2010/09/02

Kritisera Kamratgården - så hamnar du i kylanKAMRATANDAN. Tidigare Blåvitt-stjärnorna Marcus Berg och Pontus Wernbloom kritiserar nu (förvisso i Aftonbladet) Blåvitt skarpt. Berg berättar att det är han som gav Gustav Svensson rådet att flytta från Kamratgården och Wernbloom tycker det är något allvarligt fel på Blåvitts spel. Om dessa två spelare har sådana åsikter, gissa då vad för åsikter som frodas på Kamratgården just nu - under ytan.
– Ska jag vara helt ärlig så har jag sagt till honom att dra om han får chansen. Jag tycker inte att han har så mycket kvar att göra i allsvenskan. Sedan har han varit på bänken flera gången också och det är han alldeles för bra för. Han har också väldigt mycket rutin och borde ha fått spela mer. Så jag tycker att han gör helt rätt.
Marcus Berg om Gustav Svenssons flytt i AB.

Kritik mot sin egen förening är i princip omöjligt i IFK Göteborg. Kulturen som råder är - "kritisera så hamnar du i kylboxen". Inte uttalat, men se på hur det har gått för profiler som Samuel Wowoah, Andrés Vásquez, Stefan Rehn, med flera. Den som inte rättar sig i ledet är körd. Detta innebär att föreningens ledning försätter sig i en position där de tillåter ett tyst missnöje att frodas. När saker och ting inte står till som de bör får spelare, ledare och grupper inom organisationen som behöver en outlet för frustrationen, inget utsläpp för den uppbyggda åsiktsångan.

I stället riskerar föreningen att se en chockflod av åsikter och missnöje, i det läge där ångan väl byggts upp ett tryck till explosionspunkten. Allt det går att undvika genom att vinna fotbollsmatcher och slåss om titlar. Men där har Blåvitt misslyckats på bägge punkterna i år. Så ångan finns där, ångan byggs upp, steg för steg. Nu måste man vinna allt, annars kan kitteln explodera.

Eller som en elittränare jag snackade Zlatan Ibrahimovic med i veckan. Jag påstod att Zlatan skulle ha fått det tufft i en kultur som den som råder på Kamratgården.
- Zlatan skulle aldrig ha blivit uppflyttad till A-laget i Blåvitt. Det är jag tyvärr helt övertygad om, svarade tränaren.

45 kommentarer:

 1. Håkan "not bråkan" Mild, ta åt dig!

  SvaraRadera
 2. Jag frågade Roger samma sak, om zlatan skulle komma fram i blåvitt.
  Han sade att för 10 år sedan så hade det säkert varit så men inte idag. Mycket har förändrats i blåvitt när det gäller den biten.

  SvaraRadera
 3. Direktören2010-09-02 11:01

  Kritiserar skarpt, outlet, chockflod, explosionspunkt, kitteln kan explodera...

  Någon som jobbar på en kvällstidning verkar ha skrivit det här...

  Bra analys av Gustav Svensson affären i tidigare inlägg men här blir det inte så bra. De flesta som följer Blåvitt har väl förstått att något inte är OK på Kamratgården. Mer substans än detta vore intressant.

  Marcus Berg sågar ju faktiskt allsvenskan, och visar väl ganska tydligt vad som har hänt. Vid 20-22 och efter 2-3 år i allsvenskan måste du vidare för att hålla karriären i gång. Klubbkänsla och vilja att gemensamt lyfta laget/föreningen vidare är inte inressant/relevant. Jag har ingen synpunkt på det, det gäller bara för oss som kommer att hålla på Blåvitt vem som än spelar i startelvan att inse att så ligger läget.

  Gais 13/9 är det som gäller nu!

  SvaraRadera
 4. Hankins lägg av. Vi bor ju inte i eller Blåvitt är inte kinesiskt. Gustav har avundsjukt sneglat på sina kompisar i fika gänget Pontus, Bjärsa och Berg som alla kommit ut och nu är miljonärer. Det är väl inget konstigt. Det har präglat hans spel och han mfl är flera klasser sämre i år än 07-09. Han ville flytta och låt han göra det. Samma gäller Sigge. Han är näst på tur. Detta är verkligheten! Sluta måla upp någon bild av att Håkan Mild stoppar all kritik!

  SvaraRadera
 5. Kontraproduktivt och kvälltidningsliknande. Bättre kan du!

  SvaraRadera
 6. Instämmer med Direktören och Anonym 11:01

  SvaraRadera
 7. Skitaffär!
  Gurra är alldeles för bra för en skitliga och ett skitlag. Det blir nån pinne i Champleague max, sedan harv i pissiga turkligan, och vi får 5 mille.
  Så jävla dåligt, jag blir så förbannad!

  SvaraRadera
 8. Ligger extremt mycket i det du skriver Frankie. I Blåvitt tolereras inte olikatänkande, det är ju Stefan Rehn det tydliga exemplet på den här säsongen. Han har varit den som velat bryta en del mönster i vårt tänkande sedan det började gå uselt och vipps sån har har petats som tränare och försvinner allt längre bort från maktens centrum.

  Håller man sig inte väl med centralkommittén så kan det bli tufft.

  Hela vår hemsida är för övrigt det tydligaste beviset på att kritik inte tolereras. Det spelar ju ingen roll hur uselt gubbarna presterat, på officiella hemsidan framställs det ju ändå som en bra insats men "otur", "domaren" eller något annat som ligger bakom förlusten.

  En rätt så otäck sektkultur om man frågar mig.

  SvaraRadera
 9. anonym 11:19/ Kontraproduktivt? Haha, vad tror du att baraben är en undersida till officiellas propagandasida eller? jisses, en del är ju helt hjärntvättade.

  SvaraRadera
 10. Jag är rätt övertygad om att du har rätt. Man väljer killar utan självförtroende som Jakob i stället för talangfulla invandrarkillar. Lärje-Angered har ju tre killar som ska över och spela med Chelsea nu, men de killarna har Håkan Mild noll koll på. De scoutar istället Sven Svensson för att han löper bra och sparkar bra benskydd.

  SvaraRadera
 11. Det är ju helt vansinnigt fel om olikheter inte tolereras. Det hade varit ok om det gav framgång men nu verkar det tvärtom. Fast vad vet vi? Hur såg det ut under vår senaste guldålder? Det var ju folk som försvann då också, som inte passade in. Likadant i klubbar som mff och aik. En avvikare kan hanteras, inte fem eller tio. Det är nog det som gått fel i år, delvis. Flera i laget verkar ha huvudet någon annanstans.

  SvaraRadera
 12. Jag tycker att det var på tiden att detta ämne kom på tapeten. I föreningen IFK Göteborg tolereras inte oliktänkande. Alla skall sträva åt samma håll, vilket är bra, men man tillåter inte att någon sticker ut. Så fort någon tycker och tänker olika så blir han bestraffad. I IFK får individualisten inte plats, hela tiden kollektivet. Tyvärr så tror jag att detta hämmar många spelare, dem får inte göra det dem är bra på, på sin position. Alla tänker olika och skall få göra det. Mångs spelare går till spillo på grund av detta. Om man kan få alla individualister att göra det dem är bra på, och samtidigt få dem samspelta, får man ett vinnande koncept. Titta bara på malmö.

  Håkan Mild och Jonas Olsson är inte bra för sporten fotboll. Håkan värvar bara vinnerskallar som springer och sparkar. Fotboll skall spelas.

  Håkan Mild är en stor diktator. Så länge Håkan sitter vid makten kan vi inte räkna med framgång. Det är år 2010 och vi halkar allt längre efter i utvecklingen av våran kära sport. Avgå Håkan Mild! Fast vänta tills säsongen är över...

  SvaraRadera
 13. Vet vi egentligen vad som hände bakom kulisserna med Stefan Rehn? Är hans oliktänkande orsaken till hans degradering?

  SvaraRadera
 14. Men var är kritiken mot Kamratgården menar du? Gustav säger ju till och med själv, enligt samma källa, att "han inte varit världsbäst i år". Han ger själv förklaringen till varför han bänkats. Och Berg menar att Gurra måste gå vidare till en svårare nivå eftersom det numera är svårt för Gurra att hitta motivation att "bara" spela på en allsvensk nivå. Återigen ingen kritik, bara ett stöd för Gurra att han är mogen för en proffs-sejour.
  /Dunderdan

  SvaraRadera
 15. Klart man inte får sticka ut alls i IFK. Vad är det man kollar på när man scoutar spelare till IFK? Att man springer BIP-testet på över 18.0 och tar ett visst antal kilo i bänkpress? 6-7 miljoner för Pär Ericsson var det slutgiltiga beviset på att vi har fel sportchef. Ska man köpa en spelare för de pengarna i Allsvenskan måste man istort sett veta att han är bland de absolut bästa i Allsvenskan. Det är i jämförelse i paritet till klubbens omsättning som om liverpool skulle köpa en spelare för 200 miljoner. För dessa 6-7 miljoner hade man kunnat t.ex hittat en riktigt riktigt bra brasse. Som inte bara hade vart bättre fotbollsmässigt utan även "sexigare" nyförvärv och som drar upp intresset för klubben vilket medfört många goda synergieffekter. Det gäller att börja tänka lite "utanför lådan" uppe på kamratgården. Det gör ont att se klubben man älskar överalltannat misskötas något så kopiöst som den gör just nu.

  (Detta inlägg är inget påhopp på Per, och han är antagligen inte sämre än t.ex Stiller eller någon annan spelare i IFK. Och han har inte fått så många chanser osv, Men det är isåfall bättre att köpa 15 Stiller för 6-7 miljoner. Är övertygad om att jag kan hitta cirka 30-40 spelare i Sveriges seriesystem som hade gjort samma jobb.Hoppas ni förstår poängen.)

  SvaraRadera
 16. Det finns ju en huvudstyrelse det är dom som har ansvaret.Avsätt dom på årsmötet .Dom verkar ju helt värdelösa.avgå.

  SvaraRadera
 17. Då var det klart:
  Ska vi samla oss nu och ge sportchef och tränare lite simplare uppdrag? Känns som att det är dags att lämna över till andra?

  SvaraRadera
 18. Allvarligt talat; Hankins du har satt fart på något helt befängt rykte och fått med dig en massa juniorer på att det inte går att vara kritisk på Kamratgården. Ingen av er som stöttar hans artikeln har någon som helt jä aning. Ni bara tycker en massa saker. Jä juniorer. Läs artikekln som Hankins kollega K O Andersson skrivit i dag: Blåvitt ville förlänga, Gustav ville ta nästa steg. Så är det bara. Dessutom sämre och halvskadad så är detta väl för fn skitbra för Blåvitt? Dessutom inget Walid Atta behandling som AJK håller på med. Droppa detta nu och se SEB, Elmar och TO som våra innemittfältare bara! Till nästa år kommer det nya "Gustav" som slår igenom! Det är det som är det viktigaste! Där är Blåvitt och Mild helt rätt ute!

  SvaraRadera
 19. Harkins du som omgås en del i journalistkretsar borde veta att man måste ta allt som skrivs i medierna med en rejäl nypa salt - ofta är det ju vinklingar och ibland rena osanningar - sluta vara så naiv!

  SvaraRadera
 20. Berg säger ju vad som är fel.

  "Men du måste ändå ha en stomme som är stabil och spelar varje match, annars blir det svårt, säger Berg."

  "Sedan har han varit på bänken flera gången också och det är han alldeles för bra för. Han har också väldigt mycket rutin och borde ha fått spela mer."

  Det var ett jävla hattande i våras med spelare som spelade på fel positioner och något slags rotation i hela laget. Ändå kommer vi ha ett lag i slutet på säsongen som ser snarlikt ut det som gick in i säsongen. Alltså att man spelar de spelare som hör hemma i en startelva, Sebastian, Gustav, Ragnar, Elmar osv. JJ hör till exempel inte dit och det är problemet. Hur fan kan man bänka Gustav till förmån för JJ tex? Det är JO fel att värdet på Gustav har minskat till transfer-inom allsvenskan-nivå.

  Varför sälja en spelare som är värd 20 miljoner när han har det här värdet? Sälj när de är på topp, hur svårt hade det varit att få den här summan för ett år sen?

  Konstig matchcoachning började redan helsingborg borta med Faltsetas i hålet. Sen drar karusellen igång, JJ i hålet. Innermittfältare som yttermittfältare. Mittfältare i anfallet.

  "Ut gick Selakovic och Sana, in kom Thomas Olsson och Alexander Faltsetas."

  Om IFKs tränare visat mer förtroende för sina stöttespelare och spelat med spelare som är lämpade för en viss position hade vi säkerligen legat bättre till än idag. Det är ju så man får unga spelare att växa, tex om man yttermittfältare har en spelare att konkurrera ut(Tänk Dyrestam). Inte fan vill att JJ kommer och spelar ytter, det är ju horribelt när han inte har de egenskaperna.

  SvaraRadera
 21. Henrik, Det är inte detta som artikeln handlar om. Det påstås att man hamnar i kylan om man kritiserar något i IFK! Sen tycker jag också matchningen varit åt he. Det kanske är så att det är dags att byta tränare efter tre säsonger. Men då gör man det av sportsliga skäl för att ta laget vidare. Inte pga att tex Rehn sagt vad han tycker. Tex så tycker jag att många stannat i sin utveckling eller backat; Gustav är en, Söder, Lund och tydligaste exempelt även om han gjorde mål i söndags, Bärkroth. Tränarna har inte lyckats att guida dessa spelare vidare från succen 2007

  SvaraRadera
 22. Uppmärksamt, men jag tyckte det var ett bra ställe att diskutera Berg och Wernblooms kommentarer på.

  SvaraRadera
 23. Jag tycker faktiskt att Hankins läser citaten som fan läser bibeln och försöker odla en myt om att det är oliktänkandet som är problemet med att Gustav Svensson lämnar klubben.

  Gustav Svensson hade ett år kvar på kontraktet, det har ingenting att göra med att Wowoah var en rätt medioker fotbollsspelare, med alldeles för hög lön, sett till kvalitén.

  Dessutom ska vi se det positiva i att Mackan och PW uttalar sig om blåvitt. För egen del ser jag det dels som att de bryr sig om klubben och dels att de gillar varandra som spelare.

  Kritiken mot Håkan Mild är absurd. Man kan ha synpunkter på prislappen, men jag tror inte att skitsnacket kring Rehns omplacering har något med frågan att göra.

  Snarare tror jag att det varit ett led i att dels underlätta ett eventuellt tränarbyte efter säsongen då Rehn lär ha en högre lön än Olsson och snabbare kommer att söka sig till annan klubb. Vilket innebär att vi inte behöver säga upp kontraktet med två tränare på en gång.

  SvaraRadera
 24. Tycker Anonym 14:29 formulerar det riktigt bra.

  Var finns egentligen bevisen för den här intoleransen mot oliktänkande som Frankie pratar om. Och alla ni som håller med honom, vad vet ni egentligen?

  Om en sån här krönika ska kunna uppfattas som seriös så måste den ha rejält mycket mer kött på benen.

  //08-ängel

  PS. Frankie, ditt förra blogginlägg om Gurra vad dock bra. DS.

  SvaraRadera
 25. 08-ängel/ Intoleransen är väl ganska jävla uppenbar, läs intervjun med Stefan Rehn (i GT tror jag) efter att han petats från tränarposten så kommer du snabbt fatta vad det handlar om. Det är bevis om något, så fort man inte rättar sig i ledet blir man petad åt sidan.

  Anonym 14:29/ Kan ju sedan slänga ur sig floskler, kolla Wowoah nu, han spelar riktigt bra i ett topplag och för kanske hälften av det i lön som Gustav hade i Blåvitt. Sedan är ju dina teorier om att Rehn flyttats för att vi ska tvinga bort honom istället för att sparka honom efter året smått skrattretande. Du har noll insyn i hur Blåvitt funnkar och det märks. Ingen tränare kommer sparkas efter det här året, om inte vi går och förlorar nio matcher i rad och Mild TVINGAS göra ett byte. Sanna mina ord.

  SvaraRadera
 26. Det går 24st Bangura på en Pär Ericsson. Kan svära på att han kommer säljas dyrare än Pärlan. bara för att man är världens bäste fotbollsspelare är man inte världens bästa sportchef. Kan inte alla sluta glorifiera jobbet som gjorts på Kamratgården senaste åren. Så jävla bra har det inte gjorts direkt. Utan Hysen hade vi åkt ur, så är det bara. Höj hans lön.

  Varför ska vi ha 3 tränare? Så jävla löjligt att Teddy ska sitta på läktarn och kolla. Vad säger han därifrån? : "Jonas jag ser här nu att vi höll på att komma runt på kanten en gång här förut. Det oroar mig, tycker vi ska sätta in Faltsetas där så att det inte händer igen."

  Nej, släng det där jävla headsetet åt helvete och börja prestera som tränare istället. Patetiskt.

  SvaraRadera
 27. Men jävla gaisare, klaga fan inte sönder på gamla klubben, visserligen är allt skit men ge fan i att kritisera moderklubben och kom tillbaka och rätta till skiten istället för att låta som någon jävla Bosse bildoktor inom vårt spel osv..
  Sen att allsvenskan är skit kan jag fantamej hålla med om men det är fan inte därför allt är skit nu i blåvitt..
  AVGÅ ALLA

  SvaraRadera
 28. Varför är det bättre att värva en ung spelare från trollhättan än en från afrika eller brasilien? Särskilt om man tar in tanken att de senare har spetsegenskaper som få i Sverige besitter?

  SvaraRadera
 29. Angående Rehns degradering hörde jag en interesant teori.

  Degradera honom till sässongen är slut för att sedan göra sig av med JO (en överenskommelse som det heter på kamratgården)För att sedan återinföra Rehn som huvudansvarig.

  Ja ja, klart det finns en massa hål i denna teori, men jag tycker ändå att den är inte helt fel ute.

  / Henrik L

  SvaraRadera
 30. Quantas:

  En länk på den där artikeln eller åtminstone ett citat ifrån den hade varit intressant.

  Du som "vet hur det funkar" och har insyn Quantas menar alltså på att Rehns tjänstebyte hade med hans frispråkighet att göra? Och det kan du backa upp med...

  ..en kvällstidningsartikel från GT? Ja, då vet ju DU hur det funkar.

  Wowoah hade knappast lyft blåvitt som lag och var både en vek yttermittfältare samt en i bästa fall medioker ytterback. Dessutom var han inte mer frispråkig än någon annan blåvit spelare.

  Vore intressant också om du lika väl försvarar Hankins resonemang om Vasques. Du som har insyn borde ju veta ett och annat om varför man gjorde sig av med honom.

  SvaraRadera
 31. Optimus Prime2010-09-02 15:25

  anonym 15:14/ Dina sekt-konspirationer börjar bli lite löjliga nu. Det är allmänt känt att Wowoah fick flytta på sig för att han öppet kritiserade tränaren. Det är liksom inga konspirationer, utan det vi levt med i många år. Sedan om du inte följer med i det som händer är ju synd för dig men "källa på det tack källa" gör ditt svammel inte trovärdigt. Det visar bara att du inte hänger med i svängarna...

  SvaraRadera
 32. Ossian: lägg av med att tjat om brassar hit å dit. Vi ska INTE köpa spelare från utlandet utan i så fall i vårat närområde. Som någon skrev finns det unga killar lokalt som kan tillföra mycket, talanger som bara väntar på att plockas.

  SvaraRadera
 33. Varför är det bättre?

  SvaraRadera
 34. Anledning att denna artikel presenteras efter den första genomtänkta och seriösa artikeln om Gurras flytt är; för att den gode Hankins i denna artikel spelar ut sitt stora kunnande (förädlat på GT) i att skapa debatt och uppmärksamhet för Baraben. Att den handlar om Gurras flytt är mer ytfinish. Hankins ger åter prov på varför Baraben vinner priser. När ledningen för vårt kära Blåvitt blir lika bra på att driva en fotbollsklubb som ledningen för Baraben är på att driva en blogg, vinner Blåvitt Champions league.. :-)

  SvaraRadera
 35. Spelar ingen roll varifrån de spelare man värvar kommer ifrån så länge nyttan per krona blir maximal.

  Att tex lägga 6-7 miljoner på en spelartyp man inte har någon användning för direkt är en gåta för mig. Då hade det varit bättre med Björn Andersson från samma förening.

  Pärlan ska ju spela i ett tvåmannaanfall. Fast han är ju ett bättre alternativ i ett ev hål än både JJ och Faltsetas som ska konkurrera om de mer defensiva platserna där de ska stå i kö.

  SvaraRadera
 36. Läser med stor behållning kommentarerna här. Slås mest av att det är bra att många bryr sig, att folk grubblar lika mycket som jag själv...
  Själv vet jag inte riktigt vad jag tycker, trots en massa grubblande mestadels på arbetstid...
  Det slår mig att Mild inte har varit lyckosam med värvningar: ali Gerba (är nästan nöjd att jag kom ihåg honom), Kalle Svensson, Per....Och sen inte Förlänga med Risp som inte gjort annat än att i media berätta hur mycket han älskar klubben, och att han kan spela nästan gratis...
  Å andra sidan vet jag inte hur mycket som är tur respektive skicklighet när det gäller värvningar.

  Själv tror jag stenhårt på Rehn, JO är jävligt tråkig helt enkelt. Det är okej att stå för en spelidé som går ut på att slå långt och hoppas att motståndaren gör misstag om det ger resultat, men att spela tråkigt OCH förlora...Då måste man göra något.

  SvaraRadera
 37. Just fallet Pärlan är väl tränarnas största misstag i år. Han köptes som nr 10, fick spela 2 allsvenska matcher på den positionen innan han petades. Han har sedan dess inte spelat en enda match där.

  Som Berg säger, man behöver en stomme. Självklart skulle Pärlan varit en del av denna stomme, han skulle fått chansen att växa in i sin nya klubb och sin nya nr 10-position.

  SvaraRadera
 38. Hankins-->

  Vad kommer det sig att (ni) journalister väljer bort att fråga alla "obehagliga" frågor som kommer upp kring Blåvitt?

  Varför tog man JO istället för Rehn?
  Är det pravdamentalitet som gäller på KG enligt Mild?
  Varför tillåts så många tjongbollar utan adress från vår backlinje utan att tränaren reagerar?

  Jag skulle vilja gå så långt som att du sitter och kastar sten i ett glashus om du inte som journalist har stake nog att ställa dessa frågor rätt ut till rätt adressat istället för att bara spy galla i en blogg.

  Fy fan, det var min längsta mening i år;)

  Krossa gais förresten.

  SvaraRadera
 39. För det första har jag svårt att se det negativa i Rehns degradering. Vi har 4-1-2 i resultatrad efter VM, vilket är en sjuk förbättring mot i våras. Förvisso från en låg nivå. Att påstå att detta varit en dåligt beslut fattade på andra grunder än sportsliga är svagt underbyggt.

  Wowoah och Vasquez blev alltså petade och ivägskickade för att dom var för frispråkiga? Den var ny. Hela artikeln har kritik som självändamål men helt utan substans.

  Finns en bloggare här på baraben som är fan så mycket mer frispråkig än alla ovan nämnda tillsammans. Och han är såvitt jag vet inte i någon kylbox.

  Kom igen.

  SvaraRadera
 40. detta är ju felet med hela vår förening, att speciellt håkan mild inte tillåter spelarna att säga något.
  tex "vad tyckte du gustav om att inte spela på mittfältet?" "ööh, jo, eeeh, ja spelar där tränaren säger att ja ska spela"

  och tyvärr måte ja hålla med berg o PW för detta är nog de största problemet vår förening har.
  det kan mkt väl vara detta som gör att vi inte gjrort bra ifrån oss iår häller.

  SvaraRadera
 41. 77:an/ Jag jobbar inte med Allsvensk fotboll i mitt journalistiska uppdrag, vad andra gör får stå för dem själva. Men hade jag gjort det - jobbat för en tidning med att bevaka Blåvitt kan du kallt räkna med att alla tuffa frågor du kan hitta på hade ställts till dem på Kamratgården.

  13:32/ Ingen rök utan eld. En gång är ingen gång, osv.

  SvaraRadera
 42. Jag känner igen det från, hmm, just det! Göteborgs stad som hanterar konflikter och kritik på ungefär samma sätt. IFK Göteborg & co, sosse-kamraterna. Hand i hand.

  SvaraRadera
 43. När det gäller Rehn & JO så visade det sig att JO var den starkare ledaren när det gick som sämst i våras.
  Därför fick han tränar rollen och inte för att Rehn kritiserade Blåvitt på något sätt

  SvaraRadera
 44. Ja lugna ner dig nu.
  Ingen som har tänkt på att kritisera spelarna själva?

  Jag menar de har gått ut sagt och sagt bl.a. "De bygger inte laget kring någon stommme", "för mycket förändringar i startelva"...Nähäää?
  Stommen valde ju att dra vidare (läs Berg, Bjärsa, Wernbloom och nu Gurra).

  Svårt att ha en stomme i laget när stommen inte är kvar i laget?
  Förändringar krävs väl till en viss punkt för att hitta en ny stomme och ny balans i laget.
  Sen tycker jag med att det varit lite märkliga positionsbyten och förändringar men att som f.d spelare gå ut och kritisera att man inte har någon stomme i laget...hmmmm?
  Nej i den här frågan är jag mer besviken på ex-spelarna som kritiserar klubben, är det vad som behövs nu?
  Hur hjälper det Blåvitt???

  SvaraRadera
 45. Det sägs från många föräldrar till barn som spelar i IFK Göteborg att man dödar spelglädjen i allt för unga åldrar.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.