2008/06/30

BaraBen presenterar: Höstens stora halvtidsjippo!

HALVTIDSUNDERHÅLLNING Nu jävlar är det jippodags. Tidigare har Radio City arrangerat halvtidsunderhållning i form av en tävling där det skjuts på en "Lilla sportspegeln" vägg monterad på ett av målen. Men nu heter radiostationen Mix Megapol Radio City 107,3 och halvtidstävlingen blir därmed även den tio gånger mer hysterisk.

Under Ullevis halvtidspauser i höst sker följande tävling:

Biljägaren utses cirka 45 minuter innan avspark genom ett tävlingsmoment. Det går ut på att de tre tävlanden ska sparka en boll från straffområdeslinjen så nära mittcirkeln som möjligt. Den som kommer närmast blir Biljägare och får springa banan i halvtid. De övriga två får njuta av matchen från läktarhåll. Sedan är det dags för "Biljakten" på följande bana:

Beskrivning av tävlingen på banan:
  1. Från starten springer Biljägaren raskt till station 2.
  2. Biljägaren ska nu skjuta de sju bollarna i mål som vaktas av en träfigur av Kim Christensen. De sju bollarna symboliserar KIA ceeds sju års garanti. Mellan varje boll ska triangeln rundas. För varje boll som går i mål dras det av 1 sekund från totaltiden. Dessutom får Biljägaren 100 kronor i presentkort hos Team Sportia samt en värdemeny hos Burger King för varje mål.
  3. Vid station 3 väntar en kontrollant med en hamburgare från Burger King. Biljägaren ska äta hamburgaren. När kontrollanten höjer flaggan är stationen avklarad och Biljägaren kan springa vidare.
  4. Biljägaren springer tvärs över planen mot bilen. Väl framme ska Biljägaren hoppa in i bilen, stänga dörren och tuta. Tiden stoppas och eventuella sekunder räknas av. Tävlingen är avslutad.
Ni som märkligt nog inte är fans av hysteriska jippon bör därmed ägna de kommande 10 halvtidskvartarna inlåsta på toaletterna under läktaren. Förslagsvis liggandes i fosterställning med öron och ögon övertäckta skrikandes hysteriskt. För oj vad det blir åka av i halvtidspauser i höst. Det är Blåvitt. Det är Ullevi. Det är superjippo. EM är över. Välkommen till Biljakten.

37 kommentarer:

  1. Haha detta kan ju omöjligt vara sant.

    SvaraRadera
  2. hahahahahaha:

    "Vid station 3 väntar en kontrollant med en hamburgare från Burger King. Biljägaren ska äta hamburgaren. När kontrollanten höjer flaggan är stationen avklarad och Biljägaren kan springa vidare."

    IFK Göteborg och Mix Megapol satsar oväntat på: HETSÄTNING.

    Detta är helt sjukt ju. Ibland undrar man om vi inte lever i the twilight zone.

    SvaraRadera
  3. Klart det är sant!
    Jag har redan anmält mig!

    SvaraRadera
  4. vad i helvete??? det här kan ju bara inte vara sant. när man minst anar det kommer det en sådan här total clowngrej igen. är det inte dags för cheerleaders med snart igen?

    SvaraRadera
  5. Var skeptisk till om detta var sant så jag var tvungen att kolla på mix megapols hemsida, och jodå, det verkar stämma. Helt galet, men ändå lite kul. Man lär ju ha ngt att skratta åt i halvlek i alla fall :)

    http://mixcity.se/gbg/4041.aspx

    Hahaha.

    SvaraRadera
  6. Enligt säkra rykten skall det spelas in en reklamfilm med Mild som visar hur man gör och när den släpps ställs alla tvivlares lojalitet på sin spets när det gäller den gamle Sportchefen...

    SvaraRadera
  7. sportchefen/ Jag pissar på sådant här jävla clowneri vare sig det är gud, Glenn eller Håkan som gör reklam för det. De borde tamejfan skämmas för att de inte låter vår fotboll vara något med klass och seriositet utan åter och åter drar in pinsamma inslag som det här som ska förvandla fotbollen till en freakshow likt ishockey och amerikansk sport. Fy fan.

    SvaraRadera
  8. Hahahaha, det här kan va bland de roligaste jag läst på länge.

    SvaraRadera
  9. hehe låter ju asakul ju.

    SvaraRadera
  10. Snälla nån...

    SvaraRadera
  11. jesus, fotbollen är snart helt förlorad till pamparna som vill göra hockeypockey-show av allsvenskan. tragiskt men sant. synd att vi svassar med så lättvindigt bara.

    SvaraRadera
  12. Bra odds på att vinna en bil. För er som lider av "jippofobi" och längtar tillbaka till tiden då pengar inte styrde fotbollen och ståplats var det enda alternativet har jag ett förslag. Gå på division 6 eller köp en stor burk Prozac. Ni kommer må allt sämre annars...

    SvaraRadera
  13. nån kommer spy upp hammburgaren på planen :p

    SvaraRadera
  14. Om ni visste vad den här aktiviteten drar in i sponsorpengar så skulle ni förmodligen hålla käften, gnällrôvar.

    SvaraRadera
  15. Kära Anonym 30/6/08 18:46:


    Vad ger det i sponsor pengar då?

    SvaraRadera
  16. hahah fy fan va sjukt! trodde verkligen detta va ett bara ben-hetsskämt av något slag, men det ska bli spännande att skåda framöver^^

    SvaraRadera
  17. haha detta lät ju riktigt kul faktiskt!

    SvaraRadera
  18. Anonym sa...

    Om ni visste vad den här aktiviteten drar in i sponsorpengar så skulle ni förmodligen hålla käften, gnällrôvar.

    30/6/08 18:46


    Så om man får pengar för något så är det helt ok oavsett vad det är? ALLA VET ATT VI FÅR SPONSORPENGAR från vårs sponsorer, är du idiot eller? Det är vikten av patetiskthet som diskuteras, inget annat.

    Anonym 18:32- Dummaste kommentaren på länge, det handlar inte om pengar utan om god smak och vad som bör förekomma på fotboll. Jag ser exempelvis Liverpool flera gånger om året och det går snäppet bättre för dem ekonomiskt än oss och de lirar slutspel i CL nästan varje år. De har aldrig sådan här förenedring på Anifield.

    DÖD ÅT DEN "MODERNA FOTBOLLEN".

    SvaraRadera
  19. Men va fan är detta?

    SvaraRadera
  20. Ett uppskattat pausnummer, iallafall för izxzi, hade varit om man ställt upp ett gäng med svenska gnällspikar (vem som helst i publiken asså) på rad, sedan hade man fått dra till det värsta stenhårda-Mellberg-tjong-tåpaj-bollen tills man sänkt samtliga i raden tills de ligger i backen.
    Samtliga nerskjutna deltagare får givetvis en supersmaskig wienerkôrv, samt blaskig Ullevi fatöl som tröst. Slår med hästlängder all pausunderhållning som någonsin varit på Ullevi. Kom igen – ge mig gnäll nu ;)

    SvaraRadera
  21. 19.32//

    Du säger död åt den moderna fotbollen och samtidigt hyllar du Liverpool, ett engelsk lag?
    Engelska lag är den moderna fotbollen personifierad.

    SvaraRadera
  22. Håller med Engelsk = Modern Fotboll

    SvaraRadera
  23. Wellington: Jag antar att du inte kommer att försöka dig på att vinna en bil ;)

    Jag skiter i vilket om ni vill ha min trötta åsikt men OM Mild eller Glenn eller Gud för den delen gör detta och dessutom drar lite extra publik, som alla tjatar om och dessutom drar in pengar till IFK så anser jag att de har lyckats ganska bra...

    Vill du inte se eländet så föreslår jag att du går och pissar på en clown just då ;)

    Bollen är rund...

    /Sportchefen

    SvaraRadera
  24. Sportchefen- Drar extra publik? Driver du med mig eller? Ska folk betala inträde till Ullevi för att se fem minuters pausunderhållning då eller? Ja jäääääättetroligt att detta blir en magnet för extra publik. Avgå!

    SvaraRadera
  25. Tycker det låter klockrent!

    SvaraRadera
  26. Man kan inte gilla fotboll, blåvitt och ha humor eller?

    SvaraRadera
  27. peddape- vadå ha humor? är det humor att se blåvita springa runt som idioter och göra reklam för burger king och slåss om en bil?

    jävla kul humor. att inte monthy python kom på det.

    SvaraRadera
  28. Vegetarianer göre sig icke besvär?

    SvaraRadera
  29. 1. Förlorar IFK något på detta som klubb??
    2. Kommer det att komma mindre publik pga detta?
    3. Är inte Blåvitt lika "häftigt" längre nu då, när även familjer m.fl skall in på läktarplats?

    Helt seriöst, vad är det alla är så rädda för??
    Det är nog inte många som tycker att detta är en bra eller rolig halvtidsgrej, men samtidigt, hur orkar man föra en lång debatt för att stoppa något som knappast skadar klubben?
    Visst, jag vet att det finns de som tycker att detta skadar klubben å det grövsta. Men på vilket sätt, undrar jag då??
    Det där snacket om att "vi vill inte bli som NHL" osv, eller "titta på engelsmännen, det skulle aldrig tillåta något sådant" känns bara helt fel.
    Det stämmer att vi aldrig kommer att bli som NHL, även om vi försöker.
    Sedan dessa ständiga jämförelser med England. Kan ni inte fatta att det är 2 helt skilda länder med helt olika kulturer.

    England har Monthy Python och Black Adder, Sverige har Fågeldansen.....
    Say no more!

    /Angel

    SvaraRadera
  30. Gnäll, gnäll, gnäll och gnäll, gnäll och ännu mera gnäll! Egentligen, vad har hänt med Baraben, för vad det humor, stödjande och kul! Gick in varje dag, nu mer sällan. Vad e problemet, låt dem göra vad de vill. Bara Blåvitt tjänar pengar! Alternativet är ju att göra ingenting! Smaken är ju som baken, dvs delad, man kan aldrig tillgodose allas åsikter. Vad föreslår ni, högläsning av Lars Norén?

    Lisbeth Salander

    SvaraRadera
  31. NU ÄR RÅTTET MÅGAT!!!

    SvaraRadera
  32. "detta skulle aldrig ske i Premier League" Helt riktigt. De brittiska klubbarna har nämligen intäkter från kiosker/restauranger. Därför ska arenan vara stendöd under halvtid. Mer kommersiellt än så kan det inte bli. Men fortsätt gärna tro att de gör så p.g.a. principer och lev kvar i er romantiserade värld.

    You will always walk alone

    SvaraRadera
  33. Varför gnälla så mycket på Blåvitts sponsorer? Om det nu är så himla pinsamt så är det ju bara att inte kolla på. Bra så eller?
    ---------------------------------
    Tuffa tuffa du 19.32 som åker till England flera gånger om året(och ändå inte förstår kulturskillnader). Och ännu tuffare att kalla folk med andra åsikter för idioter. Detta får dig bara att verka smartare. Eller inte.

    SvaraRadera
  34. Frankie: Läs det jag skriver...

    Jag skiter fullständigt i vilket men om IFK skall gå efter den gamla devisen att vi inte behöver några sponsorpengar (Wernerssons brandtal som ansvarig) så kommer det att luta utför igen...

    Jag misstänker att hamburgerkedjan samt bilföretaget lastar in pengar i föreningen och vill ha valuta i ngn form.

    Om man sen springer och äter burgare, kickar boll och klappar en bil på tid medans publiken dricker kaffe är väl det helt ok.

    Sen kanske det kommer fler folk som vill vinna en bil? eller är jag fel ute här? jag kanske är det och då ber jag ödmjukt om ursäkt...

    Jag tycker personligen, åter igen, att det spelar ingen roll för jag är där för att titta på fotboll men men...

    jag avgår aldrig ;)

    /Sportchefen

    SvaraRadera
  35. Jag tycker som det mesta IFK marknad har ett finger med i: PATETISKT.

    anonym 10:25/ du missar ju hela din egen poäng. det är ett massivt misslyckande av IFK Göteborg att inte även vi har förmåga att sälja mat/souvnirer osv till vår publik i paus så vi slipper skämma ut oss på detta viset.

    lisbeth salander/ du kan inte ha läst baraben speciellt länge, det finns ingen annan som kritiserat föreningen skarpare under tex 2006 och hela skatteaffären och alla idiotdrag föreningen gjorde då.

    BRA JOBB GUBBAR, UTAN ER FINNS INGEN KRITIK SOM PRESSAR BLÅVITT, HÅLL JÄRNET VARMT!

    SvaraRadera
  36. Killen som deltog idag borde ligga bra till för slutseger, för någon mer deltävling kan det väl f-n inte bli?! Vilken PR-stjärna kom på det här upplägget? Skitbra reklam för BK verkligen, 7000 assoscierar numera en bkburgare med uppstötningar och konvulsioner. Extrem humor. Förr eller senare om man fortsätter kommer ju någon att spy upp skiten.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.