2005/12/23

Supporterfonden 2006 växer fram!

SUPPORTERFONDEN Det har talats om den, det har viskats om tanken, den har kallats en Gaishink modell New York. Men nu är den här, supporterns chans att direkt stödja Blåvitt: Supporterfonden 2006!

Inom kort lanserar Baraben hemsidan för Supporterfonden 2006. Tanken med supporterfonden är att göra en ekonomisk insamling till IFK Göteborg för att stärka dem i jakten på förstärkningar till Silly Season efter nästa säsong.
I dessa dagar när Skatteverket satt ett krav på Blåvitt på över 13 miljoner kronor, kan den kollektiva hjälp bland supportrarna komma att bli livsviktig för föreningens överlevnad.

Örgrytes Supporterklubb "Balders Hage" har gjort en supporterinsamling under 2005 och fick in den för deras del imponerande siffran 211 228 kronor från deras fans som de nyligen kunde överlämna till Örgryte IS.

Supporterfonden sätter därför upp målet att vi ska tiodubbla Öis insamling under 2006. Målet är att samla in minst 2 112 280 (Två miljoner etthundratolvtusen tvåhundraåttio kronor) under nästa år.

Fonden organiseras, struktureras och planeras as we speak så håll ögonen öppna, för snart kommer Supporterns chans att delta i det största ekonomiska stödprojekt som svenska supportrar någonsin dragit igång.

Sponsorer som vill exponera sina företag i samband med projektet (och på så vis stödja projektets adminstrativa sida) får gärna höra av sig till oss. Bannerutrymme och sponsorpaket finns tillgängliga för köp. Hör av dig till oss på: supporterfonden@baraben.com

20 kommentarer:

  1. spännande! ska fråga chefen om sponsring efter julhelgen!

    SvaraRadera
  2. Mycket bra! Har väntat på denna fonden ett tag nu!

    SvaraRadera
  3. Bra initiativ! Dock tycker jag att om man ska hjälpa Blåvitt ekonomiskt ska man i första hand bli medlem i klubben och köpa årskort. Borde vara självklart, men inte för några av mina kompisar.

    Förresten, skall pengarna öronmärkas för en säskillt utgift för IFK Göteborg (nyförvärv, ny träningshall osv) eller blir det en gåva till IFK Göteborg?

    SvaraRadera
  4. Det var väl nyförvär som pengarna skulle gå till.

    SvaraRadera
  5. anonym/ Tanken är att vi ska besluta gemensamt om den saken.

    SvaraRadera
  6. Ja nyförvärv är tanken, men om föreningen kanske hamnar i akut penga-kris (pga Skattemål etc) så kanske pengarna kan komma till hands bättre på annat håll? Men hursomhelst är det något som alla som är med och skänker pengar ska få vara med och besluta om.

    SvaraRadera
  7. Tjenare! Jag är nyfiken på hur ungefär tanken är? Är det en enkel pengainsamlingen eller är det något mer utöver det? Bra initiativ verkar det vara i alla fall! Tack!

    SvaraRadera
  8. Behöver blåvitt betala inkomstskatt för gåvan från supporterfonden?

    fan va coolt om vi kunde få ihop 13 miljoner!

    SvaraRadera
  9. Mycket bra! Man kanske ska skramla med bössa på jobbet?? Få se men jag bidrar gärna med lite kulor..

    SvaraRadera
  10. Anser att tanken på en supporterfond för att finansiera klavertramp är absurd. Fondens medel bör användas till spelarköp, inte för att städa upp efter vår s.k. filantrop Jan Plånbok eller vår s.k. klubbdirektör Mats "Röven" Persson.

    SvaraRadera
  11. anonymous >

    Så det är bättre att Blåvitt går i konkurs än att vi betalar för vissa personers idiotiska handlande?

    SvaraRadera
  12. ÄNTLIGEN! skriker jag likadant som Gert Fylking.
    Count me in!!!

    SvaraRadera
  13. Ser fram emot detta och kommer naturligtvis lämna ett bidrag.

    Ett mycket bra initsiativ från Baraben !

    PS: God Jul till er alla.

    SvaraRadera
  14. Ett bidrag...det är väl autogiro som gäller för alla trogna änglar eller???

    God Jul alla kära blåvita

    SvaraRadera
  15. Ett mycket bra initiativ! Minst en hundring per månad = 1200 kr ska jag nog kunna skramla ihop.

    SvaraRadera
  16. God Jul på er alla sportnissar!

    SvaraRadera
  17. Äntligen! Härligt när detta äntligen kommer igång, ska bli mkt spännande, en månadsinsättning på minst 100:- /mån blir det iaf.

    Men är det några projekt planerade för detta ? Kanske kan vara aktuellt att kolla med Radio City om dom kan hjälpa till på nåt sätt.
    Sen kanske man kan kolla med sin lokala Ica butik om man kan få ha en bössa där ?
    Sen ska ju naturligtvis varje trogen supporter även köpa sig en egen bössa, ställa sig på stan en lördag och samla.. Detta kan bli stort om alla hjälps åt!!

    God Jul På Er och Ett Gott Nytt Blåvitt År!!!

    SvaraRadera
  18. Världsklass!

    SvaraRadera
  19. Hoppas Änglarna startar något liknande. Tanken är god men detta känns lite oseriöst. Vi får väl se vad det blir av det.

    SvaraRadera
  20. Tycker detta verkar väldigt seriöst. Sen är det upp till oss att göra nått av det.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.