2011/10/13

Här är Blåvitts trupp 2012

SILLY. Skulle man tro att alla rykten går i lås så ser vår trupp nästa år ungefär så här...

Dahlin
Alvbåge
Sandberg
Strömberg
Lund
Salomonsson
Thorbjörnsson
Dyrestam
Kalle
Bjärsmyr
Logi
Hjalle
NY mittback
Joel
Philip
Chippen
Viktor Elm
Dr Ugge
Pavey
Jakob
Sobralense
Özkan
Sella
Sana
Elmar
NY argentinare
Hysén
Söder
Pärlan
Bärkroth
Stiller


Och allt bekostas av Prioritet Finans och deras "gangsterverksamhet", innehållandes skattefiffel, förskingrade pengar och affärer med kriminella.

Man kanske inte ska tro på allt man läser på nätet eller ser på tv. Även om vissa saker ibland blir sanna innan man vet ordet av...

38 kommentarer:

  1. Tja vad säger man, den truppen borde kunna utmana om tredjeplatsen iaf.

    SvaraRadera
  2. Vart är Zlatan?

    SvaraRadera
  3. Chipskungen2011-10-13 11:49

    Zlatan kan gais få! Han är ändå passe'!!!

    SvaraRadera
  4. http://prioritet.se/ug.html

    Prioritet Finans svar på Uppdrag Granskning

    SvaraRadera
  5. Gbg-Zlatan?
    Dulle?
    Johan Andersson?
    Kongo Kim?

    SvaraRadera
  6. Saknar stora namn på listan!
    Tevez
    Wendt
    Harbouzi?

    SvaraRadera
  7. Päjvi är en drömvärvning. Eller varför inte han, Bojan och 2lax9 tillsammans? Då vinner vi skiten nästa år - och DET, mina väner, är det enda som räknas.

    SvaraRadera
  8. Erling, jag tror nog in i helvete mycket mer på SVT:s seriösa grävande journalister än på sekt-medlemmar i Blåvitt-klanen som försvarar allt som är nära IFK om det så är folkmord. Se bara alla idioter som in i det sista försvarade Mats Persson och Janne Plånbok i skattehärvan.

    SvaraRadera
  9. Angående prioritet finans så kan man ju säga som så att allt i media är sant förutom det man vet något om...

    SvaraRadera
  10. Efter att ha följt Göteborg Energi-såpan på riktigt nära håll och sedan sett klavertrampet mot Kamprad så tror jag inte ett skit på UG längre. Kan ju avslöja att det kommer släppas en intressant rapport om GE-röran i slutet av oktober...

    SvaraRadera
  11. Prioritet ny huvudsponsor 2012 för vem vill förknippas med gangsterverksamhet och skumraskaffärer?

    SvaraRadera
  12. 14:23 MP var la inte så många utanför styrelsen som försvarade, eller?

    Styrelsen däremot de höll honom om ryggen in i det längsta. Istället för att slänga honom åt vargarna direkt. Detta i kombination med Stahre-gate får mig att tvivla på styrelsens förankring i verkligheten.Säga vad man vill om Stahre, men en stor jävla grupp var emot honom och värvandet splittrade oss supportrar. ÄNDÅ genomfördes det-mycket märkligt!

    SvaraRadera
  13. Jaha.....och om supportrarna skulle bestämma tränare hur många år skulle det ta att komma fram till ETT namn...??? Någon måste ta ett beslut, det är styrelsens roll. Det är bara att tugga i sig, sedan är det självklart allas rätt att ha en åsikt.

    SvaraRadera
  14. Vad jag förstår är det en känd radioprofil som blivit dömd för någon sex-pryl med en minderårig och fått sparken för detta. Man kan ju då med UG´s sätt att resonera, fråga sig varför Sveriges Radio har med brottslingar att göra?

    Vad är problemet med Prioritet Finans? Dom kräver in pengar från folk som köpt saker dom inte betalt för, det är väl knappast beskyddarverksamhet eller?

    SvaraRadera
  15. det verkar ju som att många inte inser att blåvitt är en förening, alla medlemmar kan nominera personer till styrelsen o sedan gå på årsmötet och rösta på dessa. Håller med om att man kan kritisera styrelsen för många konstiga beslut, men att gnälla över något som man inte gjort ett skit för att påverka är ju bara löjligt.

    SvaraRadera
  16. Har helt missat ryktet om Pavey? Är det gnagarn, Kenny Pavey som vi talar om eller är det någon annan? Förlåt för min okunnighet men jag kan inte hålla koll på allt..Änna.

    SvaraRadera
  17. Pelle Pajsare2011-10-13 15:44

    Nej, detta rykte handlar om Glenn Pavey! Resultatet från en av Glenn Hysens små snedsteg under Liverpooltiden

    SvaraRadera
  18. V.Elm känns väldigt Mild och Blåvitt. Då kan han få spela tillsammans med Haglund, och man får två oljetankers på innermittfältet. Eller tre med Jakob. Den spelartypen som annars är på väg att försvinna på innermittfältet i världsfotbollen till förmån för allroundspelare som R.Elm och Allansson.

    SvaraRadera
  19. Beträffande UGs reportage så verkar folk tro på de reportage som passar en själv och såga alla andra...
    Själv blir jag inte det minsta förvånad om det visar sig att ett företag som pysslar med sådant har några "lik i garderoben". Det var ju lite tjöt om det företaget redan när de slöt sponsavtalet, att sedan vissa bara var överlyckliga över en ny sponsor är en annan sak...

    SvaraRadera
  20. 15:23 självklart ska inte medlemmarna bestämma tränare. Men i det här fallet så var det tillräckligt många som var väldigt upprörda och därför borde man varit mer lyhörd för detta. Styrelse och sportchef jobbar ändå på uppdrag av supportrar och medlemmar. Man kan liksom inte bara köra stilen "avsätt mig på årsmötet om jag inte gör ett bra jobb".

    15:29 jag brukar normalt sett låta styrelsen sköta sitt. Men i tränarfrågan kan du vara säker på att jag gjort saker för att påverka. Hade vi vetat deras planer på förra årsmötet hade de kanske inte suttit kvar idag. Efter nästa årsmöte får vi se. Men du ska veta att vi som är emot Stahre inte enbart är gaphalsar som skriker på allas avgång. Mitt i all känslomässighet som det innebär att vara supporter kan du vara säker på att vi (alla jag varit i kontakt med) är rationella nog att fatta sunda beslut. Avsätta hela styrelsen på grund av Stahre kanske inte är det bästa för Blåvitt. Vi får se.

    SvaraRadera
  21. Thorbjörnsson????

    SvaraRadera
  22. Thorbjörnsson kritade på för KFF för någon dryg vecka sedan.

    SvaraRadera
  23. oj säger Erling att media och folk på forum och nätet kan ljuga. Nästa sak är väl att säga att aftonbladet har överdrivit eller har en vinklad och inte förstaklassig journalistik...

    SvaraRadera
  24. Vi får väl se vilka spelare som stannar kvar i klubben med vår fallande såkallade stjärnsponsor på bröstet för vilka fotbollsspelare vill förknippas med Prioritet Finans och deras "gangsterverksamhet", innehållandes skattefiffel, förskingrade pengar och affärer med kriminella???
    Surt sa räven och kröp djupt ner i hålan igen.

    SvaraRadera
  25. Rosa tröjor, stabilt mittengäng, gangstersponsor, AIK-tränare och usla värvningar i flera år - bara några av de saker klubbledningen och Mild lyckats med de senaste åren...

    /Imponerad

    SvaraRadera
  26. Förlåt för super-OT, MEN: Är det någon som vet om det är stängt mellan våra två ståplatssektioner på nedre etage borta mot GAIS?

    Anledningen till att jag frågar är givetvis för att den jag har biljett till är slutsåld och jag har sällskap utan biljett.

    SvaraRadera
  27. Mutumba,
    özkan,
    dulle,
    pavey

    Tack AIK STAHRE för dessa värvningar !

    SvaraRadera
  28. jag tror mycket mer på SVT:s seriösa grävande journalister

    SvaraRadera
  29. Jörgen med tyskt u2011-10-13 22:25

    ICA handlare är halvgangsters allihopa, men det har aldrig någon klagat på... Det vore något för UG att göra reportage om, hur det gick till på 80-90 talet....

    SvaraRadera
  30. Gammal i gemet...2011-10-13 22:45

    Nej det är inte avspärrat mellan de båda borta-sektionerna.

    SvaraRadera
  31. Som någon annan har sagt härinne.
    Det som UG gjorde "mot Kamprad" var ett "rektitt" stolpskott. Fanns inget i deras undersökande som var något överhuvudtaget att ta på. Det som fanns var att Kamprad var en smart affärsman, vilket inte kan vara varken dumt eller olagligt ...

    Så om PF är av samma dignitet så blir det mer en fjäder i hatten än tvärtom. Väntar med spänning på nästa onsdag ...

    /Franz

    SvaraRadera
  32. Anonym 13/10/11 15:25

    Vårda ditt språk lite bättre. Som du beskriver det, är det inte riktigt, för då kan det vara väldigt nära kriminella gängs uppgifter.

    PF köper fakturor från leverantörer och tar betalt för risken av den ursprungliga leverantören. Sedan fortsätter de kraven (eller fakturabevakningen) gentemot slutkund, kallas factoring på ekonomi-språk och det finns några dylika bolag i Sverige. Gothia Finans i Gbg ett annat (som jag tror är sponsor till Frölunda ...)

    /Franz

    SvaraRadera
  33. Uppdrag Granskning UG är aldrig några stolpskott vi får nog alla bevis för detta nästa onsdag det känns väl inte så jäkl.. roligt?Skulle nog passa betydligt bättre med Saab på sponsor bröstet 2011.

    SvaraRadera
  34. Du glömde Kim Källström ......

    SvaraRadera
  35. Anonym 13/10/11 23:33

    Jo, i fallet Kamprad var det ett "stolpskott" - inget snack. UG hade inget på fötterna utan framstod som fånar ... period.

    Det framgick även av den chatten de hade samma kväll som Kamprad-inslaget sändes. Av 5000 inlägg var det 0,1 promille (max) som instämde i UG's "anda".

    /Franz

    SvaraRadera
  36. kommer özkan och payvey, då ser jag inte en match nästa år

    SvaraRadera
  37. Stjärnsponsor? Jag läste försvarstalet och själv kallar de sig sjärnsponsor. Två gånger, dessutom.

    Skaffa er en stjärnsponsor som kan stava.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.