2011/10/23

Håkan Mild "Säsongen en stor besvikelse"

INTERVJU. Håkan Mild var glad över att avsluta säsongen med en 3-0 vinst mot Norrköping. När han ombeds att sammanfatta säsongen lite kort blir svaret väldigt kort.
- Denna säsong har varit en stor besvikelse rakt igenom, säger han till Baraben.com.

Mycket nytt kring Blåvitt, spelare ryktas hit och dit hur ser du på nästa säsong?
- Det har varit mycket rykten under en period som du säger. Det kan säkert komma in någon spelare till.
- Position ni söker?
- Det är främst en central mittfältare och mittback.

Drömvärning till klubben?
- Hm... Realistiskt?
- Ja!
- Det hade nog blivit Antonsson, eller är han realistisk värvning?
- Bjärsmyr kanske?
- Det är en duktig fotbollsspelare.

14 kommentarer:

 1. Drömvärvning vore en ny ledning och ny styrelse. Otroligt att inga huvuden rullar efter de senaste två säsongernas fiaskon på alla plan.

  SvaraRadera
 2. Ja verkligen, speciellt med tanke på hur mkt just DU! har gjort för blåvitt.

  Troll!

  SvaraRadera
 3. Mild har förstört all klubbkänsla sedan han tillträdde, nu är vi IFK Köpeborg, en klubb utan hjärta med dussinlirare som bara vill casha in och inte jobba tillräckligt hårt.

  Avgå Mild - Avgå Stahre

  SvaraRadera
 4. Peter Larsson vore ju klass klass klass... Tycker vänsterkanten e väldigt svag och måste förstärkas med en spelare som kan slå kvalitativa inlägg.

  SvaraRadera
 5. Två orealistiska värvningar redan till nästa säsong. Antonsson kanske lär ju göra minst en hel säsong i Italien.

  SvaraRadera
 6. 19:34, för det var ju mycket bättre innan Mild. När vi hade Mats Persson som sportchef. Eller innan det, 97-02. Då hade vi verkligen spelare som ville jobba hårt visade klubbhjärta!

  SvaraRadera
 7. Behöver vi verkligen en till "central mittfältare"?

  SvaraRadera
 8. 23/10/11 19:51
  Nej vi har tillräckligt av alternativ för både sittande mittfältsrollen och släpande kreativa forwards rollen. Det kanske är så att det rycker i Håkans Wernbloom-rollen-tarmen igen. Någon som kan skarva långa uppspel från backlinjen.

  SvaraRadera
 9. Jadu, Mild! Den största besvikelsen den här säsongen var när du sålde klubbens själ i hopp om snabba framgångar. Den skadan kommer ta år att reparera, även om det skulle bli SM-guld nästa år.

  Alla glory hunters kommer hylla dig vid framgång, men de medlemmar som du svek glömmer aldrig. Vi sviker dock inte föreningen, vi lever med den tills vi dör till skillnad från er yrkesmän.

  /Blåvitt i med och motgång

  SvaraRadera
 10. Det har ju vart känt ett tag att IFK varit på jakt efter ännu en mittfältare men jag måste ändå säga att jag tycker det är väldigt intressant.

  Just det centrala mittfältet är ju i dagsläget väldigt konkurrens utsatt i förhållande till övriga positioner, med Haglund, Elmar, Joel och JJ. Lägg där till Drugge som också spelat där. Dessutom så ska man räkna in att truppen är för stor då Håkan bara vill ha 18+3 spelare.
  Stahre måste ju uppenbarligen inte tycka att dessa spelare inte är tillräckligt bra/inte tror på deras utveckling, om han nu vill ha in en ny central mittfältare.

  Själv tycker jag att det är backlinjen som är vår akilleshäl. Det räcker inte med ett nyförvärv där om man vill slåss om guldet nästa säsong. Med 34 insläppta på 30 matcher kan man konstatera att det förtjänar en mittenplacering. Dessutom startar de flesta anfall i backlinjen och är försvararna inte tillräckligt passningsskickliga så kommer det att slås långbollar även säsong 2012 och då spelar det ingen roll vilka mittfältare man har.

  Olskrokens Baggio

  SvaraRadera
 11. Tycker också det är konstigt att han är så specifik med att det är innermitt som gäller. Hade hellre sett att vi kikat på vänsterytter.

  SvaraRadera
 12. Haller helt och hallet med "Olskrokens Baggio" om att backlinjen maste forstarkas. Varat forsvar haller tyvarr inte i dagslaget.

  SvaraRadera
 13. Många är loosers denna säsong. Först o främst Styrelsen och Mild&Co. Sedan tränartrojkan. Vad gäller U-laget så är ju Eijlert också en looser. Aldrig vunnit nåt annant än DM med Blåvitt U/J. Var är vinnarskallarna ?????? Man satsar på en divig brasse,en divig solnatattare och en mv. som inte orkar sitta på bänken... Suck

  SvaraRadera
 14. håkan mild i styrelsen är en stor besvikelse.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.