2005/12/24

Kristallkulan synas: Så här blir Allsvenskan 2006!

ALLSVENSKAN 2006 Baraben plockade fram kristallkulan och såg in i framtiden om vad som sker nästa säsong, vad som händer under Allsvenskan anno 2006!

Omgång 1 (1-3 April)
Allsvenskan börjar i ett rasande tempo. I Göteborg kommer 27 000 personer för att se derbyt mellan Gais och Öis som slutar i ett fullständigt kaos efter att flera spelare råkat springa rakt upp på läktaren och i farten skadat dussintals åskådare. Anledningen? Got Event har spänt ut sin magiska gröna matta över löparbanorna som nu fått de dryga 20 meter mellan läktare och plan att kännas helt obefintlig och spelarna tappar helt perspektivet mellan vad som är plan och vad som är läktare. Expressen skriver slagordsrubriken "Spelare i gräschockattack mot publik" och trycker en stor bild av Mikael Sandklef som flyger med dobbarna före in i sju Öisare med en "Zoran är våran gud- Ett budskap sponsrat av Sten A Olsson"- banderoll och på så vis bidrar till att Balders Hage upphör att existera.


Omgång 2 (9-10 April)
Elfsborg- Blåvitt, Ellosböndernas "årets match" kommer tidigt och årerigen blir Boråsarna tagna med storm när flera tusen Blåvita fans skakar arenan med en underbar akustisk uppvisning som får till och med självutnämnda läktargudarna på Söderstadion att göra i byxan av chockerad njutning. Den från Svenskafans olika forum så beryktade *elloslinda* gör en succépremiär när hon streakar in på planen och kastar sig över Attraktiva Bengan spritt språngande naken. Bengan viftar direkt mot bänken för byte och försvinner in i katakomberna med EllosLinda hängande på sig som en ryggsäck. Eftersom Richard Richardsson skadat sig några dagar tidigare byts supertalangen Alex Nadj in i Blåvitts kasse, en position som han sedan inte lämnar ifrån sig under hela säsongen.

Omgång 3 (14-17 April)
Gefle-Häcken blir en riktig hatmatch efter att Gävlesonen Hasse Berggren avslöjats på Häckenborg med hatiska uttalanden av SVT-Janne Josefssons femmanna kamerateam som infiltrerat Häckens mystiska organisation. Hasse har bandats uttalandes: "Gefle har ing' ambition" och "Allt norr om Uppsala är Norrland", två uttalanden som får hela staden Gävle att bli vansinnig och kollektivt gå ut och elda upp Julbockar. Matchen blir en fars då plastgräset är genomfruset och spelarna halkar runt som Bambi på tjack. Noll-noll och början till stängandet av "Norrlandsfönstret" har inletts...

10 kommentarer:

  1. hahaha..klockrent ju!!

    SvaraRadera
  2. Klanka inte på Got Event. Vem kan glömma alla dessa fantastiska ögonblick som de givit oss? Hur Adde Malmberg slog världsrekord i talanglöshet då han försökte vara rolig och ingen utav åskådarna på ett nästa fullsatt Ullevi skrattade eller hur de lyckades ge Sverige ett, om möjligt, ännu sämre rykte under UEFA-cupfinalen då ett helt fantastiskt dåligt band skulle sjunga ABBA-covers vilket resulterade i en öronbedövande visselkonsert från Marseilleklacken.

    SvaraRadera
  3. Är det klart att GAIS-ÖIS ska spelas på Nya?
    Underligt, men kul ändå om intresset för Göteborgsfotbollen är så stort.

    SvaraRadera
  4. Så jävla klockrent det där med allas våran favorit streker Ellos Linda=)

    SvaraRadera
  5. Ha en riktigt GOD JUL förresten.

    SvaraRadera
  6. Haha, humor! Men det blir ännu roligare om ni även trycker in min länk i artikeln.

    God Jul

    SvaraRadera
  7. hahahaha humorms hemstad götebprg! cred frankie, god jul!

    SvaraRadera
  8. Den riktiga Elloslinda är värvad till En rödgul röra. Jag leder Silly Season.

    SvaraRadera
  9. hahahahahahah fy fan va skönt!!!

    SvaraRadera
  10. En mycket lyckad julklapp. Tackar.

    Om något om det långa spärr-ryktet stämmer så är det fö absurt.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.