På gång


lördag 28 augusti 2010

Blåvit Gadd: Snart gifter vi oss med Megan Fox

DUM & DUMMARE. Eh? I kommentarstråden till andra deltävlingen av Blåvit Gadd 2010 skrev en anonym skribent följande kommentar. Detta förtjänar naturligtvis en egen bloggpost här på BaraBen. Kan någon tolka för mig vad det är den här personen försöker få sagt?

Att man automatiskt börjar heja på Gais när man fyller 50?
Att den som flyttar till Solna inte kan hålla på Blåvitt?

Det sista är ju bara rofl. Först och främst skall det alltså finnas någon som håller på Öis. Sedan skall den här personen dessutom vara kvinna. Efter det ska du hitta den personen, dejta henne, fatta tycke för henne, bli ihop med henne, kära ner dig och gifta dig med henne. Efter det kommer du ångra att då skaffade dig en blåvit tatuering?

Okay om vissa människor inte gillar tatueringar. Men de behöver väl inte säga så jävla korkade saker att vi andra riskerar att pissa på oss av allt skrattande när vi läser deras insikter om världen? Kom igen nu. Blåvit Gadd har genomfört två deltävlingar så här långt och bidragen till en tredje deltävling(som kommer här på BaraBen efter helgen) trillar in. Det kan säkert bli en fjärde deltävling med, innehållande människor som till största del kommer fylla 50 år, kanske flyttar någon till och med till Solna.

Men att gifta sig med en Öisare?
Då är det nog större chans att samtliga polygami-gifter sig med Megan Fox.

7 kommentarer:

 1. Eller att man träffar en 22-årig fd. porrstjärna från Kalifornien på en internet chat, får henne att flytta till Sverige och blir tillsammans med henne.
  Fast, nej just det. Det hände ju!
  Eller...?  (https://www.flashback.org/t1279820)

  SvaraRadera
 2. Haha vilken skön post.

  SvaraRadera
 3. jo men den kommentaren måste vara skämt. någon vill driva me oss. kan inte med fullaste allvar tro på den över huvudtaget.

  SvaraRadera
 4. Dålig kommentar.
  Ännu sämre blogginlägg.

  SvaraRadera
 5. nej, korven. det här förtjänade inte en egen bloggpost.
  baraben har rättmätigt ett mycket gott rykte. slarva inte bort det.

  SvaraRadera
 6. Ingen risk grabbar, att en läcker ÖIS-brud skulle gifta sig med någon av er. Ni får nöja er med packet som blivit över ni stiliga ÖISare plockat åt sig.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.