2009/02/15

Blåvittspelare och jag: Off pitch-ögonblick

ÖVRIG INFORMATION. Utan inbördes rangordning. Sju kraftfulla och historiska pseudo-sporthändelser framsorterade ur minnet och nedprintade efter viss självcensur.

# Bartendern Tobias Hysén blandar till och bjuder på en sisådär redbull-vodka under guldfesten på Valand.

# Håkan Mild (avstängd/skadad?) står vid La Vacas servering trettio minuter före avspark i Champions League-matchen.
”Nu får du skynda dig”, skojar farsan. ”Jajjemen”, svarar Mild.

# Seger i Partille Cup-finalen vs Mathias Ranegie (och hans lag), mitten av nittiotalet.

# Bryggeriet, Avenyn: "Tar över" och får sedermera hångla med en brud som öjsaren Dennis Jonsson försökt ragga på och fått nobben.

# Big Mama Diallos syster/släkting fixar min frisyr i sin salong.

# Thomas Olsson smiter före och tar ”min” parkeringsplats på Nordhemsgatan.

# ”Nej tack.” Bengt Anderssons svarar på frågan om han vill vara med på bild efter en träning på Kamratgården. Till slut blir det ett foto ska tilläggas.

Vilka är era off pitch-ögonblick?

73 kommentarer:

  1. Jag får Tobbes Silvermedalj efter cup förlusten mot Kalmar.


    /Mini Dunston

    SvaraRadera
  2. Ser Bengan köpa glass på pressbyrån.

    SvaraRadera
  3. Träning på Kamratgården sommaren 2005. Jag sitter bredvid planen och tar ett bloss på min cigarett, sedan tar jag en klunk från min läsk. Bengan följer mig med blicken, skakar på huvudet och säger "Vill du byta plats med mig?"

    SvaraRadera
  4. När man skakade hand och tjötade med Glenn Hysén och hans farsa innan guldmatchen 2007, då visste man att guldet var ett faktum. Träffade även Hjalle och Alex efter fjolårets allsvenska på hard rock café. Var redigt packad men fick ta en bild med dem iaf. :) Känndes ändå som en högoddsare att just Hjalmar och Alex umgås på fritiden.

    SvaraRadera
  5. suger tag i pekka katlsson på bryggeri, låter meddela att ja tycker laget spelar skit och kräver bättring. pecka stirrar på mig en blick som säger: "hade jag inte varit en offentlig person skulle jag slått dig på käften".

    SvaraRadera
  6. Snurrar runt i redig fylla på Guldfesten på Valand, snacka ett tag med Ranegie o sa nån gång under samtalet "det är en stor ära att få träfffa dig" när jag senare skulle gå vänder sig Ranegie till mig o säger "det är en stor ära att få träffa DIG!"

    :)

    /Dylan

    SvaraRadera
  7. Träffade Glenn Strömberg på planet från Nice till Köpenhamn idag. Helt sant.

    SvaraRadera
  8. Ser Jonas Henriksson stå längst bak i kön till bankomaten på Avenyn. Jag dirigerar om lite och ställer honom först.

    På frågan om hur det blir med Martin Ericssons kontrakt svarar han med en något syrlig ton: Låt honom sticka!

    SvaraRadera
  9. Hamnar som grabb i mitten på 90-talet på samma plan som hela blåvitt när de ska flyga till en bortamatch mot difflarna.
    Tar autografer av hela laget inkl. ledarna. Steff, Jesper Blomqvist, Ravelli, Lillienberg, Mild, you name it

    SvaraRadera
  10. Kan lägga till ett annat minne, när man träffade Stefan Rehn inne på en kiosk och ville visa någon sorts uppskattning. Han står och snackar med någon Juniorspelare (i GAJSdress av all konstig skit).

    Sen börjar han lämna kiosken så goda råd är dyra. Kör upp tummen och ler som en jävla idiot... han tittar på mig och ger mig blicken "Rör mig inte Freak!" och går vidare.

    SvaraRadera
  11. Jag o en polare intervjuade Hasse Blomqvist en gång i tiden. Då ställde polaren en fråga..- "Vem av grabbarna gillar du mest i laget?" och fick svaret "Vilken bögig fråga". Haha.. så jävla roligt. Håkan Mild skrattade pyttelite när vi berättade det för honom efteråt.

    SvaraRadera
  12. När Bröderna Berg och Adam ska betala notan på nöjesguidens fest på trädgårn 2007 genom att köra sten sax påse.. Adam förlora.

    SvaraRadera
  13. Spinner vidare på Dylans tema. Ranigie ninjafull på Park Lane guldkvällen, låter beställa in två feta groggar a 120 spänn styck när jag står och "pratar" med honom i baren. "Sjyst, han bjuder." tänker jag. Men icke. Plötsligt drar han bara och lämnar mig med notan. Snullet.

    SvaraRadera
  14. Att se Mild köpa 3 pizzor i Karlstad

    SvaraRadera
  15. Jag var i 10-årsåldern när farsan ringde hem från jobbet och sa att han skulle ha med sig en leverantörsäljare hem på middag. Morsan stod redan och stekte pannkakor och skickade iväg mig till affären för att köpa extra mjölk (om jag minns rätt).

    På väg ut genom dörren springer jag nästan in i farsan och Thomas Ravelli! Så jag har käkat pannkakor med Ravvan, visserligen spelade han fortfarande i Öster på den tiden, men ändå.

    SvaraRadera
  16. Mös med Stefan Lindqvists dotter i ett stängt badhus. Räknas det?

    Annars måste jag bara berätta om visserligen en hockeyspelare från Frölunda. Min polare är stort frölundafan och fick syn på Tommy Salo på gothia towers och går fram karatefull för att hälsa. Detta vara ganska snart efter Nagano. Kompisen blir tyst och vet inte vad han ska säga. Efter en minut krystar han fram "Det var synd det där med pucken".

    SvaraRadera
  17. Början av 90 talet. Håkan Mild äter kladdkaka på Cafe Vanilj. Efter att han gått, rusar jag fram, tar hans tesked och därefter på matchdag äter jag alltid frukost med Håkan Milds tesked.

    SvaraRadera
  18. IFK-Elfsborgs träningsmatch för något år sedan i Varberg.
    Jag o farsan var typ först på sittplats och hörde att vaktmästaren snackade i telefon med någon,som vissade sig vara Håkan Mild.
    Mild hittade inte till planen och vaktmästaren fick ge honom väg beskrivningen.
    När Mild kom fick jag hans autograf och min farsa fick hålla hans kaffemugg medans han skrev.
    Största fotbolls minnet ever för min farsa som håller på Elfsborg.
    Och efter matchen sa Marcus Berg "hur fan kan du ha Bjärs tröja på dej" till mig.

    SvaraRadera
  19. När ja lirade match mot Balltorp när Bärkroth spelade där. Mot slutet av matchen, när det stod 1-1 o bärkan började bli lite frustrerad, kommer en långboll och jag o bärkroth löper efter. Helt plötsligt vänder han sig mot mig och puttar mig i bröstet helt utan förvarning. Jag trillar baklänges och landar på min arm, så jag fick tillbringa 3 veckor i gips efter detta :) kul minne....

    SvaraRadera
  20. Min kompis Berndt jobbar på Skogssällskapet tillsammans med juniorspelaren Klas Ingesson. Kompisen köper ut öl åt Klas eftersom denne inte inte är 20. Efter ett antal öl yppar Klas en fras som blivit berömd i min vänkrets: "Faan Berra du e så jävla schysst...blir jag proffs nån gång så ska du fanimej få 100 000"

    Några stålar såg Berra förstås senare aldrig till...och för övrigt är det något av en myt att Klas var skogshuggare (det gjordes mängder av reportage om det) eftersom han nästan aldrig befann sig på jobbet.

    SvaraRadera
  21. Ravellis första år i blåvitt, inkilningskväll på kanarieöarna, klockan är 3-4 på natten och Ravelli har varit inne på vårt rum på en grogg, när han ska gå ut uppfattar han inte panoramafönstret utan dundrar rakt in i det.

    SvaraRadera
  22. Ser Bärkroth på vagnen, känner igen honom men kan inte placera honom. Han kollar på både mig och min kompis precis som om han känner igen oss. Sen när vi går av frågar vi varandra om inte det va just Bärkroth =P

    SvaraRadera
  23. Träffar hela blåvitt gänget år 2000 på Stena line, Alla spela kort och hade skoj och jag snacka med kabba samura vid dom "enarmade Banditerna"

    SvaraRadera
  24. en till...

    Är på jordenruntresa 1996 och befinner mig i en skivaffär i Hong Kong när jag plötsligt ser en person i SVFF-overall som står och diggar musik med hörlurar. Jag går fram och signalerar att han skall ta av sig lurarna. "Är det inte Landberg? Vad gör du här i Hong Kong?" frågar jag den förvånade "Lampan". Det visade sig att Landslaget var där på turnering, vilket jag inte hade koll på efter några månader på resande fot.

    När jag strax därefter går ut i folkvimlet springer jag på Mild och Andreas Andersson...och senare på kvällen ser jag Ravelli och M Dahlin stå och tokpruta och skoja med försäljare på gatan.

    SvaraRadera
  25. Tyvärr händer allt det roliga för mina kompisar när jag är med istället för mig. Två kompisar bar Wernbloom direkt efter guldmatchen mitt i folkmassan medans jag blir nedtryckt av alla runt omkring. Senare på kvällen häller Werner vodka i ansiktet på en av nämnda kompisar.

    Det roligaste jag varit med om personligen var la att se Zoran Lucic stöta på tjejer på Hard Rock o ta me sig ett stolpskott därifrån ;)

    SvaraRadera
  26. Jublar ikapp med stolsgrannen Linus Thörnblad på malmö stadium när blåvitt vinner med 2-0 och sedan bärgar sm guld 2007!

    SvaraRadera
  27. Började på ett nytt jobb här alldeles nyligen och hör och häpna när jag får reda på att en gammal Blåvitt-spelare från 90-talet vid namn Per Johansson jobbar där. Ni är ursäktade om ni inte känner till honom då han knappt spelade ngn minut i AS överhuvudtaget (det var inte så lätt att peta rehn,mild och co på mitten) Men man har fått höra en del sköna anekdoter från den tiden av honom, himla skön kille det där fö.

    SvaraRadera
  28. Mitt största off pitch-moment är väl egentligen mer min farsas, eftersom jag var för liten för att fatta. Vi hade spelat nån turnering med Gerdskens BK och självaste Gud delade ut medaljerna. Jag fick min medalj, tog Totte i hand och det var nog min farsas stoltaste ögonblick - dittills iaf...

    SvaraRadera
  29. Jobbade i en korvmoj på Smögenbryggan när Teddy, Långås och Henriksson kommer fram stupfulla runt 3-snåret. Jag ropar ut till tjejen i kassan att alla blåvita har 10 % rabatt.

    Hon känner givetvis inte till vilka dessa herrar är och tar helt sonika fullpris. Långås och Henriksson snubblar vidare men Lucic står kvar och säger "ni är skyldiga mig 5 kr!"

    SvaraRadera
  30. mitt största ögonblick är när jag under nybro ifs fest för 2 år sedan blev placerad bredvid Bosse Johansson. Blev en lång diskussion om malmö matchen 2004 och han erkände efteråt att han inte var helt nöjd med laguttagningen i den matchen...

    SvaraRadera
  31. Marino Rahmbergs autograf på min landslagströja i Berlin 06 (VM) känns väl rätt oslagbar. Hyfsad kuktspelare!

    SvaraRadera
  32. Var en kukspelare, men kult skulle det allt stå:)

    SvaraRadera
  33. Mötte Ragge idag i korsningen VAsagatan-Södra Vägen, mötte Bjärsa igår utanför NK med två blondiner alá Moore/Cafe/Slitz!

    SvaraRadera
  34. Har lagat mat till hela truppen ett par ggr för ett par år sedan. Ijeh och Dennis skulle ha specialkäk t.ex.

    SvaraRadera
  35. Ser Bjärsmyr och J. Berg käka pizza 2 timmar innan avspark mot Gefle förra säsongen. Bjärsmyr var avstängd och J.B var inte ens med i truppen.

    SvaraRadera
  36. Satt på en bänk utanför "ögon- & näsläkaren" på Carlanderska. Då går helt plötsligt Bengan förbi. Jag blir lite chockad. Någon minut senare kommer hela laget från 2005 förbi. Alla skulle de till "IFK-kliniken" som låg 10 meter bort, vilket jag inte lagt märke till alls där jag satt på min bänk.


    /Drunko

    SvaraRadera
  37. När jag och min polare (gajsare) var på trädgårn hösten 06 och vi ser wernbloom, bjärsa, bröderna berg och alexander nadj. min polare går helt sonika fram till wernbloom och försöker ge honom på käften, men wernbloom hinner vika undan och knuffar ner honom i backen.

    J.Berg hjälper honom upp, bjuder på en grogg och ber om ursäkt för sin kompis betéende medans dom andra gubbarna går iväg och börjar röja på dansgolvet.

    var längesedan jag garva så mkt!

    SvaraRadera
  38. Jag får min näsa sönderslaget hemma i norrland med en glad tomas ravelli som tittar på.

    SvaraRadera
  39. Stod och pinka bredvid Bebben på gamlas pissoar....

    SvaraRadera
  40. Avslutningsfesten 2005.
    Står och pratar med Wernbloom och Marcus Berg, och kommer in på att jag är massös. Wernbloom tigger till sig en axelmassage, men Berg säger att jag borde massera hans rumpa istället. Och så blev det..
    Detta är det enda jag kommer ihåg av kvällen.
    Dagen efter är det en jättebild på mittuppslaget i GT sporten på mig och Wernbloom när vi kramas...
    Några dagar senare är jag på Honey. Vem är också där ? Wernbloom. Med en flickvän som inte verkade jätteglad...

    SvaraRadera
  41. Spelar bordsfotboll på Stor & liten någon gång på 90-talet mot Thomas Ravelli i något reklamjippo. Jag är helt klart den bättre spelaren men han fuskar såklart och jag är utslagen ur tuneringen i första rundan. Vilken vinnarskalle han har den där mannen...

    Minns även när jag var bollkalle i ett derby och min lagkamrat fick en utskällning som heter duga för att han var för långsam med bollen=) Allaeanglar

    SvaraRadera
  42. -När jag får ta emot pris av Glenn Hysén. Fick även en autograf på mina fotbollsskor

    -När jag hejade på Ola Svensson på McDonalds i Nordstan

    -När jag fick ta kort på Big Mama innan en match i Skärhamn

    SvaraRadera
  43. träningsmatch på hisingen runt 96 mot djurgården. ravelli spelade inte den matchen, han stod i en buske å tömde blåsan

    SvaraRadera
  44. När man ser Thomas Ravelli ta springnota på Plains Kitchen...

    SvaraRadera
  45. Var på Försäkringskassans föräldrapenning-information, och upptäcker att även Hajsen är där. Hamnar ensam med honom utanför herrtoaletten efteråt och funderar på om jag ska fråga honom "Ska du bara träna på förmiddagen nu och ta pappaledigt på eftermiddagen?", men jag fegade ur.

    SvaraRadera
  46. Mitt bästa minne är hämtat från några år sedan när det var en inomhuscup i fotboll en bit utanför Göteborg. Mitt lag skulle möta Stenungsund och innan matchen hade vi hört att de hade en extra bra spelare (varje spelare i det laget var bättre än våra, men denna hade det lilla extra). Jag skulle spela vänsterback och skulle få den kille emot mig. Han hade minst sagt lekstuga och gjorde väll minst 3-4 baljor. Som avslutning fintade han brutalt med en tunnel så jag föll.
    Det visade sig senare vara Robin Söder som tunnlat och grundlurat mig matchen igenom. Det är nog mitt största fotbolls-ögonblick :)

    SvaraRadera
  47. Satt på Jeffreys och tittade på blåvitt i en av de sista matcherna, frågade som hastigast bordsgrannen "varför inte Hjalle var med" utan att se vem bordsgrannen var.

    Svaret: "skadad".

    Det roliga var bara att bordsgrannen var ingen mindre än Hjalmar Jonsson själv, i egen hög person.
    Han var där med sin flickvän, han drack en öl per halvlek, hon ingen. Gissar att hon var gravid.

    SvaraRadera
  48. Träffade Mild & Ölme på stan på 90-talet. Båda var kalasfulla. Efter ett tags tjötande så kom vi in på kommande match mot Djurgården och deras "stjärna" på mitten.
    Mild-"Jag skall ta ett kort mot honom"

    Har för mig att Mild fick en varning efter 5 min mot Djurgården i kommande match...

    SvaraRadera
  49. riktigt kul att läsa alla off pitch-moments :D

    Har väl själv inga riktigt bra. Satt två stolar från Mild en gång på Borat (lol). Känns inte som Mildtypen av film direkt, men såg han skratta några gånger iaf, mer än ditintills under sitt liv mao ;)

    SvaraRadera
  50. Har ett par:

    Träffade Bengan utanför en krog i Kungsbacka två veckor innan AIK matchen borta guldåret.
    Berusad som jag var gick jag fram o småtjöta lite med han. Berättade att min första bortamatch mot AIK så förlorade vi med 6-o(eller va de 4-0)o Ravelli bytte ut sig själv, då blev han tyst en stund och sedan gapade han: Men åk inte upp igen då för fan! Och knäade mig i magen(inte hårt utan mest på skoj).

    Jobbade på en bensinstation när Alex kom in lite småfull och köpte två engångskameror som han skulle ha på en midsommarfest hemma hos Allbäck.

    Har även bytt torkarblad åt Allbäck två gånger.

    Såg "råttan" förra året på Siba i Kungsbacka där han och 3 pers kollade på ett Nintendo Wii, han tyckte att de inte var nån idé att köpa ett för man fick ett om man blev bäst i matchen i Allsvenskan(Matchen efter skada han sig mot Halmstad).

    Har även varit med på bild med Bengan där han tar min polare på kuken när bilden tas.

    När Jeffrey Aubyn spelade i Öis så hade han en tjej som hade sommarstuga i Fjäråstrakterna och då kom han offta in och köpte 2 bananer 1 yoggi jalla Aftonblade och GT. De första han gjorde va o kolla sitt eget betyg i sporten om dom hade spelat.

    Spelat mot T. Holmgren flera gånger när han spelade med Lerkil C.

    Gjort mål på Bengan o West Hams målvakt på straffturnering i samband med en match Blåvitt hade för några år sedan i Kungsbacka

    Diskuterat målvakter med Kåmark vid en pissoar.

    SvaraRadera
  51. Oj låter som galgbacken philip? Har även jag mött Bengan på krogen i kungsbacka, sketfull mitt under pågående säsong.

    Träffade även hela laget på burger king i london på någon utav flygplatserna i slutet på 90-talet. de skulle till rom om jag inte minns fel. Fick då Tettehs auotgraf. Stort.

    SvaraRadera
  52. Såg några i Blåvitt ramla runt på en shoppinggata på Kanarieöarna för några år sen

    SvaraRadera
  53. Sparka Glenn Hysen i magen på en lokal idrottsgala :D

    SvaraRadera
  54. Gick runt på Maxi i Kalmar med en IFK tröja när någon lång mensika med de största fötterna jag sett står och vrålglo på mig. (En av de äldre bröderna Elm)

    SvaraRadera
  55. "Början av 90 talet. Håkan Mild äter kladdkaka på Cafe Vanilj. Efter att han gått, rusar jag fram, tar hans tesked och därefter på matchdag äter jag alltid frukost med Håkan Milds tesked."

    Haha lysande, vill med ha en sån sked.

    SvaraRadera
  56. Bott granne med Tom Prahl, sommaren 1997 i Grekland.. Några månader innan han stal blåvitts guld med HBK
    Har för mig min föräldrar spelade kort med han och hans respektive.
    Delat ut post till bl a Roger Gustavsson och Gustav Andersson etc...

    Men ett skönt minne är från klacken på Ullevi i mötet mot Halmstad hemma.. 2007 (1-1)
    Blåvitt spelar uselt och ca 30 min in i matchen efter HBKs ledning via ett ballongskott till hörna som går rätt i mål sjunger blåvitt klacken i vanlig ordning "guldet det ska hem till Göteborg" som de gjort sedan 2004 varpå en kille bredvid mig ryter ner mot klacken "MEN KAN NI SLUTA SJUNGA DEN JÄVLA RAMSAN NU!??!? HUR FAAAN SKA DET GÅ TILL???????????!!!"
    Jag nickar instämmande
    Matchen efter vinner blåvitt med 0-4 i örebro and the rest is history

    SvaraRadera
  57. Var med familjen och kollade cupmatchen mot Enköping, Blomqvist har bollen och jag förklarar då för min 6 åriga dotter hur sviken och beviken jag var på den mannen varpå damen brevid mig säger att det är hennes son.. Alltså sitter jag och pratar illa om Jeppe B framför hans mamma. Dock skall sägas att vi pratade en stund och hon var grymt trevlig!

    SvaraRadera
  58. Har lagat mat till Rehn i höstas, jag jobbar på donken.

    SvaraRadera
  59. Såg Alex på Gltk efter jag spelat ett hårt tennispass. Man kan ju bara anta att han stod jublandes och tittade på medans jag dunkande in några backhands...

    SvaraRadera
  60. 1976, första utlandsresan med familjen till Spanien, på hotellets baksida fanns en grusplan där alla barnen samlades..spelade boll med den lilla blonda krullhåriga Martin Holmberg..tror han gjorde ett inhopp mot Kaiserslautern 1982 i UEFA cupen..tjaaaa..söp en gång med Schwarz när jag bodde i Malmö..trodde han var junior spelare..hahaha

    SvaraRadera
  61. Tar väl en till då:

    Metade då och då i Säveån med min barndomskamrat Kaj E. En gång fick han upp en fetstor "brax" på dryga 2 kg som han totalt överlycklig och stolt visade upp för absolut varenda kotte han mötte i våra kvarter i Utby...nästan tröttsamt tjôtigt till slut. Ca 10 år senare blir han allsvensk skyttekung i de finaste av färger :)

    SvaraRadera
  62. Nån gång, måste vart i början av nittiotalet bodde mina föräldrar i Mollösund på Orust. En gång när jag var där gick jag ner till den lokala fotbollsplanen för att trixa lite med en boll. Efter en stund får jag se en man med, som det verkar vara, sin lilla dotter där. Hon står i mål och mannen skjuter lätta bollar för att hon ska kunna ta dom. Jag kollar till dom då och då. Vi är dom enda som är där på planen. Jag står nånstans vid mittlinjen och fumlar med min boll och dom håller till vid det ena målet. Till slut reagerar jag för jag tycker mig känna igen killen på frisyren och något annat odefinierbart. Ja visst fan! Det är ju Dan Corneliusson...
    Mr. 100%! Stort. Magiskt.

    /Pyjamas

    SvaraRadera
  63. Va på en jippotillställning i början av 2000talet i kungälv för att samla in pengar till någon förening och Ravelli va dragplåstret. Man fick lägga två straffar var för en 20lapp och därefter fick man ett diplom med hans autograf.

    Jag la upp bollen och siktade mot vänstra stolproten. Springer fram mot bollen och får till den snyggaste straff jag nånsin lagt...rätt i högra klyckan... =P Ravelli säger till mig att de va den snyggaste straffen för dagen och därefter sätter jag min andra straff också. Sedan går mkt nöjt därifrån o tänker "de där kunde inte ens rumänerna göra 94"

    SvaraRadera
  64. Skulle köpa lite lösgodis på ett ICA i Karlstad en kväll för ett par år sen. Börjar plocka lite... Så kollar jag vem som står brevid mig.

    Håkan Mild. Otippat.

    SvaraRadera
  65. seriöst, ställ er vid närmaste spegel och fråga er själva om ni verkligen vill leva era liv såhär.. Herregud vissa historier är ju patetiska..

    ASR1984

    SvaraRadera
  66. ASR1984:

    Det här inlägget gör jag bara för att du inte skall få sista ordet. Tyckte det var kul att läsa alla små anekdoter, såväl högt som lågt. Försök se humorn och kärleken till Blåvitt i det.

    SvaraRadera
  67. Kom ihåg en lördagskväll för ett par år sedan. Körde hem lite lullig på min EU-moppe. Får då syn på Gustav Andersson och hans flickvän sittandes i en bil vid ett trafikljus vid Linné. Kör upp brevid Gustav och ber honom dra ner rutan. Det surrades mycket kring Gustav under denna tid (han var på väg bort, han valde HIF).
    Vi tjötade en stund och han åkte iväg till nästa rödljus.Vid nästa rödljus förklarar jag min kärlek till honom och hans flickvän ser lite lätt chockad ut (men glad). Gustav berättade att han hade känslor för oss fans...
    Jag byter ytterligare några ord med honom innan det är dags att välja en mer säker väg undan polisen...

    SvaraRadera
  68. En nära vän till mig jagar en gång iväg G.Mourad från krogen Vasastan för några år sedan för att han misstänkte att det inte var vatten i Mourads glas. George verkade skämmas inför sitt kvinnliga sällskap.

    En annan kompis som jobbar på en bensinmack i Askim får hela tiden lite kort och souvenirer från M.Allbäck.

    Själv har jag tjötat med Jonas Henriksson efter varje träningsmatch på försäsongen under ett par år

    SvaraRadera
  69. Erlingmark naken i duchen @ vattenpalatset i Lerum!

    SvaraRadera
  70. skaffa er ett liv, seriöst!!

    SvaraRadera
  71. Jag och min bror äter på lasse på heden och pratar om fifa 07. När brorsan säger att de svenska kommentatorerna suger, kommer glenn hysén in o ska beställa :P

    SvaraRadera
  72. efterfesten på undici efter fotbollsgalan guldåret 07, med tillhörande efterfest på spelarhotellet, där en tjej trodde jag var spelare och det gick som det gick..

    SvaraRadera
  73. 15:45:

    Hahaha...fick du gänga? Störtroligt i så fall ;-)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.