2005/12/01

Mats Persson bluffade om Thomas Olsson!

SILLY SEASON Enligt en källa nära styrelsen på Kamratgården har man sedan Mats Perssons "avhopp" upptäckt ett flertal chockerande saker som skakat styrelsen. En av dessa är att före detta klubbdirektören Mats Persson inte genomfört värvningen av Thomas Olsson från Malmö FF. Trots att Persson i medierna deklarerat under hela hösten att Thomas Olsson varit klar för IFK Göteborg från och med 1:e December så upptäckte föreningens representanter att Olsson faktiskt inte var klar för föreningen när man började gå igenom Mats Perssons förehavanden på Kamratgården.

Styrelsen ska inte ha haft koll på detta utan fick nu under snabba former slutföra övergången så att det avtalade kontraktet med Thomas Olsson kunde träda i kraft den 1/12. Det sägs även att styrelsen blivit ganska förbannad över att ännu ett händelseförlopp ska hållits i det dolda borta från styrelsens insyn. Mats Persson verkar allt längre borta från en comeback på Kamratgården.

18 kommentarer:

  1. Slå upp ordet Mats Persson i ett lexikon och få som förklaring: Fiffelkungen.

    SvaraRadera
  2. Mats "Stephen Glass" Persson.

    SvaraRadera
  3. Frågan är vad det var som inte var klart med övergången. Kanske nån lite petitess som nu slås upp med stora rubriker. Vi vet inte vad som hänt och Mats Persson har fortfarande mitt förtroende och så kommer det att vara tills motsatsen bevisats.....

    SvaraRadera
  4. Låter mest som ett muntligt kontrakt som inte tecknats ner på papper. Även Olsson har ju i annat fall "ljugit" om detta förhållandet. Varför skulle en kontraktslös, etablerad allsvensk innermittfältare mörka det faktum att han är fri att gå vart han vill, i stället för att hävda i månader att allt varit klart angående flytten till Blåvitt?

    SvaraRadera
  5. Mats persson är en jävla mupp. Whats new? Han kommer aldrig visa sitt tryne i Blåvitt igen. Lita på det.

    SvaraRadera
  6. Hade det vart några veckor sen hade man suckat och sagt " så trött jag blir". Nu säger jag bara, Persson is history!

    SvaraRadera
  7. anonymous:
    Du är en mupp.....

    SvaraRadera
  8. Lugn och fin med personangreppen nu tack.

    SvaraRadera
  9. Iom att Olsson själv säger att han varit klar i felara måander så ser jag inte problemet, MP har gjort jävligt mycket för Blåvitt sen han kom och angående sakttefrågan vet iaf jag inget konkret än. säger som Håkan sa i GP "Mats är bra på alla sätt".

    SvaraRadera
  10. Vet inte om jag har missat något uppenbart, men för mig verkar det självklara komplementet till Håkan Mild vara Carl Fhager.
    Blåvit förstås, och med sin juridiska kunskap skulle han stärka klubben där Håkan är svag. Även på marknadssidan vore han en uppenbar förstärkning. Någon som lyckas få Häcken att bli omskrivna silly season-vinnare måste ju vara något av ett PR-geni.

    SvaraRadera
  11. Mats har vissioner och har försökt mer än vad många andra har gjort i föreningen... (Läser Lundgrens utalanden.) Det är inte lätt att vara den som ska värva om det inte finns pengarna och ditt jobb handlar om att värva. Jag tycker faktiskt fortfarande att man är oskylldig tills man har bevisat motsattsen och jag måste faktiskt säga att jag tycker att Mats gjorde bra värvningar till klubben och att han var en person med mål och vissioner. Det var andra som gjorde att det blev såhär. Det va den fega inställningen till "nya grepp" och inställningen att Mats skulle köpa billigt och sälja dyrt för att klubben skulle få in pengar. Det låter ju som en bra ide att sälja dyrt och köpa billigt men alla får bakslag ibland och det är direkt en dålig strategi att stödja sig mot.

    Jag blev förvånad över att IFKs omsättning var like med en mitten klubb i allsvenskan (enligt aftonbladets undersökning) trotts att IFK är Sveriges största förening. Det borde ju göra att vi kan vara med i toppen av sponsor intäckter och att vi är en attraktiv klubb för sponsering.

    SvaraRadera
  12. FCB: Läste du ens artikeln innan du skrev eller ögnade du bara igenom rubriken?

    SvaraRadera
  13. Jag tycker att det är lite lågt att smutskasta Mats för detta. Det finns som bekant tre parter till som är inblandade i omständigheterna; Malmö FF ,spelaren själv samt IFK:s styrelse. Varken TO eller MFF har vad jag vet inte påpekat att avtal inte var ingånget. Snarare anser jag att styrelsen har agerat väldigt tamt under hela hösten; den interna kommunikationen i föreningen är bristfällig och det verkar inte finns några kontrollrutiner. Men det är ju skönt att Mats är tjänstledig, då har vi någon att slänga all skit på.

    SvaraRadera
  14. MP är endast ngt okonventionell i sina metoder. Framtiden får utvisa om om han är geni eller fåne.

    SvaraRadera
  15. Vem är Mats Persson? Har för mig att vi har Håkan Mild vid rodret...

    SvaraRadera
  16. När rättegången börjar så kommer pajkastningen att börja och då blir MP utfrusen vare sig det är han som bär hela ansvaret eller inte. Det blir alltid en som får bära skammen. Lite på det och se vad som hände VF Indians.

    SvaraRadera
  17. Kolla vad som hände med Indians sen.. Underbar utveckling! :) NG

    SvaraRadera
  18. Stick och brinn MP!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.