2009/02/07

Är det inte lite trist ändå...

MATCH ...att det spelas match idag, men att inför-rapportering är lika med noll? Ingen startelva än så länge, inga bilder, inget uppsnack, ingenting. Det lilla vi vet är det GP skriver idag, att Söder och Dyre förvisso är tillbaka i full träning, men ännu inte aktuella för spel. Att Walle är kvar i Sverige och jagar ny klubb. Att Kalle inte är redo för match och att Sana är skadad och därmed inte spelar idag.

Endast den sista raden var egentligen en nyhet. Lite tråkigt, då Sana visat lite spännande tendenser än så länge och behöver få fler matcher för att komma in i det på riktigt.

För att inte riskera att hamna i samma scenario om en månad, med obefntlig bevakning och en än större växande abstinens inför seriestart, under nästa läger - då BaraBen rapporterar på plats - se till att bidra med några riksdaler till vår insamling. Märk budskapet med "barca 09" och putta in en och annan krona på plusgiro 438346-9. Ditt bidrag hjälper oss att komma iväg, och hjälper dig att hålla nere abstinensen. Matchrapporter, foto, intervjuer, införanalyser, feldgraus femma och förhoppningsvis även rörliga bilder. Eller föredrar du stendöden som råder idag?

1 kommentar:

  1. sant! svenskafans har ju haft grym bevakning från tidigare läger, ofta först med elvor osv... men nu är det annorlunda.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.