2010/09/26

Vi hittade tvålen!

33 kommentarer:

 1. Efter den blundern hoppas jag nästan att Sandberg tappar tvålen i duschen. Han förtjänar det...

  SvaraRadera
 2. Tappad poäng är lika mycket Olles fel gubbar.

  SvaraRadera
 3. vafan, ni kan ju inte tycka att Sandberg är syndabocken i denna match?! visst han gjorde ett fel, men han gjorde några jävligt grymma räddningar.

  De var inte mer än rätt att vi förlorade, FYFAN va dåliga vi var, vad hade vi ca 10 min bra spel?! FYFAN SÄGER JAG BARA

  SvaraRadera
 4. Vi skulle ha satt straffen liksom i många matcher innan så kan ett sånt mål förändra matcherna missar man dem så blir det en negativ effekt samt en negativ trend som följs efteråt i matcherna

  SvaraRadera
 5. Alla målvakter gör tavlor. Alla målvakter lär sig den hårda vägen. Sådana här misstag kommer stärka Sandberg och han kommer bli en ännu bättre målvakt med lite erfarenhet.

  SvaraRadera
 6. Med en så ung målvakt så kan man räkna nån ynka gång med tabbar pga brist i erfarenheten.

  men han växer för varje match så hoppas han inte trycks ner av detta. glöm inte att han ligger bland dom bästa i allsvenskan i räddningsprocent.

  Idag ville bollen sig inte in bara och det var inte Sandbergs fel. Men ja han gjorde en tabbe, inget tvivel om det. Men han måste få några tabbar för att bli bättre och även kim hade sina tabbar.

  SvaraRadera
 7. hylla sandberg istället för att trycka ner honom!

  SvaraRadera
 8. sandberg va grym idag sariöst räddnigarna sen om två noll inte hade varit en tabbe hade han varit man of the match ser bara bättre och bättre ut hela tiden senast jag såg nån som han va i danmark och han heter isaksson och se hur långt han har kommit sandberg är kung!!!!!!

  SvaraRadera
 9. första inlägget sedan 1 april.....??

  SvaraRadera
 10. Jag har imponerats av Sandberg. Han visar att han är riktigt bra. Men fakta är fakta. Han gör stora blunders gång efter en annan. Han har faktiskt varit målvakt hela sitt liv. Han är inte ny i den positionen. Sen tyckte jag IFK spelade riktigt bra idag igen. Första målet för malmö var ju hands. Sen så borde Daniel Andersson antingen åkt ut då eller några minuter senare när han drar med sig bollen med handen. Otroligt att dommarn missade det. Så bra gjort. Tyvärr dommarn och turen imot oss. Måste sägas. JJ var usel idag.

  SvaraRadera
 11. Sandberg är en duktig målvakt. Han kommer bli grymt nyttig för oss. Killen kommer göra några "enkla" misstag under säsongen men de gör alla unga spelare.

  SvaraRadera
 12. Nu måste väl de 48 huvudtränarna i staben för fan inse att man inte kan ha två orutinerade junisar om man ska sikta på en topplacering.
  Värva en målvakt NU!!

  SvaraRadera
 13. Pat the Cat2010-09-26 21:17

  Anonym 20:54:

  Mmm, för då utvecklas ju Sandberg till den klassmålvakt han har potential att bli... Ska vi värva nya backar, mittfältare, anfallare och tränare också efter alla deras misstag under säsongen?

  Kom igen nu, denna matchen förlorade vi för att en 34-årig veteran inte vet hur man skickar in en boll från 11 meter. Det, om något, är ett stort jävla misstag... Men vi ska inte värva för det...

  SvaraRadera
 14. Va fan alla gör misstag. Som flera säger, är det ju inte Sandbergs fel vi förlorar matchen. Förstår inte varför Ragge inte fick ta straffen efter han missade sin mot Häcken i omgång 1. Bara för han råkar missa en gång ska vi byta direkt och nu är det en ond cirkel. Suck.

  Och alla ni som vill att vi ska köpa ny målvakt direkt och göra oss av med Sandberg. Va fan, killen kan ju inte gå in helt bara sådär och dominera i målet, utan någon erfarenhet alls i stort sett. Han är ju fortfarande väldigt ung. Låt honom utvecklas!

  För övrigt så är Hyséns mål riktigt jävla snyggt. Klass!

  SvaraRadera
 15. Även den rutinerade Bengan gjorde ständigt rejäla tavlor - varje år.

  SvaraRadera
 16. Den där bollen dök jävligt läskigt faktiskt, satt på kortsidan och bollen hade en väldigt underlig bollbana.

  Lägger istället skulden på försvararna. Han ska inte ens få komma till avslut där...

  SvaraRadera
 17. är det någon som har fått samma meddelande som jag då de försöker gå in på anglarna.se?

  Angreppsrisk!

  Webbsidan på anglarna.se har rapporterats göra angrepp på datorer och har därför blockerats enligt dina säkerhetsinställningar.


  "Angripande webbsidor försöker installera program för att stjäla privata uppgifter, använda din dator för att angripa andras, eller för att skada ditt system.

  Vissa angripande webbsidor sprider medvetet skadlig programvara, men många är också komprometterade utan ägarens kännedom eller tillåtelse."

  SvaraRadera
 18. Är det någon som har fått samma meddelande när de försöker gå in på anglarna.se?

  Angreppsrisk!

  Webbsidan på anglarna.se har rapporterats göra angrepp på datorer och har därför blockerats "enligt dina säkerhetsinställningar.

  Angripande webbsidor försöker installera program för att stjäla privata uppgifter, använda din dator för att angripa andras, eller för att skada ditt system.

  Vissa angripande webbsidor sprider medvetet skadlig programvara, men många är också komprometterade utan ägarens kännedom eller tillåtelse."

  SvaraRadera
 19. 26/9/10 22:08

  jo men grejen med sandberg är harr han har inte gjort 1,2,3 UTAN (som barney i How i met your mother skulle sagt... wait for it) FYRA praktmissar.

  Numero uno: Denna
  Numero dos: HBK borta
  Numero tres: AZ
  NUMERO CUATRO: HIF hemma

  And that my ladies and gentlemen are four!

  SvaraRadera
 20. Pat the Cat2010-09-26 23:30

  Anonym 22:19:

  Instämmer i det där om bollbanan. En riktig häxpipa, och som gammal målvakt vet man hur jävligt det är. Lite som att rädda ett skott med en plastboll, den går att alla möjliga jävla håll innan den når fram till dig. Å anda sidan är regel nummer ett på sådana skott att försäkra sig om att kroppen helt är bakom bollen så det är klart att det är en tavla, men långt ifrån en så stor som många vill påskina...

  SvaraRadera
 21. Hade inte Sandberg varit så tokbra innan och efter missen hade vi torskat med 5-1...
  Vad som är mer oroande än att vår kommande stormålvakt gör ett misstag är alla dessa satans straffmissar, nu har jag inte räknat ut vad det kunnat gett i poäng men hade de suttit hade vi i allra högsta grad varit med i europaracet!

  SvaraRadera
 22. Herregud, nu såg jag inte den här matchen, men några superräddningar har inte Sandberg gjort sedan han började stå. Det är visst en jättetabbe. Oavsett bollbanna så SKA du som målvakt ha hela bollen bakom kroppen. Här har Sandberg ett jättehål mellan benen samtidigt som skottet är ganska löst.

  Han har vid flera tillfällen slagit utsparkar rakt i gapet på motståndarna som enbart med extrem tur inte lett till något mål och han har visat upp osäkerhet i flera situationer. Vid första målet släpper han bollen vid första stolpen som ska täckas i en sådan situation. Det var visserligen ingen stor tabbe, men det var ett skott som definitivt inte var omöjligt att ta även om Carlsson är störst syndabock här.

  Jag var en av de som tyckte att han skulle få chansen. Jag tycker inte han har tagit den. Snarare agerade Erik Dahlin mycket mer stabilt den en och en halv match han fick stå.

  SvaraRadera
 23. Senaste Anonym:

  Du skriver först:

  "Herregud, nu såg jag inte den här matchen, men några superräddningar har inte Sandberg gjort"

  Sedan skriver du :

  "men det var ett skott som definitivt inte var omöjligt att ta även om Carlsson är störst syndabock här."


  Rätt skarp analys utan att se skottet du skriver om...

  Gör om

  SvaraRadera
 24. vi hade legat 4:a med 1 poäng efter Örebro, om vi satt alla våra straffar.

  SvaraRadera
 25. Får också det där meddelandet när jag ska in på Änglarnas sida.

  SvaraRadera
 26. 20:16 +1, och när man gick in på den såg den ut att vara från 90-talet.

  SvaraRadera
 27. någon fårn änglarna, som har lite info om man håller på att lösa problemet? får nämnligen samma meddelande då ja fösöker gå in!

  SvaraRadera
 28. bra grabbar att ni stöttar sandberg! kolla bara vilka grymma matcher han gjort senaste. många bra räddningar som har hållit oss kvar i matcherna. han är verkligen inte syndabocken i denna match för detta misstag. alla gör misstag vafan man lär sig av dom också. varje sak sandberg gör vare sig han gör rätt eller fel så lär han sig på dom! stötta blåvitt dom senaste matcherna visa dom att vi är med dom i ur och skur.

  SvaraRadera
 29. 27/9/10 22:45 vem fan supmpade de då, smart kid?

  SvaraRadera
 30. @ Anonym 27/9/10 12:27

  "Hela bollen bakom kroppen" - ja du var en knivskarp analytiker...

  SvaraRadera
 31. Haha "Oavsett bollbanna så SKA du som målvakt ha hela bollen bakom kroppen." Fan jag visst att jag var en bra målvakt!

  SvaraRadera
 32. Hoppas Sandberg tappar tvålen i duschen. Sedan kommer han aldrig göra en sån blunder mot MFF igen.

  SvaraRadera
 33. Martin Ljung och Povel Ramel är kungar........

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.