
  3. Hammarby - Syrianska var ju helt wicked, är mycket glad att jag bestämde mig för att se merparten. Att som div1-lag hämta upp ett 0-4-underläge mot en aspirant på allsvenska gulder är ju helt sinnessjukt, och sicka mål de gjorde! Distansskott, vollyskott, femöresvändningar... och så ett rejält praktfiasko från supportrarna med sjukt konstiga kommentarer från klubben efteråt (som vanligt i Stockholm?). Efter underhållningstorka på Ullevi i vår var det precis vad själen behövde :-)

    Sen som sagt, the more kim the merrier.

    SvaraRadera
  4. Med den backlinjen som Bajen har så vore det en sjuk bragd om det blir topp-fyra.

    SvaraRadera
  5. men lirade bajen med ordinarie lag igår då????

    SvaraRadera
  6. "det förstår vem som helst som inte har hjärnan nerborrad under sandbankerna av Skansenakvariets skölpaddeutställning."

    Sjukt roligt!

    SvaraRadera
  7. mer kim i laget!

    SvaraRadera
  8. Nej, Bajen hade ett reservbetonat lag. Att man lägger av efter fyra gjorda mål är inte så konstigt men det straffar sig oftast direkt. Att man sedan ändå vann med två mål visar ändå på klass. Så kanske bäst att vänta med sarkasmerna till efter söndagsmatchen.

    realistisk ängel

    SvaraRadera
  9. ..hmm, 10 man på plan, mot ett division ett lag kan ju vara rimligt jämt...slarvigt, slött av B A J E N !!! Ni är välkomna på Söndag 17:42, det lär knappast bli köbildning på bortaläktaren....

    SvaraRadera
  10. ojojoj ta inte i så du spricker o lille smygtittande bajare på baraben!!!

    SvaraRadera
  11. Kim & Taco på mittfältet år 2009..??

    SvaraRadera
  12. läste denna artikel i tidningen och där va rubriken: KIM: "JAG HAR INGET EMOT BLÅVITT".

    Dom måte ha ändrat till trycket av blaskan ;D

    SvaraRadera
  13. Du glömde nämna vissa bitar i artikeln va? Närmare bestämt de raderna där Kim sa att Häcken var och alltid kommer vara klubben i hans hjärta och att det såklart är den klubben som ligger närmast hjärtat när han en dag flyttar hem.
    bzzz

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.