2011/10/17

Jonas Olsson "Vi gör en svag insats idag"

INTERVJU. Jonas Olsson valde att berömma motståndarna efter derbyförlusten istället för att ta fram sågen mot sina egna spelare.
- Vi valde en offensiv uppställning. Men det blev mycket kamp och långa bollar och vi kom inte riktigt in i matchen idag. Det är bara att gratulera Gais till en bra genomförd match, de förtjänade verkligen att vinna, säger Jonas Olsson till Baraben.com.

Inte ett enda skott på mål under matchen, hur förklarar man det?
- Det är ju svårt men Gais gör det väldigt bra. Vi börjar andra halvlek helt okej känns det och vi är på väg in i matchen. Sen ebbar det ut och Gais blir bättre än oss. Vi gör ett par byten för att förändra men det blir inget med det egentligen. Sen gör Gais mål och vi skulle kunna skylla på många olika saker, spelare som tvingas kliva av och så vidare men det är bara att gratulera Gais.
- Mycket tekniska fel eftersom lagen stressar varandra idag. Vi hade en förhoppning om att matchen skulle öppna upp sig under andra halvlek och att vi skulle skapa lite fler chanser. Vi skapade alldeles för lite och fick inte till några chanser framåt.

Hur var det med inställningsbiten idag?
- Vi gör alltid allt vi kan för att vinna, men det är mycket som innebär inställning. Det kan vara att man spänner sig av olika anledningar, brist på mod.
- Det är bara att beklaga sig för våra supportrar att vi inte kan bjuda på en bättre insats än vi gör idag.

Efter matchen uppvaktades Jonas Olsson av Gais då de överlämnade en blomma efter presskonferensen. Alexander Axén och Jonas Olsson är nära vänner, men Olsson själv hade helst sluppit blomman.
- Det är klart att det är kul att bli uppvaktad, men hade hellre fått en blomma från IFK Göteborg för en bra insats.

13 kommentarer:

 1. Fruktansvärt dåligt! Visst, säsongen är mer eller mindre över - men ett derby mot A-lagarna bör man vilja vinna. FY FAN säger jag, inte ett skott på mål! Allansson behöver inte skjuta en frispark till, fattar inte varför inte Haglund får lägga dem istället? Han har ju iaf ett skott...

  //AJ

  SvaraRadera
 2. Synd att blommorna inte delades ut redan förra året. Hur ska Stahre vända detta? Vi har inga spelare med bollkontroll, man skämdes som blåvit i kväll, inget spel, ingen rörlighet, rent av helt talanglöst. Känns hopplöst och Mild värvar bara medelmåttor!

  SvaraRadera
 3. Markus Johansson2011-10-17 22:05

  Inget ont om Haglund, han försökte men fick ingen hjälp att tala om.

  I övrigt blir man bara så matt. Spelarna verkar inte ha vett att skämmas för fem öre. Trodde på bättring efter Mjällby men vi fick se ett lag med spelare utan ryggrad. Utan Stolthet. Utan blåvitt hjärta.

  Jag ropar inte hata eller avgå. Däremot vill jag säga till er spelare: Skäms på er.

  SvaraRadera
 4. "Valde en offensiv uppställning". Vad menar han med det? Skulle det vara offensivt att starta med Stiller? Är det att högerbacken Salomonsson får starta på höger mittfält som gör det offensivt? Inte för att de hade sådär jättemånga alternativ idag med skador och avstängningar, men Söder fanns trots allt tillgänglig.

  SvaraRadera
 5. Vad fan förändrade Jonas innan målet?? Sana fick utgå pga skada.. Och Söder kom in i ett läge där vi om det är möjligt lyfter ännu fler långbollar.

  Fan om Stiller går före Söder i anfallet i en sista betydelselös match..

  Eller skitsamma kommer ändå inte gå och se skiten

  SvaraRadera
 6. Jonas Olsson, efter nästa match har du inget mer att förlora. Kan du inte bara säga det rakt ut då: "Jag har misslyckats – min spelidé höll inte och jag lyckades aldrig få tillbaka spelarnas förtroende"? Det skulle kännas så mycket trevligare att säga adjö till en tränare som kan stå upp för sitt eget misslyckande istället för att ge massa krystade bortförklaringar match efter match.

  SvaraRadera
 7. Blommor från oss förtjänar man. Därför fick JO inga.
  Visst inleddes hans tid bra men någon hyllning på söndag blir det fan inte.

  SvaraRadera
 8. Som jag sagt tusen ggr tidigare, JO borde fått gå i somras, varför vänta??

  SvaraRadera
 9. Pär 18/10/11 07:44

  Instämmer.
  Söder måste gå för Stiller alla dagar i veckan ..

  Vi valde en offensiv uppställning med "Hjalmar" i spetsen då eller? Han hade ju bollen mest och slog bollen längst ...

  /Franz

  SvaraRadera
 10. Anonym 18/10/11 08:45

  Så dj-la rätt! Kunde inte sagt det bättre själv.

  /Franz

  SvaraRadera
 11. Jo fick vara kvar tiden ut för att dom inte ville panik värva ny tränare.

  SvaraRadera
 12. Snyggt av Gais med blommorna och matchen var ju inte heller så dum från makrillarnas sida fan vad bra Gais har blivit med Axen, men snart kommer vår frälsare Stahre då blir det inga tjongbollar längre.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.