2005/12/29

Mourad tvingas bort från Blåvitt!!!

SILLY SEASON Enligt uppgift till Baraben.com är George Mourad mycket nära att bli klar för en av tre konkurrerande Allsvenska föreningar.

De tre föreningar som slåss om George Mourads anteckning hos IFK Göteborgs dörrpost Håkan Mild ska enligt uppgift vara AIK, Helsingborg och en "okänd budgivare". På grund av dessa olika bud och svårvärderade anbud till George själv är det svårt för oss på Baraben att värdera om Mr Mourad är en man, och stannar och kämpar i Blåvitt, eller är en snåljåp och dubblar sin lön i någon skitklubb ute i landet.

Enligt ryktet i mellandagarna till Baraben.com är det så att George efter en väldigt lyckad säsong 2004 börjat uppvisa lite väl diva-aktiga takter, något som fått den övriga truppen att negativt reagera och i förlängningen även det som fått IFK att acceptera det halvdana bud man fått på Mourad från en Allsvensk konkurrent. Det ryktas om att George (som länge varit en skyddsling av denna site, av flera olika anledningar) gjort sitt i IFK.

George Mourad dansade en höst- 2004. Han kan bli hatad och bespottad motståndare våren 2006. Speciellt om han har en äckligt dåliga smaken att gå till solnatattarna AIK.


"Genom spelarna sjunger vi för er,
studera Glenn och Håkan och förena er,
lag mot lag måste striden stå,
och i tysthet ska vi stiga upp och vara med er då"

John M.- 2005

34 kommentarer:

  1. Inte kul om man inte är omtyckt av spelarna, när en av spelarna sedan går och blir sportchef.

    SvaraRadera
  2. Det blir Solna AIK, var så säkra. En spelare som gjort en dålig säsong och gnäller över sin nuvarande lön, är det bara skicka. Man ska vilja spela för IFK.

    SvaraRadera
  3. inget att gråta över, han borde inte spelat speciellt många matcher från start redan denna säsong och inte låtits jogga omkring hela tiden när han väl fick chansen. Tar ingen plats nästa år så tack för en bra höst 2004 och inse att han har låååångt kvar tills han skulle kunna bli proffs...

    SvaraRadera
  4. Haddad, Batan, Mourad. Ser ni mönstret?

    SvaraRadera
  5. Synd att Gerge inte biter ihop och tar konkurensen som en man. Men vill han inte kämpa för en plats i de bästa av färger så hoppas jag att vi tar bra betalt för "divan". Sedan ger vi honom en vild Wernblom som present när han dyker upp på besök med sina solnatattare.

    SvaraRadera
  6. Ingen som kommer sakna honom. Han lär få växa upp i Solna, där accepterar man inga divor.

    SvaraRadera
  7. Jag kommer hur det än sluta att alltid Älska George Mourad! För mig är han en liten zlatan i sitt sätt att uppföra sig, och i sitt sätt att vara.


    Den dagen George springer in i en annan tröja än den blåvita på ett Gamla Ullevi så är jag en utav de som applåderar honom!

    SvaraRadera
  8. Sälj, vi behöver inte Mourad längre. I ett lag som spelar som Blåvitt gör, har man inte råd med sega och slöa lirare.

    SvaraRadera
  9. Blrev riktigt chockad att nån Allsvensk klubb ens ville ha honom ;)
    /Eran Elloslinda

    SvaraRadera
  10. Instämmer med flera här, tror det är lika bra att sälja honom. Frågan är när IFK ska lära sig att ta betalt för sina spelare. Är han tex hälften så bra som Wilton F?

    Om nu George kommer till Gamla Ullevi som bortaspelare får vi heller ej glömma hans glada dagar. Klart killen ska ha applåder!

    SvaraRadera
  11. Det sura är att George sitter på en massa jävla talang även om han inte visat det i år. Jag ser bara framför mig hur han går till aik o slår igenom stort o dom säljer vidare honom för 30 mille. Skulle tro att råttorna skulle påminna oss om det rätt ofta då. Fast samtidigt e det kanske ingen större idé att behålla honom så som han vart i år...Det bästa vore att både äta kakan o ha kvar den, altså låna ut honom till nån utländsk klubb.

    SvaraRadera
  12. Jag vill inte ha George till AIK.
    Vem vill ha honom?
    " Vi e dom berömda tattarna från Solna"

    SvaraRadera
  13. Jag tycker inte om tonen där det skrivs "hatad och bespottad" om en kille som spelat för blåvitt, och gjort det jävligt bra under en magisk hös.

    Vi änglar är större än så, eller hur?!

    Persontrakasserier och skitkastning får andra klubbar stå för.

    SvaraRadera
  14. kan ju vara så att george vill till AIK för att få spela med sin gammle kompis Arash talebinejad.

    SvaraRadera
  15. Tack George för att du lämnar IFK. Nu får vi smaka på din anfallsteknik, som vi redan känner till. Du får bollen, lägger hela din tyngd på en försvare som stupar i marken och sen skjuter du med träbenet. Mourad är ingen ny Zlatan, inte när det gäller spelet i alla fall, möjligtvis i karaktären.

    Såg Mourad på Sergelstorg i Stockholm i november iförd en röd adidas mössa och med lätt kulmage. På besök hos hatten kanske?

    SvaraRadera
  16. Hehe. George är ju bra men AIK är ju Sveriges sorgligaste klubb på att värva så ni behöver nog inte oroa er. Dessutom, om han kommer till Gnaget så kommer han bara att bli kass som alla andra köp.
    "Det är inte lätt att vara Gnagare..."

    SvaraRadera
  17. George kan utvecklas ännu mer men han behöver komma till en "arbets"-miljö där han får vara sig själv med sina små egenheter.Detta kan aldrig ske i Jantelaget IFK!

    SvaraRadera
  18. AB nedsläckt, dax att öppna ett forum här nu?? PLEASE!

    SvaraRadera
  19. Ja, det är väl nu Baraben lanserar deras banbrytande forum...

    SvaraRadera
  20. Alla blåvita samlas på qvidings forum!

    SvaraRadera
  21. Det är bra att ni gubbar tänker framåt, verkligen. Seriöst, George Mourad är en bra fotbollspelare, det såg vi lite av hösten 04, efter det hamnade han i en jävligt lång svacka. Nu har vi fem anfallare och Moruad är en av dom. Betydligt svårare att få en plats, betydligt mycket mer kämpa, vilket jag tror han skulle ha gjort. Kämpat för en plats och få upp sitt gamla jag ige.
    Han byter lag - okej. Inte så smart. Får upp sin glöd igen - och nätar i nästintill varje (?) match i AIK(?).
    George är bra! Det är idiotiskt att sälja han till ett lag man spelar mot. Låna ut grabben om han känner sig nere nu! Sälj honom fan inte! När han nätat klart där och han kommer tillbaka till Blåvitt har vi den gamle Mourad!
    Är han fortfarande "2006 George" så kan AIK köpa honom?
    Skulle det inte känts bra med en Alvbåge som vi lånat ut förra säsongen och som snart spelar i blåvitt igen? Alvåbge är bra! Inte fan har vi han längre. Snart ingen Mourad heller.
    Det är bra att ni tänker framåt, gubbar? / J.E

    SvaraRadera
  22. Edit : "2004 höst George" menar jag såklart / J.E

    SvaraRadera
  23. Sillstryparen är en fjant.

    SvaraRadera
  24. Det som skrivits i pressen är nästan bara uttalanden ifrån Mourads agent. Och dessa brukar ju inte vara speciellt partiska (det är deras jobb).
    Mourad tycker jag hela tiden har varit korrekt.
    Om han "tvingas lämna", vilket jag tror är en felaktig slutsats, så är det pga att IFK snart får en faktura ifrån skattemynd.

    SvaraRadera
  25. Att Mourad lämnar blir blåvitts bästa nyförvärv till nästa säsong.

    SvaraRadera
  26. Allvarligt talat: Who cares.

    SvaraRadera
  27. Mourad lämnar....han e alldels för stor diva för att tacka nej. vem blir ledsen? Inte jag!

    SvaraRadera
  28. Den här veckan har hittills varit mycket bra för mig. Nu blev den nästan löjligt bra; Mourad försvinner.

    SvaraRadera
  29. Shit. ´Vissa av personerna här inne : Töntigare töntar får man leta efter.
    "Vem blir ledsen: inte jag".
    Han är Blåvitt spelare och har hjälpt oss 04. Otacksamma jävlar.

    SvaraRadera
  30. Super-George är grym, men går han till AIK måste vi tyvärr börja hata honom.

    SvaraRadera
  31. Glöm inte att han förmodligen är fjärdeforward i Arnes ögon. Man kan inte leva på gamla strumprullare hela livet.

    SvaraRadera
  32. Mourad är i förstaelvan tillsammans med selakovic, tills gerba har visat vad han kan.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.