2008/05/03

Sellagate- något är ruttet i staten Kamratgården

23 kommentarer:

  1. Hehe hade det inte varit för att jag är orolig över fallet så hade jag skrattat gott.

    SvaraRadera
  2. Klockrent... hoppas dem "vågar" sätta sella från start på söndagen. Juniorerna är iofs ett "säkert val".

    SvaraRadera
  3. Sjukt roligt, haahahhaha.

    SvaraRadera
  4. ja nått fishy är de ju, sella kom o fräls...

    SvaraRadera
  5. HES BACK HES BACK HES BACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YES!!!

    SvaraRadera
  6. Haha märks att du är tillbaka Markus!

    Sen att jag avskyr den här situationen med Sella (som är en duktig fotbollsspelare, bättre än många andra i Blåvitt) är en annan femma.

    SvaraRadera
  7. HAHA fan va kul. Men det tragiska är ju att det som du skriver stämmer.

    SvaraRadera
  8. FRANKIE IS BACK!

    SvaraRadera
  9. Vill se del 2!!!

    SvaraRadera
  10. tveksamt om frankie är tillbaka, luktar gästspel låååång väg. han är nog inte tillbaka förrän vi får en riktig hetsartikel med press på föreningen och intervjuanalyser osv som han är mästerlig på.....

    SvaraRadera
  11. Sella e ju inte ens med i truppen mot hammarby, det e ju sjukt!

    SvaraRadera
  12. Fan va gött! Go Frankie!!

    Ang. sella så borde han få mer speltid.

    SvaraRadera
  13. Detta är skandal hur fan kan man bänka Sella match efter match han är ju en av få som har boll i sig och verkligen kan utmana ute på nån kant. Som senaste matchen när han fick värma upp i 50 min eller nåt sånt och inte hoppa in måste vara nåt skumt uppe på kamratgården.

    SvaraRadera
  14. in med sella! tycker vi kör en manifestation mot ellos för att visa vårt stöd till sella och att han är en person vi vill se i blåvitt både spelmässigt och karaktärsmässigt! slut upp bakom sella!

    SvaraRadera
  15. Hur bra var Sella mot Norrköping?

    SvaraRadera
  16. Förstår inte att Sella ALLTID sitter på bänken, han har mycket mer fotboll i sig än mer än halva startelvan. Nä in med Sella!

    SvaraRadera
  17. Håller med ovanstående, tycker vi borde ha en manifestation för sella borta mot ellos alternativt redan hemma mot kalmar för en sak är säker, det är något lurt i fallet Selakovic...

    SvaraRadera
  18. I Helvete heller! Manifetation för att han alltid föralltid stannar på bänken! Värre målsumpare finns fan inte!

    SvaraRadera
  19. Åt helvete med selakovic. Det ska alltid vara så synd om honom.. "Han mår inte bra för rättegången... Låt honom spela ändå." Blah blah blah.. Äntligen någon som gör det rätta och tar bort målsumparen nr1. Ge bort honom till gais som vi gör med alla andra avdankade spelare

    SvaraRadera
  20. sella som mittfältare, han kan spela Höger och vänster, set hellre en kvick sella på Högerkanten när Alex är skadad än en trög Berg som bara kan skjuta frisparkar.

    SvaraRadera
  21. Lycka till i framtiden Sella, oavsett vilken klubb det blir. Det han utsätts för är inte vettigt. Lill-Alex finns med i truppen jämt, men Sella, med 1000 ggr mer boll i sig än de flesta måste vara i Gbg. Sjukt!

    SvaraRadera
  22. på mitten-bilden är rehn sjukt lik en 30 kg tyngre christer pettersson redo att sätta en kula i ryggraden på en svensk statsminister

    SvaraRadera
  23. haha fan vad kul!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.