2005/12/02

Utmaning: Bygg arenaförslaget som pepparkakshus!

NYA ARENAN I väntan på arenaförslaget fick Baraben en uppmaning av Bruce Banner på bloggen "Grogg" att arrangera en tävling i: bäst pepparkaksarena.

Denna intressanta idé öppnar vi självfallet portarna för. Visa Göran Johansson, Bengt Halse och alla medsupportrar hur en riktig fotbollsarena ska se ut! Det ryktas om att Bruce Banner själv jobbar på en riktigt avancerad en med konstgräs och allt. Kan du bättre och ändå ska greja med ungarna på pysselhörna eller kanske gillar pepparkakor ovanligt mycket?

Sätt fart och bygg framtidens pepparkaksarena! Alla bildbidrag på pepparkaksarenor publiceras med eventuell omröstning om vilken som är er favorit. Om nu någon klarar av utmaningen det vill säga. Skicka eventuella bilder till: kontakt@baraben.com

Lycka till!

8 kommentarer:

  1. Jag vinner lätt, skall bara komma på ett sätt att bygga sponsorlogerna. Det skjutbara taket blir en utmaning också

    SvaraRadera
  2. Mitt hus är större än ditt.

    SvaraRadera
  3. Funderar på att bygga min arena mitt i den hisingska förorten tex Biskopsgården. Insprängd mellan betonghöghus på 15 våningar kompletta med små instabila balkonger och parabolantenner fanimig överallt.

    SvaraRadera
  4. Bruce Banner/ Vet inte om jag tycker det är roligt eller skrämmande hur du går in för det här... hehe, men intressant ska det bli att se om några fler än du själv lyckas sätta ihop ett pepparkaksbygge...

    SvaraRadera
  5. Eller bygga den nya arenan ovanpå Nya Ullevi så blir det en inomhusarena under per automatik!

    Ska också baka ett bidrag.

    Och, precis som jag redan sagt på Grogga: arenans namn skola vara Gunnar Gren Arena!

    SvaraRadera
  6. Tror nog att den grönsvartrödblåa röran kan gå med på Gunnar Gren. Trots att min Gud Totte tränat ÖIS tror jag att det namnet är kört -
    förutsatt att inte Blåvitt själva spelar på arenan.

    Bebbens bollplan
    Fölets Fotbollsarena
    Glenns gryta
    Ravellis rövarkula

    Nä - jag tror på Gunnar Gren. Och pepparkaksdeg. Ska börja bygga!

    SvaraRadera
  7. Antar också utmaningen - men snälla!, konstgräs går fetbort! Riktigt gräs med värmeslingor i pepparkaksbygget.(eller är det för avancerat?) jaja - byggas ska här göras...kanoonkul!

    SvaraRadera
  8. Storebror kommer att åka på stryk!

    Bakaou.blogspot.com är den nya kungen!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.