2010/09/18

En röst på "Smör" - är en röst på BaraBen!

GÖTEBORG. En av BaraBens bloggare, Emil "Smör" Nachtweij är nominerad till årets ”Supporterlaget”. Det är ett slags jippo som Svenska Spel (som huvudsponsor av svensk fotboll) genomför i ett försök att etablera fler positiva förebilder bland supportrar. Egentligen tycker jag att sådana förebilder skall utvecklas naturligt – på läktarplats – men nu när ”Smör” har nominerats får jag naturligtvis ställa mig bakom hans kandidatur, eller vad man ska kalla det.

Men om sanningen ska fram frågade jag Emil vad detta egentligen innebär.
- Haha, du om jag ska vara ärlig så vet jag inte det. Jag måste få mer info från Svenska spel om detta innan jag kan svara på det du, säger han.

Så vad är Supporterlaget? (källa: Svenska Spel)
32 finalister från hela landet ska bli 16 vinnare i det slutliga slaget om platserna i Supporterlaget 2010. En samling förebilder som verkligen står upp för en schysst supporterkultur. Klicka på en kandidat för att läsa mer eller rösta – upptill en gång per dag och klubb. Finalomröstningen pågår till och med den 10/10. Hur det går avgör du. Varje dag.

Lägg din röst på Emil här: www.supporterlaget.se

6 kommentarer:

 1. Men vad skall dom göra då? spela nån match eller nåt? ska dom göra nånting överhuvudtaget???

  SvaraRadera
 2. skit i det, VINNA VINNA VIIIIIINNA!

  SvaraRadera
 3. Han får ju tänka till lite. Drar igång hejsan klacken är ni klara i 60 minuten från Young Fellows när han mycket väl vet att det är då levande ska dra igång.

  Annars gör du ett bra jobb på läktaren.

  SvaraRadera
 4. Tycker denna man tar för stor plats på läktaren. Du är en jobbig snorunge, bort från räcket.

  SvaraRadera
 5. Ser man ut som Simon i 7th heaven har man min röst, bästa serien någonsin.

  SvaraRadera
 6. 14%SD bland barabens väljare... Vad f*n är detta? Jag skäms!

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.