På gång


söndag 8 augusti 2010

Ett namn

STEFAN SELAKOVIC. Det räcker så.

48 kommentarer:

 1. och Elmar Bjarnarsson

  SvaraRadera
 2. Och Sandberg

  SvaraRadera
 3. stefan selakovichhhhh

  SvaraRadera
 4. och varför låta jacob spela 90 minuter. han gjorde inget denna matchen inte ngn utav alkmaar matcherna eller nga innan.....varför ha han på planen??

  SvaraRadera
 5. Fy fan vad dålig han var ändå. Tre rena turmål.

  SvaraRadera
 6. Vilken idiot klagar på laguttagningen när blåvitt vinner med 5-1? Seriöst? Har man nåt bakom pannbenet då?

  SvaraRadera
 7. och Erik Lund.

  SvaraRadera
 8. Elmar var ruggig idag!!!

  SvaraRadera
 9. Underbar seger, krossa HeIF

  SvaraRadera
 10. mot fjärdeplatsen o EUROPA

  SvaraRadera
 11. bäst i stan igen GÖTT!

  SvaraRadera
 12. Adam höll landslagsklass igen.

  SvaraRadera
 13. Sluta klanka ner på Jacob! Grabben är 20 år och har varit en av våra bättre spelare under våren. Kanske inte klockren idag direkt, men man måste inte ha som regel att alltid klanka ner på honom även om han inte gör en grym match. Tänk, hur matcherna än slutar slår det aldrig fel; man får alltid läsa något negativt om jj (och NEJ det beror inte på att han alltid spelar dåligt). Vad är det med folk som tvunget måste negga hela tiden? VI VANN MED 5 MOT 1! Njut lite för fan...

  OCH TACK GUBBAR FÖR ATT NI FÅR OSS ATT JUBLA!! GRYMMA NI ÄR!

  SvaraRadera
 14. Att folk klagar på JJ är väl inte så konstigt. Han platsar ju förhelvete inte ens i division 2

  SvaraRadera
 15. Jisses. Grabbarna går ut och vänder 1-0 till 1-5 och ändå har folk mage att gnälla....

  SvaraRadera
 16. Moggelinio8/8/10 22:04

  Elmar var riktigt Jävla grym idag , likaså i torsdagsmatchem mot alkmaar. Vi ska inte ha fjärdeplatsen vi ska så länge det finns en teoretisk chans gå för guld. Blåvitt=bäst i sverige. Född optimist

  SvaraRadera
 17. Jävla pundhuvuden!! Sluta gnälla!!!! Vi vann!!! JJ får för mycket obefogad kritik!!!

  SvaraRadera
 18. En gräsklippande Hjalmar och en dansande Ragnar är heller aldrig fel ;-) Fan va goa ni är!!

  SvaraRadera
 19. riktigt rolig vinst trots fula vädret ! go blåvitt <3<3<3

  SvaraRadera
 20. Bra lag har tur! Varför klaga över tur eller spelare när de skåpar ut motståndet. Känns som slöseri på energi. Rikta energin åt det positiva hållet så vinner vi även bortom Göteborgs gränser!

  SvaraRadera
 21. Och JO som spelade Elmar på kanten har klarat 22, 23 med denna, utan kritik. Rekord!

  SvaraRadera
 22. Förutom Anonym 21:25

  SvaraRadera
 23. Det var ang Jacob, inte ang Elmar. Men ändå...

  Måste vara världsrekord! ;-)

  SvaraRadera
 24. Har klagat på Jacob hela säsongen, spelar ingen roll om det är vinst eller förlust.
  Han är totalt talanglös med bollen...
  Det är låg superettan-klass på den mannen.
  Eller nej, det e snarare en komplimang för mannen.
  Han är allsvenskans sämsta fotbollsspelare.

  SvaraRadera
 25. Att förvara sitt gnällande på VÅRA spelare med att säga att man minsann alltid gör det oavsett vinst eller förlust. DET kan vara det dummaste jag någonsin hört/läst/sett.

  SvaraRadera
 26. Henke: Ta det som du vill.
  Han e i alla fall alltid en lika usel fotbollsspelare.
  Det hjälper inte hur mycket han tränar för han kommer aldrig bli bra med boll.
  Bra terränglöpare är han nog dock.

  I alla fall en mycket bra insats idag av flera spelare.

  SvaraRadera
 27. Ska väl inte gnälla när Blåvitt vann med 5-1. MEEEEEEEEEEEEN. Varför får Jacob fötroendet i match efter match hela tiden? Var väl lugnt denna matchen, men det var inte många gånger han rörde bollen. Han springer runt och gömmer sig på mitten verkar det som.

  Förvånande att Faltsetas inte byttes in.

  Kul att Bärkroth får gott om tid på sig att bevisa någonting när han kom in i den 90 minuten.

  Oh well Elmar var riktigt duktig idag. Och då Sella naturligtvis

  SvaraRadera
 28. Pat the Cat8/8/10 23:13

  Anonym 22:46:

  Oj, du kan uppenbarligen ingenting om fotboll! Eller är det så att du tror att du har bättre fotbollskunskaper än hela Blåvita ledningen, u21-ledarna och samtliga ledare i de pojklandslag som JJ har varit kapten för? Isf kanske du är lösningen om JO inte lyckas få laget att ta en topp 4-placering... Pajas...

  Sedan såg jag på AB att Sandberg fick en 4:a. Han räddade ju oss idag ett antal gånger och om Kim hade gjort en liknande match hade han fått en 6:a utan problem...

  SvaraRadera
 29. Pat the cat:
  Killen var säkert en jäkla talang när han var yngre, men pojklandslag och u-21 spel är inte sista steget i en spelares fotbollsliv. Det är seniorspel och nu är den här...
  Killen duger inte, så enkelt är det. Och speciellt inte på en så viktig position i vad vi vill att det ska vara; Sveriges bästa fotbollslag.
  Jacob är den svaga länken i dagens IFK Göteborg, det tror jag till och med du vet om själv.
  Sen vad han presterade när han var 16 år har inte med nutiden att göra, jäkligt kul att du ser det som en källa till varför han bör vara central mittfältare i IFK Göteborg...
  Du hör väl själv hur dumt det låter?

  Anledningen till att han gång efter annan spelare vidare är antagligen för att han är en jäkla kämpe med bra inställning.
  Det kan jag ge honom...
  Tyvärr är han inte tillräckligt bra, face the facts.

  SvaraRadera
 30. Det konstiga är att ingen vågar klaga på söder. Han var inte med 1 minut i dag och vi vann med 5-1. Han petar aldig elmar. Inte Hysén heller.

  SvaraRadera
 31. Förresten var väl Bärkroth för jäkla bra när han var 15 år.
  Upp med han ensam på topp och bygg laget kring han direkt, avd pojklag...

  SvaraRadera
 32. Jag tar för givet att alla som skriver skit om JJ inte är IFK-supporters.
  Om dom mot all förmodan anser sig vara det så besitts det inte speciellt mycket fotbollskunnande hos dessa personer.

  Rent tekniskt så besitter han kunskaper som håller allsvensk standard. Visst, han behöver jobba en del på sin aggressivitet, intensitet och beslutsamhet.
  Men allt detta kommer, han är bara 20 år och är fortf. väldigt utvecklingsbar.

  En liten tankeställare till alla "supporters" som kommer med okonstruktiv kritik och personangrepp emot egna laget. Baraben är ingen liten skitblogg, spelarna är inne och läser här oftare än ni tror och en del kan nog få sig en rejäl törn i självförtroendet av all skit ni skriver.
  Stjälp inte ert egna lag!!!

  SvaraRadera
 33. Bra om de vi är med och avlönar läser här. Fantastisk härligt att se laget idag. Dock inte jj. En fullständig gåta att han överhuvudtaget är med i truppen. Jag skulle åka upp och tacka honom om han självmant sa upp sig. Hur svårt kan det vara att förstå att vi skulle bli ännu bättre om hans plats gavs till en bättre spelare. Hajsen är kung och Söder prins. Och lägg ner dyngsnacket om riktiga supportrar.

  SvaraRadera
 34. 8/8/10 23:26

  Bärkroth han kommer alltid vara lika bra som han var när fyllde moppe.

  SvaraRadera
 35. Jacob är inte dålig. Fattar inte vad folk får det ifrån?

  Jacob har varit lagets bästa spelare under våren och han har definitivt inte gjort bort sig under andra halvan heller. Han var t.ex strålande sist mot Alkmaar innan han byttes ut.

  Skärp er för fan. Jacob kommer bli hur bra som helst. Det enda som kan stoppa hans framfart är om han lyssnar på idioter som skriver skit om honom varje match oavsett hur han eller laget presterat.

  Mvh

  //Daniel

  SvaraRadera
 36. Kan de som inte gillar jj säga vem som ska ta hans plats i laget?

  SvaraRadera
 37. Nu när det inte går lika lätt att klaga på hjalmar så måste folk ha nya hackkycklingar. Så jävla löjligt att vissa alltid måste gnälla.

  SvaraRadera
 38. därimot borde TO inte börja på kanten. När han är frisk är han vår bästa innermitt. spela TO/Seb eller TO/Gustav.

  SvaraRadera
 39. Alldeles oavsett vad man tycker om Jakob - jag är själv tveksam till om han verkligen håller måttet i en blåvit startelva - så måste man konstatera att kritiken mot JJ för länge sedan har passerat anständighetens gränser.

  Det är inte längre fråga om att komma med konstruktiv kritik, t ex att JJ är för långsam. Nej, istället är det helt uppenbart att folk verkligen HATAR Jakob.

  Det kanske låter överdrivet, men så är det. JJ nämns av många, inte av alla men tillräckligt många, i samma anda som man pratar om typ pedofiler och Bin Laden. Frågan är om inte om t ex vissa användare på Alltid Blåvitts forum skulle uttala sig i mer positiva ordalag om pedofiler och Bin Laden än JJ.

  Det är tydligt att det svällande och flödande hatet mot JJ egentligen inte har att göra med hans prestationer som fotbollsspelare. Istället är det rimligen på grund av hans personlighet som folk föraktar honom så intensivt. Kanske för att han inte är lika "ball" som typ Wernbloom. Kanske för att han är lite mer "tänkande" och intellektuell än your ordinary usual football player.

  Och allt det här hatet, all den här mobbningen och allt det här föraktet riktar sig mot en våra egna - en kille som inte har gjort något annat än vad han blivit tillsagd att göra, dvs gå ut och spela när han blir uttagen.

  DET gör mig ömsom ledsen och ömsom förbannad.

  Slutligen, läs och begrunda vad Tobbe skriver nedan (http://ifkgoteborg.blogspot.com/2009/10/hysen-simon-banks-kronika-hanger-i-var.html):

  "Till sist vill jag uppmana våra fans att tänka efter när de kastar skit på sina egna spelare. Alla har rätt att tycka vad de vill och jag skulle aldrig säga mot det. Men när en del av våra egna fans börjar ge sig på våra spelare - som inte förtjänar det - då måste jag säga ifrån.

  Jag läser på olika forum, precis som många spelare gör. Det jag får läsa på vissa ställen, om våra egna killar, är enbart hemskt. Jag menar inte att folk inte ska få skriva vad de vill om vårt lag, men efterlyser att dessa forumdebattörer ska tänka ett steg längre. Tänk på att vissa spelare läser det som skrivs och framför allt de unga killarna påverkas väldigt mycket av det hela. Våra unga spelare tar åt sig mycket mer än ni tror, tänk på det nästa gång ni känner att ni 'bara måste skriva av er'.

  Jag vill citera en Djurgårdsramsa: 'Vi é Blåvitt vi är mkt bättre'."

  Just det.

  SvaraRadera
 40. Det tråkiga är, att om man skulle ha en välgrundad åsikt av typen "idag stod xxx helt still i varje spelmoment där han borde sprungit" eller "idag slog spelare xxx 32 av 34 passningar till motståndare", så blir man ändå ihopklumpad med de mest rabida och enkelspåriga "hatarna". Varför måste man alltid hylla eller hata?

  Om jag på nåt sätt skulle lyckas muta mig in i Uniteds startelva, och laget ändå slog Watford med 3-0, trots att jag, överviktig och enfotad, irrar runt utan att egentligen delta, är det då fel att påpeka att jag kanske inte var bästa man för jobbet? Kan man inte få påpeka brister, oavsett om vi vinner eller inte? Det har inget med hat att göra. Men det är sånt som kallas ambiguitetsintolerans.

  SvaraRadera
 41. JJ tillför en hel del i dagens Blåvitt. Inte minst tack vare en känslig högerfot. Tränar han upp snabbheten lite, så vore han klockren.

  Go JJ!

  SvaraRadera
 42. Pat the Cat9/8/10 09:08

  Anonym 23:24 och en del andra JJ-hatare:

  Jag håller med om att JJ inte gjorde sin bästa match men han var ändå godkänd. Han slog inte bort så många bollar och han passar ju iaf framåt lite då och då (till skillnad från Gurra). Men att ge honom skit och säga att han inte platsar är helt uppåt väggarna. Och hans landslagsuttagning i U21 skedde nu i våras så det är knappast gamla meriter.

  JJ har antagligen den bästa spelförståelsen i hela Blåvitt.
  JJ har en av de absolut bästa passningsfötterna i Blåvitt.
  JJ's teknik är mer än bara funktionell. Han har faktiskt ganska bra teknik.
  JJ var bäst i ett förvisso dåligt Blåvitt under våren.
  JJ är 20 år.

  Visst, han är fortfarande lite långsam och inte alltid så aggresiv som han bör vara med den kroppshyddan, men tycker ni verkligen att han ska ha så mycket skit?

  Nä, jag instämmer med den personen som hävdar att kritikerna är ett gäng som snarare inte gillar intellektuella människor. Tragiskt.

  SvaraRadera
 43. Pat the Cat:

  WORD!

  SvaraRadera
 44. Det som irriterar är väl laguttagningen. JJ håller tyvärr inte hög allsvensk klass och IFK har honom i centrallinjen.

  För mig är han efter Gustav, Sebastian och Elmar i konkurrensen om en central plats. Även om TO är i form så är han bättre.

  JJ tycker jag inte är bättre nu än när han började vara med i A-laget och man kan undra vilken utveckling där finns.

  Mot häcken väljer man att spela med JJ central istället för Elmar. Detta gör att Söder hamnar på bänk. Söder-JJ, där har vi en enorm skillnad i potential och talang.

  Den gubben som skrev att JJ har bäst spelförståelse har väl inte sett Söders spelintelligens glimta till på ett sätt vi sällan sett i svensk fotboll.

  SvaraRadera
 45. Underbar match.. så jäkla synd att elmar inte får spela på söndag.. xxxx. I heta ämnet JJ. Problemet är väl att han är så jäkla osynlig hela tiden. Han var dock godkänd. Är inte någon JJ fan. Dock ser man ibland glimtar av PW tendenser i honom. Han är ungefär lika snabb som PW. I AZ matchen hemma så var han riktigt ful och tuff vilket jag tyckte var riktigt bra. Mitt-mitt positionen är ju rätt position för en spelare som inte är snabb. Vad jag skulle vilja se är att han bygger upp lite mer kg och blir lite tuffare då kan det bli en riktigt bra lirare. Dock aldrig någon PW för PW hade oxå målkänsla vilket tyvärr JJ visat motsaten många gånger förutom en match då han med mer tur än skicklighet gjorde 2-3 mål. Så även om jag är motståndare till JJ så har denna hets gjort att jag har mer tålamod med honom nu. Så snälla fans.. Klaga på lagledningen inte Jakob.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.