2011/10/08

Här tvättar familjen Alvbåge bort äggattacken

ÄGGATTACK. När spelare från småklubbar byter till Blåvitt är det numera norm att den tidigare föreningens fans blir lite ilskna. Förra gången sprayade Gais-småttingar dumheter på Pärlans port och den här gången äggade Örebro-töntar Alvbåges hus.

Jag menar, om man nu tar sig bekymret att gå hem till en fotbollsspelare, är det lite oroväckande i sig. Det osar stalker över hela beteendet. Men om man nu då tagit sig dit - fast besluten om att visa vad man tycker - är det väl riktigt fegt och svagt att bara lämna efter sig spår i form av klotter eller krossade ägg? Rent ut sagt är det värre än fegt. Det är ryggradslöst och patetiskt. Hur skulle det vara om dessa tuffingar i stället talade direkt med personerna de vill ge sig på? Nej, de är väl lite för fega för det. Enklare att kasta något skit och sedan springa iväg. Lite mer anonymt. Ungefär som en anonym kommentar på internet. Inget man behöver stå för i verkliga vardagslivet.

Men Alvbåge bör inte misströsta. Om han vill så kan BaraBen frakta upp en låda med torsk till Närke, så att han kan placera ut dessa fiskar på lite dolda platser runt om i stan som mest är känd för sitt gigantiska svampliknande vattentorn. Därmed kan Örebroarna känna på stanken av hur torsk ruttnar omkring dem. För torsk, det borde de bli vana med framöver. Göteborgaren is no more in their goal, så att säga. Fritt fall Örebro, förutspår herr Saida. Alternativt så kan BaraBen stå för en pall med ägg till Alvbåge - så har han sista helgen i Örebro fullspikad av hämndbegär...

27 kommentarer:

  1. "Om han vill så kan BaraBen frakta upp en låda med torsk till Närke, så att han kan placera ut dessa fiskar på lite dolda platser runt om i stan som mest är känd för sitt gigantiska svampliknande vattentorn. Därmed kan Örebroarna känna på stanken av hur torsk ruttnar omkring dem. För torsk, det borde de bli vana med framöver."

    Haha, riktigt bra!!

    SvaraRadera
  2. Jättelöjligt å bransligt å bla bla men guuud så roligt om han tog en repa och äggade stan innan han drar:p

    SvaraRadera
  3. Det ryktas... att även Kim fick påhälsning hemma när han bytte klubb till FCK, men istället för ägg och sprayfärg skulle förövarna ha lämnat en blåvit kärleksförklaring och en papperslunta från migrationsverket för ansökan om svenskt medborgarskap.

    SvaraRadera
  4. Seriöst? förordar du att dessa idioter ska ta än mer personlig kontakt med sina "offer"? Nästa gång blir någon misshandlad och på frågan varför svarar de: Bara ben tycker det är fegt att inte löpa linan ut.

    SvaraRadera
  5. Jävlar vilken mysig familj han verkar ha när man kikar bloggen.

    Välkommen till den blåvita familjen, Alvbåge! :)

    SvaraRadera
  6. Även om det är ironiskt skrivet ska man nu inte dra alla Örebroare över en kam.

    SvaraRadera
  7. Avgå Mild!2011-10-08 15:21

    Mild agenda med blåvitt, är att ta in så många bloggare han kan i laget så han slipper svara på frågor öht.

    SvaraRadera
  8. Löjligt med attacker mot egendom, men att förra lagets fans blir sura är väl knappast konstigt? Är Jesper Blomqvist-affären redan glömd? Var rätt många arga då med om jag inte minns fel... Och då hade Jesper inte spelat i IFK på många år.

    SvaraRadera
  9. Den stora skillnaden mellan Alvbåge och Jesper är att Jesper är en jättefjant och Alvbåge e göteborgare. Välkommen att ta upp kampen med Dahlin må bäste man stå. En sak är säker vi kommer nästa år ha allsvenskans bästa reservmålvakt oavsett vem det blir.

    SvaraRadera
  10. Anonym 15:15

    Var i texten dras alla örebroare över en kam?

    Sen har jag en fundering kring oss exil-änglar som bor i Örebro (jajamän, vi är ett litet men naggande gott gäng). Kommer inte torskdoften jinxa även oss och laget i våra hjärtan? Det vore ju försmädligt...

    Mot nya höjder 2012!

    SvaraRadera
  11. Varmt välkomna till Gamla nästa år, önskar jag ÖSK:s fans.

    Luktar äggning lång väg...

    SvaraRadera
  12. hehe ..örebro. "det bästa med örebro" http://www.youtube.com/watch?v=zjpNt-F2QZA
    jisses, snacka 86000-invånare-mindrestadskomplex gentemot storstädernas supportande.

    SvaraRadera
  13. Avgå Stahre !!2011-10-08 20:00

    VA FAN har han fött en råtta?? Längsta svansen har hon också. Jävligt moget John!

    SvaraRadera
  14. - "Avgå Stahre", du har visserligen en poäng med ditt namn. Kör du inte på syra måste du emellertid klargöra vad du menar med ditt inlägg. Är nyfiken.

    mvh
    Hata allt

    SvaraRadera
  15. Gött e´de, nu kan WM ge igen under 2012, välkommna till Götet!

    SvaraRadera
  16. Röten text av Hankins som vanligt

    SvaraRadera
  17. Om jag får reda på vart stahre bor så.. Men jag fick reda på att i obebodda hus eller holkar kan han bo. Då orkar jag inte ta 5 spårvagn.. dit..

    SvaraRadera
  18. Det är en gammal grej att ledare och spelare byter klubb. 1930 kanske tidigare gick både ledare och spelare till åtminstånde grannklubbar eller tom ärkefiender..
    Tjusningen med sport och framförallt fotboll och blåvitt har ju varit att hitta nya ide rika tränare och ledare. Sedan Svennis har det varit ett signum och ett hot mot övriga lag i allsvenskan.
    Jag välkommnar Stahre med en upplysning: Vi vet att du (inte?) älskar ajk. Du kommer i framtiden älksa blåvitt lika lite som ajk idag. Men vi fans måste förhålla oss till verkligheten och framtiden. Förlöjliga oss inte. Gör oss stolta!. Tack.

    SvaraRadera
  19. Ett rått ägg2011-10-09 01:04

    Hey boys, glöm inte att det bara är en eller kanske två facking nötter som utfört det här dådet. Och jag tror inte att de är torpeder på deras supporters gemensamma uppdrag, utan snarare ett par idioter som aldrig fått värma korven.

    Men kanske kommer våra sköna banderolltillverkare komma ihåg detta infantila tilltag 2012?

    SvaraRadera
  20. Grattis! "en eller två nötter" Tänk om vi bara hade det... phu..
    Då hade inte jag klagat..

    SvaraRadera
  21. @ 8/10/11 20:09

    Om du tittar på bilden och har lite fantasi så klarnar det nog ;)

    SvaraRadera
  22. Anonym 23:26

    Menare du Örgryte?

    SvaraRadera
  23. Levande sittplats får ta och kasta ägg på Örebroarna nästa gång dom kommer på besök till Gamla Ullevi,

    SvaraRadera
  24. AIK har lyckats placera en underminerare i Götet. Smart Gnaget!

    SvaraRadera
  25. AIK har lyckats placera en underminerare i Götet. Smart Gnaget!

    SvaraRadera
  26. Inget ont om Alvbåge, men jag hoppas verkligen att dahlin fortsättningdvis är no 1!
    Dahlin har varit ashrym i år och har absolut inte överskuggats av Örebrokeepern. Dessutom är han ju en framtidsman.
    Peta honom och risken är stor att han drar någon annanstans.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.