2008/05/15

Rapport från IFK Göteborg - Old Boys (1-2)

Det blev en svidande förlust för A-laget under ledning av Pontus Wernbloom när Old Boys bjöd upp till kamp på Kamratgården. Målgörare för Old Boys var Ravelli och Ölme. Givetvis missade inte Ravelli chansen att få psyka Tobias Hysén i målet efter sin pyts. Han missade för övrigt inga tillfällen att få ha kommentarer på allt som hände...

Skall man ha synpunkter på Pontus ledarskap så kan man undra över hur han tänkte när han satte Wallerstedt som högerback, Tobias Hysén som mittback, Gustav Svensson i målet, Bjärsmyr som mittfältare och David Stenman på topp? Visserligen var det sista ett genidrag, för det var just Stenman som gjorde A-lagets mål, och Gustav höll nollan i första halvlek innan han oförklarligt blev utbytt till förmån för Tobias till andra. Ett något olyckligt byte kan tyckas i och med att Tobias fick se två bollar passera sig innan matchen tog slut. Men Pontus visade stort engagemang längs med linjen i vilket fall och han laborerade friskt med laget. Det skall han ha all heder för.

Old Boys ställde upp med ett riktigt tungt lag med Håkan Mild som spelmotor. Tidigare målvakterna Ravelli och Bengan spelade på topp med Stina Hedin som släpande forward. Där bak styrde och ställde Hysén Sr med pondus.

Det var Old Boys som förde spelet och hade flest och bäst målchanser. Därför kändes det rättvist att de till slut stod som segrare i solskenet på Kamratgården.

Kameran följde med och nedan har du ett bildspel från matchen över 2x15 minuter.


Notera att bildspelet innehåller 103 bilder. Om du inte orkar sitta och titta igenom själva bildspelet finner du bilderna här också. Där får du en överblick över bilderna och kan välja själv vilka du vill titta på.

9 kommentarer:

  1. Mild ser mer vältränad ut än förra året, jobbar han mot en comeback tro?

    SvaraRadera
  2. ...för att inte tala om Ralf.

    SvaraRadera
  3. Haha nu går det för långt när a-laget förlorar mot old boysen.


    Va då a-laget Skecka old boysen till champions league ;)

    SvaraRadera
  4. "Va då a-laget Skecka old boysen till champions league ;)"

    Kvinnor får inte spela i herrarnas CL.

    SvaraRadera
  5. Många bra bilder, men alldeles för lite kort på Glenns bara ben! Inte ett enda kort med superduper-detaljerad-maxzoom på Glenns håriga ben - skandal!!!
    ;D

    SvaraRadera
  6. Oldboysen ser ut som "kalvar på grönbete"

    SvaraRadera
  7. grymt att bengan har aftonbladets plusbindel hahah

    SvaraRadera
  8. izxi.nu: Ah, bra poäng. Det borde jag ha tänkt på... Det bästa jag kan bistå med är detta. Bättre än inget. ;)

    Glenn 1
    Glenn 2

    Stilig karl, måste man säga.

    SvaraRadera
  9. Ganska roligt att se Bengan i en något annorlunda matchtröja jämfört med vad man är van vid ;D hehe.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.