2009/02/09

50 saker som suger med den moderna fotbollen

PLATS 40: Storhetsvansinnet.

Elfsborg. AIK:s ledning. Malmö FF:s fans. Zlatan. Fotbollskanalens avslöjanden. Bloggar som BaraBen.com. Anders Svensson. George Mourad. Andres Vasquez. Andres Vasquez pappa. Andres Vasquez i tredje person. Zlatan. Patrick Ekwall. Mamadou Diallo. Rankingar på internet. Patrick Ekwall. Svenska polisväsendet. Lars Lagerbäck. Viasat Sport. TV4:s sportredaktion. Marcus Lantz. Joakim Persson. Dulee Johnson. Dulee Johnsons hemsida. Internetanalyser. Allsvenska stjärnor. Svenska fotbollsstjärnor. Fredrik Ljungberg. Zlatan. Patrick Ekwall.

Svensk fotboll och Allsvenskan är helt verklighetsfrånvänd. Vi tror att vi är så mycket bättre än vad vi egentligen är - en gärdgårdsserie i utkanten av den europeiska fotbollen, som rankas i klass med Albaniens. Storhetsvansinnet måste få ett slut, storhetsvansinnet är den moderna fotbollens cancer.

17 kommentarer:

  1. hahahahaha bästa stycket:

    "Fotbollskanalens avslöjanden. Bloggar som BaraBen.com. Anders Svensson. George Mourad. Andres Vasquez. Andres Vasquez pappa. Andres Vasquez i tredje person. Zlatan. Patrick Ekwall. Mamadou Diallo. Rankingar på internet."

    SvaraRadera
  2. ekis, jovis, bettis & mimmis... "ok"

    SvaraRadera
  3. Jag trodde att speakern på Borås Arena var den moderna fotbollens cancer-svulst

    SvaraRadera
  4. Det roligaste av allt är att en del helt missar den syrliga och sarkastiska ton som oftast finns i barabens texter och flippar ur för att ni är "dryga" osv. Det är kul.

    SvaraRadera
  5. Fredrik "Bella" Berglund

    SvaraRadera
  6. Angående förlängning med Adidas. Så hoppas jag att klubben har haft vett på att ta riktigt ordentligt betalt denna gång. Vet att Djurgården historikst haft en betydligt bättre deal. Varför? Göteborg är mer folkkärt och har ett betydligt mer spännande varumärke och spelartrupp än DIF.

    SvaraRadera
  7. Inte menat som tykenhet, och du får förneka det så mycket du orkar, men att underteckna detta inlägget med Videovixen var faktiskt väldigt skön humor :)

    SvaraRadera
  8. Trist att Patrick Ekwall bara fanns med 3 ggr :[

    SvaraRadera
  9. Zlatan som bäste SVENSK! Farsan är bosnisk muslim och morsan kroat. Där har du länderna som bör ta åt sig äran men visst han är ju SVENSK medborgare, inte sant? Hahahaha!

    SvaraRadera
  10. FRANKIE är BLONDINBELLA!!!!!

    SvaraRadera
  11. Zlatan har väl skolats i Sverige eller?

    SvaraRadera
  12. Henke Larsson är i så fall Kap Verdian, Stefan Schwarz tysk, Bajens målvakt egyptier, Majstorovic nån slags jugge, Podolski och Klose polacker och Frankrikes landslag skall vi bara inte tala om - det innehåller inga som helst fransmän överhuvudtaget. Nån som minns vilket land Dahlin borde representerat?

    SvaraRadera
  13. Är ni poliser allihop? Jäkla fokus på etnicitet här.

    SvaraRadera
  14. Gosse! Det var ett ironiskt/syrligt inlägg riktat till Anonym 22:39.

    SvaraRadera
  15. Vi kan väl i alla fall låtsas att dom är riktiga svenskar, åtminstone så länge dom inte gör bort sig för i så fall är dom blattar och negrer hela sörjan!

    SvaraRadera
  16. polis-anonym 20:37.

    Word!

    /polis

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.