2010/09/20

Highlights: IFK Göteborg - Åtvidaberg 3-0 (0-0)

19 kommentarer:

 1. 06:00 Det var redigt :) Tackar Crumbs, underbart!

  SvaraRadera
 2. Crumbs: Du är min soffa, mina jordnötter och min öl.

  You gotta love Crumbs!

  SvaraRadera
 3. Det är gött med highlights, men det känns lite Pravda att inte ta med motståndarlagens chanser. Hade gärna sett situationen där Årtvid missar öppet mål en gång till.

  SvaraRadera
 4. 08.29

  Schh, avslöja inte Barabens nordkoreanska ideologi.

  08.26, hahahahaha, thumbs up!

  SvaraRadera
 5. Lite vemodig dag idag... sitter i tankar om hur tomt det kommer bli den dagen då du slutar spela i blåvitt Tobbe! Tills dess ska jag njuta av varje sekund - klasspelare och "göttig" gubbe! Framåt kamrater!

  SvaraRadera
 6. Tackar ödmjukast Crumbs

  SvaraRadera
 7. Grymt, tack så mycket! Måste bara påpeka våran förjävliga trumma som dränker all sång och endast låter som ett åskoväder...

  /Erik

  SvaraRadera
 8. Erik trumman är en stor hjälp då vi i klacken har väldigt svårt att sjunga i takt, för många grupperingar i klacken..

  Btw, någon som vet vad som hände med Ragge? Han vägrade tacka klacken efter matchen, sprang ut direkt efter vågen (som han inte ens ville vara med på) tackade LS lite sen rusade ut. Någon som vet nåt? Jag är lite orolig..

  SvaraRadera
 9. Crumbs, du är fan min idol. Tack så mycket!

  SvaraRadera
 10. Ang. Ragge skulle tro att han gick ut snabbt för att få behandling i sitt onda lår. Han va ute vid linjen ett par gånger och va nära att bli utbytt mot Hjalle men det verkade som han tog beslutet att spela vidare. Så länge han vart igång och varm verkade det inte störa honom för mkt.

  SvaraRadera
 11. Vill ha klipp på klacken. Klipp på LS, klipp på YF, klipp från korvkiosken.. kom igen nu.

  SvaraRadera
 12. haha fan vad backen pustar precis efter han blivit tunnlad av Tobbe..
  Pinsam låg siffra förövrigt på matchen.. Jag passade på och pröva nedre ståplats genom en gratis biljett som svenska spel bjuder på under september månad. Dom bjuder ju på 1000 biljetter varje match men inte ens 1000 pers i stan är intresserad att gå när det är gratis.

  SvaraRadera
 13. Synd att nedre- och övre ståplats inte är integrerad i en enda enhet, som på mffs arena. Oftast dåligt med folk och med sång på nedre.

  jaja, man kan ju inte få allt. Gillar för övrigt GU.

  SvaraRadera
 14. Pat the Cat2010-09-21 09:38

  Gillade att se att "one-touch-Jakob" var tillbaka och gjorde det bra. Fantastisk spelförståelse den pôjken har.

  SvaraRadera
 15. Crumbs, får jag gifta mig med dig?

  SvaraRadera
 16. Angående JJ. Spelförståelse? Hoppas inte det är hans mål du syftar på. Framspelningen är dock av riktigt hög klass. Målet däremot är av den karaktären att vilken spelare som helst förväntas måla i det läget.

  Att JJ råkade stå just där i just det läget är en tillfällighet.

  ps klaga gärna mer på de som klagar.

  SvaraRadera
 17. Pat the Cat2010-09-21 17:02

  Anonym 13:21:
  Nä, det var inte målet jag syftade på utan snarare att han knappt satte en fot fel under hela matchen och hela tiden värderade situationerna och i de lägen då han skulle spelade på en touch. Dessutom såg han lite tuffare ut i närkamperna än tidigare. Han var helt enkelt väldigt bra mot Åtvid. Målet hade en man i rullstol och förbundna ögon också tofflat in.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.