2005/12/08

Regngudens fredag!

NEDRÄKNINGEN TILL SÖNDAG FREDAG är regnguden Frejs eller gudinnan Frejas dag och den dag i veckan då det återstår 2 dagar till veckans och evighetens sista dag. På söndag spelar Håkan Mild sin sista A-lagsmatch för IFK Göteborg.

Nu återstår det bara 90 minuter. Sedan är det slut, troligtvis för alltid. Håkan Mild show är över. Men samtidigt som det är en sorgens dag för de Blåvita supportrarna så är det en dag av hopp och förväntan för ett par Blåvita spelare.


Thomas Olsson, Magnus Kihlberg och Pontus Wernbloom blir den trippel av lirare som främst ska slåss om platserna på vårt innermittfält nästa år. Eftersom Håkan Mild väljer att sätta på sig kostymen framför den blåvita matchdräkten öppnas ju en större möjlighet för dessa killar att spela, för kaptenen "Tjalle" skulle Arne inte vågat peta på första taget. När man följer IFK på närhåll ser man ganska tydligt att Arne Erlandssens respekt och fruktan (?) för Håkan Mild är större än spelartruppens samlade respekt för norrmannen själv.

Håkan Mild flyttar man inte på i första taget, tills han självmant flyttar på sig själv. Men änglar, misströsta ej, för fanns det ett liv efter Bebben, efter Fölet, efter Svarte-Filip, Glenn Hysén och Torbjörn Nilsson- så finns det ett liv efter Håkan Mild!

6 kommentarer:

  1. Skönt med hoppfulla ord inför sista matchen med Tjalle!

    SvaraRadera
  2. FYI
    access denied på håkan mild länken

    SvaraRadera
  3. Sant..(Som tur är)

    SvaraRadera
  4. All heder av, heter det. /Wernbloom

    SvaraRadera
  5. Glenn Hysén gick till gajs, glöm fan ALDRIG det.

    SvaraRadera
  6. Anonymous 1:

    Nu funkar länken...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.