2009/02/08

50 saker som suger med den moderna fotbollen

PLATS 42: Gubbjäveln på din rad.

Oavsett vilken arena du befinner han sig där. Gubben i pensionsålder som kommer 5-10 minuter efter att matchen börjat. Gnäller konstant på allt och alla. Lämnar läktaren 5-10 minuter före paus. Kommer tillbaka 5-10 minuter efter att andra halvlek påbörjats. Gnäller konstant på allt och alla. Lämnar läktaren 5-10 minuter innan slutsignal mumlandes något om trafikkaos efter matchen.

Ni vet vilka de är. De suger.

9 kommentarer:

  1. Helt fel, de gnäller med all rätt - det är du som är så äckligt positiv med din västgötska bakom mig som är ett jävla as. Speciellt när vi inte vunnit på tre matcher. Att störa genom att köpa korv under halvlekarna är dock inte OK.

    SvaraRadera
  2. Med medgångssupportrar, är de det också?

    SvaraRadera
  3. HAHAHA den va klockren!
    Typiskt e ju oxå när de gnäller att man skall lugna ner sig för att man visar lite kännsla, å sedan klämmer de kommentaren att de kan så mycket mer om fotboll för de har kollat på fotboll sedan Herodes sprang i kortbyxor :) Ärligt talat skaffa en stofilläktare så man slipper uppleva dem :)

    SvaraRadera
  4. Det absolut mest störande tycker jag personligen är alla som av ngn anledning tycker att det är ok att gå 5 minuter innan varje halvlek är slut och vanligtvis komma 5 minuter efter varje halvlek startat. Detta ses ju dock i alla åldrar och inte bara gubbar.

    /Fnyq

    SvaraRadera
  5. När jag går på match så är jag där för att se på fotboll, om andra väljer att komma och gå i tid och otid stör mig föga (om de nu inte ställer sig precis framför mig alltså). Hur ni orkar haka upp er på "gubbarnas" beteenden fattar jag inte jag är fullt upptagen med att titta på matchen samt lufta min strupe i högan sky för att stödja mitt lag

    SvaraRadera
  6. Naaaw va duktig du är :)

    SvaraRadera
  7. Det enda jag inte håller med om är att dessa herrar på något sett skall förknippas med den moderna fotbollen när de i själva verket varit där sedan slutet av 1800-talet.

    SvaraRadera
  8. Dé é de här Gôbbarna som kan fotboll.

    Ni "Sketungepuckon" vet inte ett skit

    SvaraRadera
  9. Låter som en beskrivning av en helt vanlig hockeysupporter.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.