lördag 11 september 2010

Det ryktas...

att Gais supporterklubb Gårdakvarnen planerar att skämma ut sig under derbyt på den starkaste magnitud sedan Dulee Johnson föddes. Vi tänkte inte - vi upprepar, inte - sprida den dynga som dessa grottmänniskor tycker är "humor". Vi låter deras tragik stå för sig själv, och tragiskt, det är ordet i detta sammanhang. Ni som står/sitter nära Gais klack, filma dem under inmarschen, för deras "kupp" kommer inte att höras för oss andra - som gärna vill se detta spektakel på You Tube i efterhand...

att Elfsborgs supporterklubb utmanar Gais om titeln "årets fullblodsinavel". De planerar nämligen enligt ryktet på gatan följande tifo inför matchen med Blåvitt: En overheadflagga över klackläktaren där Poseidon suger Pinocchios kuk. Se nu hur det går när bröder och systrar får barn ihop - inte bra!

att tränaren Jonas Olsson skrattar i följande video. Ja, det är sant - hur sjukt det än låter. Han skrattar!att det kommer bli årets bästa publiksiffra på Gamla Ullevi under derbyt på måndag.

att vår vän Gustav Svensson var bänkad under sin första match i Turkiet.

att BaraBen-bloggaren Emil Nachtweij blivit nominerad till årets "supporterlaget". Naturligtvis stöttar vi hans deltagande, även om vi inte riktigt är säkra på vad fan det är han är nominerad till. Men skit i det - rösta på Emil!

att den som har med Oliver Cabrera att göra aldrig har en lugn stund.

att vår nygamla vän Karl Svensson åter är skadad.

att ingen är förvånad.

23 kommentarer:

 1. haha , har dom ändrat på gårdakvarn nu . Patetiska jävla gaisare

  SvaraRadera
 2. gaishumor, dom är inte ens tillräckligt roliga för att kalla sig göteborgarna dom jävla fåntrattarna som e "från innerstan" harregud, jävla apor e dom

  SvaraRadera
 3. Stå på dig, Kalle! Det kommer bli bättre, jag har en bra känsla o tror på dig.

  SvaraRadera
 4. gais, hahaha fy fan, större idioter än er är svårt att hitta.

  SvaraRadera
 5. Angående det roliga tifot som boråsarna ska göra kan jag bekräfta att det kommer bli så. Har en kollega som är med i det där Yellow fanatics och han är med och tillverkar skiten.
  Ni som gör tifon för Änglarna: Gör nåt sköj inför matchen! =)

  SvaraRadera
 6. bajs och kiss, det är klass det. Jävlar vilka loosers dom där gaisarna är hahaha!

  SvaraRadera
 7. Allt gaishat stör mig. Jävla sthlmsfasoner!

  Älska IFK istället era muppar.

  SvaraRadera
 8. Det ryktas att följande video sugerbajsdålig kvalitet

  SvaraRadera
 9. Det ryktas: Att Sverigescenen har kört "det ryktas" i över 10 år nu. Inget fel i att härmas, när det är rolig läsning, keep up!

  SvaraRadera
 10. Gårdakvarnen har faktiskt humor, kul med lite GBG-hets inför derbyt, utan alliansbröderna GAIS inget fullsatt Gamla Ullevi-2010 må nu bästa lag vinna, detta blir ju årets match om "bäst i stan" gubbar!

  SvaraRadera
 11. Ha ha ha ha håller verkligen med om att Gårdakvarnen har en rå men hjärtlig humor, visst blir detta årets största match i allsvenskan.

  SvaraRadera
 12. det "sägs" att en snubbe som gjort filmen med Jonas fuckade upp det och skickade upp fel fil på youtube... Den ouppfuckade filmen ses bäst på ifkgoteborg.se

  SvaraRadera
 13. anonym 12:37/ Det kanske är första gången du är inne på Baraben iofs, men de har kört "det ryktas"-inlägg här sedan starten 2005...

  SvaraRadera
 14. Jag vet inte ens själv vad jag har givit mig in på om jag ska vara helt ärlig. Men det återstår att se ^^

  SvaraRadera
 15. Årets match vettefan alltså, bryr mig inte om gais, de är en match vi bara ska vinna varje år, lite extra irriterande bara för att alla gaisare tror dom är bäsdt om dom lyckas ta poäng

  SvaraRadera
 16. Kranskommunsäcklen som INTE är göteborgare ska spöas ordentligt i derbyt av oss ÄKTA göteborgare! Lita på det!

  GAIS är GÖTET!

  SvaraRadera
 17. Det ryktas att gais har ett röv tifo inför derbyt. Fortfarande är ingen förvånad...

  SvaraRadera
 18. Så j-a trött som Gbg:are att höra det här tjötet om kranskommuner o skit. Gajs snittar 5000 på sina matcher. Är inte staden större än så????

  SvaraRadera
 19. Helt rätt Anonym 11/9/10 11:24!
  Derby i Göteborg = folkfest!

  SvaraRadera
 20. tuuuuuuuuuuuuuut


  // Retardead Gaisare

  SvaraRadera
 21. 13.08:

  Publikrekordet på Gamla Ullevi har vi från premiären ifjol, alltså hade vi mer publik ensamma än vad Göis hade...

  SvaraRadera
 22. Kul för Gurra att han kan sitta på en bänk och tjäna millar! KUL, det är väl detta du vill gurra? Tjäna ihop dina miljoner så du kan börja mäta dig med pontus och bjärs på kontot..

  SvaraRadera
 23. Ryktas att Dulee Johnson blir ny andratränare i IFK?

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.