2005/12/20

Psykopaten slår till

INTERNATIONELL FOTBOLL Trodde du att du var upprörd efter alla kontroverser kring Blåvitt? Lugn, den gamle Parma-tränaren Alberto Malesani går om oss alla ifråga om total blackout och utbrott. Panathinaikos tränare agerade för några dagar som den mest psykiskt sjuke ledare som någonsin träffats på, mycket tack vare det ihärdiga användet av det italienska ordet cazzo, som är italienarnas eleganta ord för det manliga könet. Denna presskonferens är fotbollsunderhållning på mycket, mycket hög nivå.

Mina vänner, njut av psykopatin här.

14 kommentarer:

  1. hahaha han är fan HEEEEELT GALEN. Så när han börjar ställa sig upp och vifta och skit haha. Trodde han skulle hoppa på murvlarna först!

    SvaraRadera
  2. Det där var sinnesjukt kul! Vilken jävla karaktär han är, alltså! MALESANI PER SEMPRE

    SvaraRadera
  3. Vad snackar dåren om? Har de värvat Elanga? ;-)

    SvaraRadera
  4. stellham/ Han säger kuk typ 56 gången under 4 minuter och får ett totalt vansinnesutbrott på journalisternas frågor haha. Kul även med bruden som sitter bredvid och låtsas som ingenting...

    SvaraRadera
  5. Skönt med en Parma profil här på baraben/C

    SvaraRadera
  6. Det där var nogot av det roligaste jag sett på länge !! Ha ha ha Honom skulle vi haft när mediadrevet drog igång. Oj oj oj
    *ASG*

    SvaraRadera
  7. Italiensktalande blåvitt fans hitåt, tack!

    SvaraRadera
  8. Haha,förstår om han och Micke Nilsson kommer bra överrens, verkar vara av samma virke.

    Kan rekomendera lika-som-bär jämförelsen på aik2005.blogspot.com
    hehe, klockren:)

    SvaraRadera
  9. Vet inte vad man ska skratta åt mest; killens utbrott, översättaren som är helt lugn eller killens helt sjuka frisyr!

    SvaraRadera
  10. Det vi lär oss avdet här är att kuk eller "cazzo" verkar heta "to" på grekiska. Osäker på uttalet dock då mina kunskaper i det kyriliska alfabetet är ganska så begränsade.

    Kul att italienska tränare alltid ger Italien ett sånt fint rykte utomlands förresten. Vem kommer inte ihåg Traps uppvisning på presskonferens då han tränade Bayern München?

    SvaraRadera
  11. Mina italienskakunskaper är ganska begränsade, men detta var vad jag uppfattade:

    Han får ett bryt på den moderna fotbollen med alla krav från fans och media och undrar varför det alltid är tränaren som får betala priset. Går på en del om att han försöker jobba seriöst och sliter 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Verkar också som han mumlar något om att fansen borde göra något för att stötta laget. Sen blir han förbannad över att några journalister skrattar åt honom. Och sådär håller det på ...

    SvaraRadera
  12. Nu har även ab fått fram denna nyhet, kul att de som har anställda som enbart jobbar med nyheter inte är först

    SvaraRadera
  13. jerre/ HUUUUH? Ingen på den här bloggen är anställd med detta.

    Och vadå först? Mycket av det vi skriver om är vi inte först med, men det kan väl lik förbannat vara roliga saker ändå?

    SvaraRadera
  14. okej, var lite otydlig i mitt budskap, men budskapet var att många ggr läser man nyheter lååångt innan AB och andra tidningar kommer med de, trots att just dessa medier har anställda personer som enbart jobbar med sånt, till skillnad mot er tex som enbart gör detta på fritiden.

    Alltså: beröm till er

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.