2005/12/01

Wallerstedt tvekar ännu om Blåvitt!

SILLY SEASON Enligt rapport från Kamratgården har de tre spelare som IFK förhandlat med under veckar alla reagerat positivt till föreningens förslag på kontrakt. Blåvitt var uppe i Stockholm och hade en rejäl nattmangling om Richard Richardsson som löste sig till slut. Håkan Mild och Arne Erlandssen har i sin tur haft intensiv telefonkontakt med Ali "Bomaye" Gerba som enligt rapport från Kanada redan tidigt bestämde sig för att nobba Aik(aos) och gå till Blåvitt.

Dock är det från lite oväntat håll som IFK stött på problem. Jonas Wallerstedt, den förre Norrköpingsbombaren som kamperade tillsammans med Thomas Olsson i Peking tvekar på om en övergång till IFK är rätt väg för hans karriär. Wallerstedt är inte säker på att få förtroendet från tränaren trots att Arne uttalat sig positivt om "Walle" som spelartyp.

Anledningen till att Wallerstedt inte kunde möta den deadline som GIF Sundsvall satt upp för honom var först att han inte hunnit inleda förhandlingen med IFK Göteborg och när den väl kom igång behövde han några extra dagar på sig att besluta sig om hans närmaste framtid skulle finnas i Sundsvall eller Göteborg.

Bild: Expressen.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.