2008/05/12

Sexskandalen som skakar Kalmar FF

SEXSKANDAL Under en längre tid har rykten om ett internbråk inom Kalmar FF:s spelartrupp florerat inom svensk fotboll. Otrohetsrykten kring hur en "spelarfru" skall ha skapat en rejäl reva mellan två av lagets ledande profiler har rört sig förbi våra öron, gång på gång. Rykten som nu formar en otrohetsskandal som finns ute för var man att beskåda på internetcommunityt Facebook.

Oktober 2007. Sophie Johansson är sambo
med Kalmar FF:s mittfältsstjärna Henrik Rydström.
De har ett barn tillsammans.


Maj 2008, ett halvår senare. Samma Sophie Johansson
offentliggör sitt förhållande till Kalmar FF:s skytteligaledande
anfallare Patrik Ingelsten.

BaraBen.com vill påpeka att vi inte pekar ut någon individ som ansvarig för någon speciell handling i denna ryktesflora, vi bara ger er två stycken utdrag från offentliga platser på internet som tillsammans bildar en väldigt intressant kombination av information. Ni kan sedan addera ett med ett helt på egen hand. Vi vill inte profitera på personligt elände för enskilda individer utan informerar enbart om offentliga uppgifter som redan finns till allmän beskådan...

Henrik Rydströms sambo förvandlas på att par månader till Patrik Ingelstens flickvän. Svart på vitt. Det måste vara riktigt kul för Rydström att hänga i omklädningsrummet med herr Ingelsten som nuförtiden kryper ner med hans tidigare sambo och mor till hans barn på kvällarna. Det krävs ingen hjärnkirurgs tankekapacitet för att hitta en rejäl otrohetsskandal inom Kalmar med ovanstående information.

65 kommentarer:

 1. Baraben brukar vara en snabb, och bra , källa till information. Den här nyheten har dock legat ute på sverigescenen ett hyfsat tag.

  Om man ska komma med snask; gör det åtminstone inte som tvåa.

  Rydström har barn (eller?) med en slampa. Oerhört intressant...

  SvaraRadera
 2. anonym 01:08/ sverigescenen hade det förvisso som "det ryktas" väl, vilket lär ingå i den ryktesflora som nämns i artikeln. nu är det ju bekräftat, därmed skrivs det om det...

  SvaraRadera
 3. kalmar känns på väg att explodera i sin egen hype.

  SvaraRadera
 4. Anonym 01:08/ Hur många sitter och läser rykten på en AIK-huligansida då? Du resonerar ju som att det bara går att skriva om en sak på ett sätt och från ett perspektiv...

  SvaraRadera
 5. För att inte tala om alla ungar med "okända brasilianska fäder" som snart lär driva omkring i trakterna kring ölandsbron...

  SvaraRadera
 6. Dom såg inte vidare skakade ut mot Djurgården dock. Låt oss hoppas att EM-uppehållet ger de inblandade tid att tära på varandra riktigt ordentligt så att osämjan sprids genom hela laget.

  SvaraRadera
 7. Onödigt att sprida rykten, så länge de är just rykten. Även en sån som Rydström är människa. Vad som än hänt så är det inte nån annans angelägenhet.

  Den stora gåtan med Kalmar: Om nu Elmarna, Santin, Rydström och Ingelsten är så himla bra, varför är inga andra lag (i Europa) intresserade av dom? Med andra ord, antingen blir dom sönderköpta i sommar, eller så är KFF en bubbla som spricker i höst.

  SvaraRadera
 8. För några år sedan när Djurgårdsdominansen var som störst tröstade jag mig med tanken: "Även romariket föll". Kalmar är inte i närheten av något romarrike, inte ens DIF. Flera ljusår från ett 90-talsblåvitt. Klart som fan att dem har en begränsad tid i rampljuset nu, snart är deras 15 min slut...

  SvaraRadera
 9. Anonym Anonym sa...

  Onödigt att sprida rykten, så länge de är just rykten. Även en sån som Rydström är människa. Vad som än hänt så är det inte nån annans angelägenhet.


  Det är ju hela poängen, det är ju inte några rykten, du ser ju svart på vitt att hon har gått från Rydström som hon har barn med till Ingelsten. Hur kan man se fakta som rykten???

  SvaraRadera
 10. hjälp mig, jag hittar inte kopplingen till Blåvitt. Kanske blev publicerat på fel blogg?

  SvaraRadera
 11. Jag kommer aldrig mer ta eran kvällstidningskritik på allvar. Varför väljer ni att skriva om det här? Skit samma om det är bekräftade rykten. Okänsligt, onödigt och respektlöst.

  SvaraRadera
 12. Det här är fett! TACK BB!

  SvaraRadera
 13. Hon kanske la upp "in a relationship"-grejen som ett skämt?

  SvaraRadera
 14. Håller med föregående skribent. Det här var helt klart den sämsta artikeln som någonsin publicerats på baraben. Oavsett om ni benämner innehållet som "rykten" eller "fakta" kvarstår frågan: vilket intresse har detta för personer som följer IFK Göteborg? I mina ögon är detta ingenting annat än den typ av billigt skvaller som jag förväntar mig se i Damernas värld eller Hänt extra.

  SvaraRadera
 15. En artikel i tydlig "baraben" och IFK-anda. Dvs bara skit och inget att ta på allvar och den visar bara vilken låg nivå IFK-supportrar håller.

  SvaraRadera
 16. Jag älskar skvaller!Gott BB!!

  SvaraRadera
 17. imponerande frankie, forstätter du i den här stilen kommer du nog att få den där anställningen på aftonbladet som du uppenbarligen trånar efter. det är knappast för den här typen inlägg som jag läser denna bloggen, men på samma sätt som jag finner en bilolycka intressant så måste jag ju kommentera de riktigt värdelösa inläggen också.

  att inte ens aftonbladet (bojkottar ni fortfarande den tidninge? isåfall, varför? du håller samma nivå själv) haft nyheten på sin sida säger väl en del om att de faktiskt haft en viss känsla i sin nyhetsvärdering, till skillnad från dig...

  SvaraRadera
 18. Laul (vem annars?) hade en liten blänkare i på sitt lördagsuppslag för ett par veckor sedan där han skrev om det här och namngav både Rydström och Ingelsten. Den finns dock inte på nätet utan bara i papperstidningen.

  SvaraRadera
 19. Baraben, vad sysslar ni med? Inläggen här blir bara sämre och sämre och dessutom: om jag vill läsa massa skvaller så köper jag aftonblaskan eller liknande.

  Det är kul ibland när ni driver med Dullee Johnsons ogenomtänkta kommentarer om sitt eget liv. Det är briljant när ni kritiskt skriver om SvFF och med galghumor kommenterar övrig fotbollsmedia. Men skvaller och sådant kan ni låta bli.

  SvaraRadera
 20. Ursäkta, men det här är under Barabens nivå. Hur ni kan med att skälla på etablerade medier och samtidigt publicera sådant här skvaller, där barn är inblandade, är fan i mig skändligt.

  Gör det ni är bra på i stället. Analysera fotboll. Låt människorna bakom, och deras familjer, vara i fred.

  SvaraRadera
 21. hahahahah det här är för fan en BLOGG din jävla lipsill, precis sånt här är vad som är grymt med baraben.com, man serverar det heta om andra lag och man ger oss ett gott skratt. att sitta och lipa om att baraben inte kan syssla med mediekritik när de själva kör på sånt här är ju PATHETIC, baraben är ju för fan en supporterblogg och inte en morgontidning som en del stjärnor verkar tro.

  SvaraRadera
 22. det är som alltid roligt när folk kommenterar i stil med "vad har detta med blåvitt att göra", då undrar man om de tror att de är på officiella hemsidan eller om de är idioter på riktigt?

  SvaraRadera
 23. Då kan väl du (la) förklara vad Rydtröms/Ingelstens sexliv har med Blåvitt att göra? För oss som fortfarande inte ser kopplingen.

  SvaraRadera
 24. Ja, om uppmärksammandet av detta sätter käppar i maskineriet hos kalmar så är det ju helt rätt att slänga upp det lite varstans så att vi omoraliska andra lag slipper se oss totalt underlägsna om kalmar skulle fortsätta som de gjort hittills.

  SvaraRadera
 25. en del läser baraben som om det är DN eller GP och blir upprörda över rykten och skvaller, men vad fan vore det för spännande med en supporterblogg om man inte gjorde mål på sådana här öppna lägen? ska man sitta och införanalysera matcher vore ju baraben jäääävligt roligt att läsa......

  SvaraRadera
 26. snygg e hon iaf :D

  SvaraRadera
 27. anonym 11:27/ Sa jag att det har något med Blåvitt att göra? Jag sa att frågan i sig är idiotisk, detta är inte Blåvitts officiella hemsida så varför ställer du en så dum fråga? Baraben handlar väldigt ofta om annat än Blåvitt så antigen har du aldrig läst här innan eller så är du vilse.

  SvaraRadera
 28. Övertydlig koppling till IFK.

  Om det går dåligt för dom som leder ligan så kan dom som inte leder ligan ta över ledningen i ligan och ni kanske inte visste att den som leder ligan när sista matchen spelats också vinner ligan.

  Det som då är dåligt för Kalmar är ju bra för IFK...

  SvaraRadera
 29. Haha. Gött roligt!

  Dra härifrån nu för fan, om ni bara klagar på inläggen här. Vem fan bryr sig om vad ni tycker egentligen. Du måste inte läsa.

  SvaraRadera
 30. Anonym 11:13:
  Visst, det är en supporterblogg. Men Frankie har tidigare med all tydlighet i världen visat vad han tycker om kvällstidningarnas arbetsmetoder/moral/prioritering av nyheter. Då slänger han upp ett sådant här lågvattenmärkt inlägg själv. Dessutom är inlägget respektlöst.

  SvaraRadera
 31. Ser ni inte ironin att publicera sånt här och kalla det för "sexskandal", i bästa kvällstidningsanda. Stor humor ju.

  SvaraRadera
 32. Man kan inte alltid ta till "det var bara ironi"..I så fall kan man ju lika väl sluta ta er på allvar..

  SvaraRadera
 33. Mer Feldgrau och Erling!

  Pinsamt av frankie att skriva sån här skit. Detta är så uppenbart skrivet bara för att vara elak.

  SvaraRadera
 34. anonym 11:40/ Respektlöst mot vem? Rydström? Eller Ingelsten? Respektlös hur undrar man ju med? Och varför en Blåvittblogg nu skulle svassa på tå för dessa motståndarspelare är ännu en intressant fråga som väcks....

  SvaraRadera
 35. frankie provocerar ju medvetet och väcker debatt och ilska plus jävlas med motståndarspelare. äkta baraben-hets som när den är värst-bäst.

  SvaraRadera
 36. Töntinläggen här osar av klassiskt, småländskt gnäll.

  Go Frankie, det här var roligt!

  SvaraRadera
 37. hahhaa det här kommer ge våra spelare en hel del verbal ammo framöver...

  SvaraRadera
 38. Att dömma av läsarkommentarerna genom åren så har vi på Baraben bara blivit sämre och sämre och sämre för varje bloggpost som kommer upp. Frågan är varför vi fortfarande har läsare med en sådan utveckling...

  SvaraRadera
 39. Feldgrau: Problemet är (som jag sagt till dig) att det finns jävligt griniga människor som tror att Baraben-bloggen är på blodigt allvar och därför lackas ut om det som skrivs inte är "allvarliga nyheter" eller "IFK-relaterat...

  Så när en sånn här underbar nyhet så är idioterna snabba på att gnälla.. Anledningen till att de fortsätter att komma tillbaka är för att när ni skriver de lite mindre oseriösa inläggen, ja då "duger" ni plötsligt till =)

  Mvh "Han som fixar frakten idag"

  SvaraRadera
 40. Men vaddå? Är det inte jävla dåligt att inte laget tackar oss fans?!?!

  SvaraRadera
 41. Det är sånt här som kan bli avgörande i racet mot guldet! Härligt!

  SvaraRadera
 42. Anonym 12.08

  Din pajas, du hade säkert inte tyckt samma sak om det var till exempel AIK-spelare det gällde =P

  SvaraRadera
 43. Haha, hon kanske är ett sånt där lag-luder som går hela laget runt i duschen när de tagit poäng =D

  SvaraRadera
 44. Då kan jag härmed dementera att det handlar om någon sexskandal eller otrohetsaffär.

  Rydström och Sophie separerade i höstas. Hon blev tillsammans med Ingelsten nu i våras. Ingen i Kalmar har höjt på ögonbrynen för detta, men på västkusten är det tydligen något att skrika högt om.

  Petter Wastå blev också singel i höstas, och har även han en ny flickvän. Big deal....

  Varför inte istället utveckla ryktet om att Tobias Hysén och Wernbloooom har en kärleksaffär?

  SvaraRadera
 45. Bara för att hon har Ingelsten nu betyder det inte att hon varit otrogen. Om nu inte förhållandet höll, så har väl hon rätt i att träffa vem hon vill.

  Ett annat rykte jag läst:
  Hysen har setts på gayklubb!

  SvaraRadera
 46. Otrogen eller ej! Hon är numera tillsammans med en lagkamrat till Rydström. Som sagt, måste vara en skön stämning i omklädningsrummet! Bönder!

  SvaraRadera
 47. Rydström brukar inte vara sen att gratta Ingelsten efter att han har gjort mål, så någon dålig stämning kan man inte skönja på planen i alla fall. Fiskrensare! ;-)

  SvaraRadera
 48. Skön stämning i omklädningsrummet?
  Förmodligen inte hälften så skön stämning som när Tobias Hysén och Wernbloom är sist kvar i omklädningsrummet på Kamratgården....

  SvaraRadera
 49. Hyséns lillebror är gay!

  SvaraRadera
 50. Noterbart: hon är polare med Aki Riihilahti ...

  SvaraRadera
 51. Det handlar inte om att KFF:are är inblandade. Det handlar om att BARN är inblandade.

  Detta är också publicistik, även om den är gjord av supportrar. Ta lite jävla ansvar, och låt bli att skada en treårig flicka. För det är exakt det ni gör.

  SvaraRadera
 52. Frankie: "Frågan är varför vi fortfarande har läsare med en sådan utveckling..."

  Så läsarsiffror är tecken på hög kvalitet? Ja du, det argumentet har du väl snott från Aftonbladet …

  Skärp er. Det är lågt att spekulera i människors privatliv på det här sättet.

  SvaraRadera
 53. Anrell har väl nämnt detta ett flertal gånger i sin krönika.

  SvaraRadera
 54. Fattas bara att läsa på baraben att Mild tatt henne 2an under sin vistelse på Öland under uppehållet..Jag tycker detta ver rent barnsligt baraben, inte riktigt seriöst om man säger så.
  SFAC

  SvaraRadera
 55. kvällstidningsinlägg från kvällstidningswannabe som försvaras med kvällstidningslogik.

  jag minns en blogg som hette Bara Ben på Glenn Hysén. Den var nyskapande och mycket läsvärd, med roliga inlägg blandade med fotbollsanalyser och intervjuer, alltid med blåvitt fokus. Synd att den försvann.

  SvaraRadera
 56. Till Alexandersson:

  Det är vad du tror.
  Det där med tidsuppfattning är ju relativt.

  SvaraRadera
 57. feldgrau: alla inlägg har inte blivit sämre, dina femmor och diverse andra krönikor/kåserier (som discos hyllning av johansson) av andra är synnerligen läsvärda, mycket mer än det mesta i aftonbladet eller expressen. men detta inlägget däremot är som taget ur aftonbladet klick, vill ni jämföra er med dylika "kvalitetstidningar" så visst, men det finns ingen anledning till att forsätta kritisera dom isåfall, iaf inte för frankieboy...

  men kanske är frankie bitter över att rydström (och wernbloom med för den delen) för tillfället lyckas producera klart fler läsvärda texter än baraben? =P

  SvaraRadera
 58. Hehe snygg kvinna, men dålig smak. Både Rydström och Ingelsten ser ut som stryk!

  SvaraRadera
 59. all smutskastning mot rydström är ju asrolig! han ska fan tåla en hel del med tanke på hans egen roll som mediekåt besserwisser.

  SvaraRadera
 60. Ser man på.
  BaraBen blir bara sämre och sämre.
  Nya Se&Hör?

  SvaraRadera
 61. Haha det här är humor, schysst lättsam läsning är aldrig fel.
  Klart som fan man ska ta sågningar när man är en såpass "offentlig" person som hon, går från spelare till spelare.. klart man måste gnida det i ansiktet på dom, det är ju trots allt humoristiskt!

  SvaraRadera
 62. Vilken jävla hora - rena vandringspokalen!!!

  Inte för inte som man har en röd trosa i sin sköld ;)

  SvaraRadera
 63. Det finns ju en del skvaller även om folk i blåvita kläder som utan problem skulle kunna publiceras på andra bloggar, eller för all del även i tryckta medier.

  Sätt ribban lite högre... Baraben är en bra blogg och Frankie i allmänhet en bra skribent. Detta är väl undantaget som bekräftar regeln...

  SvaraRadera
 64. Suck, precis som Alexandersson skrev så tog det slut innan Sophie blev ihop med Ingelsten.

  Skvaller av sämsta sort där man inte bryr sig om vilka lögner man sprider och där läsare uppför sig som hyenor.

  Pinsamt dåligt

  SvaraRadera
 65. Jag gillar skvaller men det känns inte som att den här typen av skvaller är Barabens grej. Lite för mycket Flashback/Sverigescenen

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.