2010/09/06

Skillnaden mellan en arbetare och en chef

16 kommentarer:

 1. är det en fejk? hmmm...

  SvaraRadera
 2. Jag är chockat!!!!!

  SvaraRadera
 3. Det kom ett brev...


  Hej Gårdakvarnen! Jag heter ?? och håller på blåvitt självklart!
  Fatta! Dom är mesta mestarna, dom har vunnit uefa cuppen och dom leder maratontabellen! Say no more!
  Mina andra favoritlag är Barcelona, Manch...förlåt Chelsea och vänta lite ska kolla en sak... ja just det, Inter. Fast det kan variera lite.
  Jag tycker IFK står för allt som är bra med Göteborg. T.ex Avenyn = Sveriges kändaste gata, en oslagbar humor som är klart roligast i Sverige, blått & vitt är ju staden Göteborgs färger, vi heter nått med Göteborg(till skillnad från Gais), göteborgskalaset, va fan la dom ner det för?
  Tänk om vi bara hade ett lag i stan. Det vore ju skitbra. "En stad ett lag". Alla städer skulle bara ha ett lag, FC London... Typ. Vi skulle kunna heta ifk go:teborg. Den loggan kan man göra mycket med som min idol Göran Johansson säger.
  Jäklar va vi skulle de dom där stockholmarna. Dom va så himla taskiga mot oss förut men nu har vi minsann oxå blivit huliganer, gått på gym och tränat karate så nu ska vi inte åka på stryk mer. Jag har till och med börjat käka anabola steroider så jag blir helt skogstokig om jag ser nått annat än blått och vitt. Vi skulle kunna plocka in ännu fler galningar som skiter i fotboll men som slåss för

  SvaraRadera
 4. GÖTEBOOORG!
  Men det blir väl inget för dom där djävla gaysarna. Ha ha, det är roligt! Gais blir nästan Gays. Det är IFK-humor det. Ordvitsar rules!
  Fan va dom förstörde när vi körde våran låt senast. Djävla FITTOR! Fast jag fatta aldrig va det va för fel på "Heja blåvitt" med Schytts. Den va liksom lite mer IFK. Han kan ju knappt sjunga den här nya men det kan ju inte jag heller så det är ju lätt att sjunga med.
  Nu har vi snart vunnit derbyt igen såklart och tur e väl det för det va nästan så jag gav upp för några år sen när vi förlora. Men nu lovar jag att jag kommer alltid vara ifk trogen så länge det går bra. För blåvitt är Göteborg och Göteborg är mycket mycket MYCKET bättre än Stockholm och alla andra ställen oxå för den delen.
  Nu måste jag gå o skita innan pendeln går.

  SvaraRadera
 5. 19:18... och med detta vill du ha sagt vad?? att du ens orkar lägga ner tid på att skriva en sådan lång text sedan gå in på en BLÅVITT blogg för att posta den. har ni inga egna sidor. fast iof på gatan finns inget internet.

  SvaraRadera
 6. Gaisarn: http://en.wikipedia.org/wiki/Inferiority_complex

  följ gärna länken till schizotypal behavior också, det kommer ringa klockor

  SvaraRadera
 7. Jävla gajsare, läs din jävla fiskblogg istället för att spela allan på ett forum för blåvitt supportrar..Alla tycker du är as häftig verkligen..Du kan fortsätta din HeyBabberibba humor när vi vunnit derbyt.

  Och ey vem vet tiderna för marchen på måndag?

  SvaraRadera
 8. hahahha...underbar om den är på riktigt!

  /Stenberg

  SvaraRadera
 9. Nu ska lillebror, återigen, få veta sin plats i hierarkin. ...EN STAD ETT LAG...

  SvaraRadera
 10. Till Gaisarn:
  Visst finns det en "medgångare" bland oss som håller på blåvitt, annat vore väl konstigt och jag förstår att det kan vara kul för en sån som dig att driva med denna "sereotyp" då och då. Men ärligt talat, om det är någon stereotyp du tillsammans med övriga ilskna gaisare som postar här på baraben framhäver så är det den om gaisaren som en sorglig figur vars hat/agg mot Blåvitt är större än kärleken till sitt eget lag.
  Så för din egen skull, lägg ner nu. Jag vet flera (om än inte speciellt många) gaisare som faktiskt bryr sig om sitt eget lag - du är uppenbarligen inte en av dom.

  SvaraRadera
 11. det är del i en reklam, fake alltså som allt annat verkar vara nu för tiden =/

  SvaraRadera
 12. Ser man inte att det är fake så har man då aldrig varken sätt eller rört en fotboll.

  SvaraRadera
 13. Hahaha.
  Finns det alltså Gaisare som fortfarande onanerar åt sin värdelösa hockeytutakupp?

  Du kvarnen, man hörde knappt era hockeytutor.
  Vår sång var för kraftfull.

  SvaraRadera
 14. Gaisar´n nu är du för rolig. Ja, vi ogillar kanske Stockholm. Men inte mer än vad du ogillar Blåvitt tydligen.

  Och allt snack om pendeltåg och kranskommuner känns bara patetiskt. Man får lite känslan att det är samma person som sitter framför datorn och tjatar om detta hela tiden. Tragiskt isåfall, du känns lite ensam och verkar ha fått stryk av Lindome någon gång för mycket. Rätta mig om jag har fel!

  SvaraRadera
 15. Tuuuuuuut // Rertarderad Gaisare

  SvaraRadera
 16. För att vara fejk va den nästan lika bra som den med isskulpturen...

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.