2011/10/01

Direkt ifrån presskonferensen

PRESSKONFERENS. BaraBen.com rapporterar direkt ifrån presskonferensen efter matchen mot Mjällby. Jonas Olsson är först in av tränarna, lika munter som vanligt.

Peter Swärdhs syn på matchen:
- Vi hade seger mot Elfsborg och en bra trend innan denna matchen. Vi hade en bra känsla och form. Visste att vi mötte ett bra Göteborg som var i form. Imponerad av våra spelare. Vi vågar hålla bollen, ha ett passningsspel. Sätter Göteborgs aggresivitet ur spel. Mycket vackert mål av Löfquist, i ett läge där vi är lite illa ute. Vi kan summera en match som ger oss tre poäng och viktiga poäng i den striden vi är inne i. God väg att säkra kontraktet.

Jonas Olssons syn på matchen:
- Kom från en jättebra prestation i Stockholm. Lika dålig insats gör vi idag. Svår match där Adam skadas och Salomonsson in tidigt. Vi ville inte göra tidiga byten då det var så varmt ute idag. Vi ville byta in Söder tidigare men rädda att åka på en utvisning. Lågt tempo idag, vi lyckas inte vara aggressiva. Vi spelar mest långbollar centralt och hoppas på de bästa. Men det händer inte ett skit!
Bara att be om ursäkt till alla som har betalat! Detta var en usel insats från vår sida!

Jonas om bytena:
- Elmar plockar vi ut på grund av rädslan att han skulle åka ut. Emil kommer in då Adam går sönder, ett ganska naturligt byte. Söder kommer in sent då vi var rädda att åka på en utvisning eller skada.

Jonas om de offensiva spelet:
- Detta var nog en av de sämre insatserna under de här fem åren!

Jonas om Adams skada:
- Det är en stukad fot, mer vet vi inte!

19 kommentarer:

 1. Skönt att han är ärlig i alla fall. Fy fan vad dåliga de var idag. Om inte Mjällby hade varit så ineffektiva hade vi lätt kunnat åka på en 4-5 baklängesmål.

  SvaraRadera
 2. Hur kan rädsla för utvisning styra när vi gör byten. Borde inte en usel prestation på plan vara första grunden för att bli utbytt???

  VÅGA VINNA!!!

  SvaraRadera
 3. Pinsamt är bara förnamnet idag.

  SvaraRadera
 4. Var är debatten om Håkans vara eller inte vara? De här två senaste säsongerna är fullständigt oacceptabla sportsligt, och rekryteringarna har inte direkt varit guld värda heller. Ska det här bara få fortsätta i all evighet?

  SvaraRadera
 5. Idag kände jag för första gången att blåvitt verkligen slösade på min tid.

  SvaraRadera
 6. Om Mild är nöjd med värvningen av Drugge så kan han dra åt samma helvete som Jonas Olsson kan göra.

  SvaraRadera
 7. Nice att åka från stockholm för o se dom spela så här. När dom drog fram matchenslirare kan dom inte räknat vem som gjorde mest bra grejer, tror dom gick på vem som slog minst felpass... "för alla slog en jävla massa

  SvaraRadera
 8. Tänk att det var en äkta sillastrybare som fick göra årets mål på GU.

  SvaraRadera
 9. Det var för varmt säger han... Vilken jävla idiot!

  SvaraRadera
 10. BEDRÖVLIGT !!!

  Hoppas även att Styrelsen i föreningen såg matchen. I så fall
  fick dom en tankeställare. Eller ???

  SvaraRadera
 11. jag vågar inte byta för jag är rädd att vi åker på en utvisning !!!???????

  va????

  newspeak revisited.

  /gonzo

  SvaraRadera
 12. Fegt!! Dessutom konstigt att sella fortfarande verkar given på högern...

  SvaraRadera
 13. Det var så varmt. Seriöst, var det verkligen över 30 C idag?? Hos mig var det 18 C.

  Livrädd för utvisnangar när säsongen är körd och matchen betyder nada?

  PS
  Drugge var ren svågerpolitik. Allsvensk medelmåtta var allas omdöme innan han kom till oss.


  AIK-stahren måste göra underverk i vinter annars flyger han åt h#lv#te. Han vet ju själv att han gått all in. Räcker korten om nån synar...

  Köper årskort!!
  Blir mycket intressant nästa år.
  :-)

  SvaraRadera
 14. Undra när folk ska lära sig att JO ALDRIG kritiserar enskilda spelare i media. Naturligtvis byter han både Elmar och Sella för de är sämst på plan, men han kommer aldrig gå ut och säga det i media, han är bara inte den typen av tränare.

  Eller tror någon seriöst på att han byter ut Sella som inte har en varning för han är rädd för ett rött kort på honom?

  SvaraRadera
 15. "Jonas om bytena:
  - Elmar plockar vi ut på grund av rädslan att han skulle åka ut. Emil kommer in då Adam går sönder, ett ganska naturligt byte. Söder kommer in sent då vi var rädda att åka på en utvisning eller skada."

  Skojar han eller? VA FAN!? Gör han inga byten för att ändra matchbilden utan bara för skador och vid risk för röda kort!? Vilken jävla pajas!! AVGÅ NU FÖR FAAN!

  SvaraRadera
 16. skall man tolka det bokstavligt så anser JO att söder inte är en spelare som kan förändra matchbilden och att den spelare han bytte med är så viktig för blåvitts spel att han inte kan riskera att avaras i derbyt nästa omgång.
  det lovar ju väldigt gott. eller kanske inte...

  såg att celik och wanderson åkte på gula kort mot gnaget i går. kan bara hoppas att det var deras respektive tredje och att de är avstängda mot oss. det ger i så fall ett litet hopp om att vi inte ska bli fullständigt förnedrade den 17:e.

  /gonzo

  SvaraRadera
 17. Jättebra prestation på stadion. JO är blind, det var en skitmatch framtills dyjrgården fick en utvisning. DU ÄR VÄRDELÖS JONAS!

  SvaraRadera
 18. Ville inte göra byten på grund av att det var så varmt idag? Spelades det inte fotboll i somras eller hade vi fler spelare att byta in då?

  SvaraRadera
 19. Chilla med utropstecknen. Tack,

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.